Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ο ΚΗΦΙΝΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ... ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ



anti-ntp.net
Ο ΚΗΦΗΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ.

Μετά την ξεφτίλα της μη συγκέντρωσης απαραίτητων υπογραφών για την υποψηφιότητα αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ήρθε και 2η... Δεν εκλέγεται. Ο ανεπάγγελτος κηφήνας που δεν έχει κολλήσει ένσημα ποτέ στην ζωή του, δεν έχει ιδέα τι πάει να πει εργασία, ανέβηκε σκαλιά στην πολιτική γλύφοντας σαν πιστός σκύλος το δοσιλογιστάν του ΓΑΠ και κάνοντας κολοτούμπες στα προστάγματα των τραπεζιτών και των Αμερικανών. Ο Ανεπάγγελτος κηφήνας του πολυτεχνείου που κάποτε "έπαιζε" τον επαναστάτη, διαδήλωνε και μετά τρέχανε στην Αμερικάνικη πρεσβεία...... Τις σχέσεις του με το Παρακράτος τις καταλάβαμε όταν έγινε υπουργός Δημόσιας τάξης....


Μαζί με την Άννα και τον Πρωτόπαπα (που τον έχουμε αφήσει τελευταίο για σχολιασμό) είναι τα πιο ηχηρά χαστούκια που έδωσε ο Ελληνικός Λαός με την ψήφο του. 

5 σχόλια:

Christos Ioannou είπε...

Κανονικά θα έπρεπε να πάνε στο σπίτι τους και οι υπόλοιποι... Αλλά υπάρχουν και οι ανεγκέφαλοι, όπως και οι βολεμένοι...

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα λες, αλλά μάθε να γράφεις κιόλας...οι αμόρφωτοι κράζουν τους ανεπάγγελτους...α ρε Ελλαδάρα κατάντια

Ανώνυμος είπε...

Δεν φτανει που δεν εχει αξιωμα. Ειναι αναγκαιο να του αφαιρεθει ολη η προσωπικη του περιουσια καθως και της οικογενειας του, και να παει στον Κορυδαλλο για ολη την υπολοιπη ζωη του με μονιμη ασχολια τον καθαρισμο των αποχωρητηριων των φυλακών.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΜΑΤ
ΤΟΥ ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ
Ο ΑΧΡΕΙΟΣ
Ο ΚΛΟΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

OXI ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΤΟΥ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΜΠΟ ΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ.