Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Να γιατί δεν μπορεί να γίνει επιτροπή λογιστικού Ελέγχου!


Λοιπόν,για να τελειώνουμε με την επιτροπή λογιστικού ελέγχου (ε.λ.ε.) και όλα αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ,έχω να πώ τούτο.
Για να κάνεις,σαν κράτος,λογιστικό έλεγχο του χρέους πρέπει να έχεις στα χέρια σου την τράπεζα της Ελλάδος και δυστυχώς σαν ελληνικό κράτος δεν την έχουμε.Υπενθυμίζω ότι η ΤτΕ είναι παράρτημα της ΕΚΤ και οι μέτοχοι της είναι ιδιώτες επενδυτές κατα κύριο λόγο,οι οποίοι γνωρίζουμε τι ρόλο έχουν παίξει στην μέχρι τώρα πορεία της χώρας μας.Η ΤτΕ είναι κράτος εν κράτει και δεν μπορεί ούτε ο ανώτατος εισαγγελέας του κράτους να παρέμβει στα εσωτερικά της,πολυ απλά γιατί το λέει το καταστατικό της!
Η ΤτΕ έχει στην κατοχή της όλους τους διατραπεζικούς....
λογαριασμούς και τις αποδείξεις συναλλαγών καθώς επίσης και τα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου,τα οποία φυλάσει.Εδώ να θυμήσω ότι η ιδιωτική ΤτΕ λειτουργεί σαν ταμίας και διεκπεραιωτής,όπως επίσης και σαν φύλακας των χρημάτων και του χρυσού του Ελληνικού Δημοσίου!
Άρα για να γίνει η Ε.Λ.Ε (μακάρι),πρέπει να εθνικοποιηθεί η ΤτΕ,αλλιώς θα έχεις στα χέρια σου κάποιοες αποδείξεις συναλλαγών,δανείων και άλλων τραπεζοπιστωτικών γραμματίων και αυτό γιατί υπάρχουν κάποιες,χειροπιαστές,αποδείξεις στο υπουργείο οικονομικών, αλλά πώς να τεκμηριώσης την άποψη σου με μερικά ή ελάχιστα στοιχεία.Οι κύριοι του συστήματος φρόντισαν και σε αυτήν την περίπτωση,να καλύψουν τις λαμογιές τους,δημιουργώντας πριν πολλά πολλά...χρόνια αυτό το έκτρωμα!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάποια στιγμή όμως πρέπει ο ελληνικός λαός να μάθει όλη την αλήθεια . Εμείς οι νεότεροι πρέπει να βοηθήσουμε πρός αυτήν την κατεύθυνση . Όλα στο φώς .

thlias είπε...

Βάση ποιας αρχής δικαίου καλείται ο ελληνικός λαός να πληρώσει ένα λογαριασμό που δεν ξέρει ποιός του το επέβαλε και πως επιβλήθει. Αν στα αλήθεια ο ελληνικός λαός έχει χρεωθεί και πρέπει να πληρώσει γιατί φοβούνται και δεν τον κάνουν μόνοι τους τον λογιστικό έλεγχο?
Αν θέλουμε να αλλάξουμε και να είμαστε σοβαρό κράτος, αυτό πρέπει να γίνει. Αν δεν είμαστε σοβαρό κράτος τότε κανείς δεν μας παίρνει στα σοβαρά. Και αναπόφευκτα καμία διαπραγμάτευση δεν μπορεί να γίνει. Όσο παραμένουμε στην άγνοια τόσο θα παραμένουμε αποδιοπομπαίοι τράγοι.
Βάση ποιας λογική συνδέεται ο νομοθετημένος μη έλεγχος της ΤτΕ με την συμμετοχή μας στη ΕΕ? Αν η ΕΕ είναι αυτή της αδιαφάνειας και της κομπίνας κατά των κυριαρχικών δικαιωμάτων των Ελλήνων, τότε σοβαρά θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε μέλος της ΕΕ?
Πραγματικά απαντήστε μου, βάσης ποιας λογικής ο μη έλεγχος της ΤτΕ αποτελεί προυπόθεση για να παραμείνει η Ελλάδα στην ΕΕ?
Και όσο για αυτούς που το βουλώνουν και συναινούν στην ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με το σκεπτικό οτι τα πετρέλαια θα έρθουν να μας σώσουν, έχω να τους ρωτήσω το εξής:
Σοβαρά πιστεύετε οτι ένα κράτος που δεν μπορεί να υπερασπιστεί δικαιώματα του λαού του και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας του, θα διεκδικήσει τα δικαιώματα του στους φυσικούς πόρους του?

Ανώνυμος είπε...

θα τους γαμισουμε και θα τους εθνικοποιησουμε αρκη να το πιστεψουμε
Δεν θα ξαναυπαρξη βαρκιζα να το βαλουν καλα στο μιαλο τους .Θα δοσουμε και την ζωη μας προκειμενου
να ξεβρομιση αυτη η χωρα απο τους
προδωτες και τα
λαμογια. θα κυκλοφορουν με αλεξισφαιρα.δεν αρχισαμε ακομα κρατατε καλα και να τους στιλουμε μηνημα οτι εμεις θελουμε ακυβερνισια γιατι οπωτε
κηβερνισαν πρωδοσαν την χωρα και μας κατεστρεψαν.ακυβερνησια λοιπον
με της υπηρεσιες τα παμε μια χαρα
και εμεις θα
φθιαξουμε και κηβερνηση
δικια μας ομως ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ
ΚΕΡΑΤΑ. ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΕΕΕ!!!!!!!
ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΚΙΟΤΕΨΕΤΕ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΑ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ
ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΧΟΥΝΤΑ
ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΗ ΔΗΜΟΠΚΡΑΤΙΑ
ΠΙΟΙ ???ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΚΤΙΖΑΝ ΠΑΡΘΕΝΟΝΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΙΚΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥΝΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΚΤΙΛΟ
ΑΣ ΟΨΩΝΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ.