Την ώρα κατά την οποία τα ιδιωτικά κανάλι μας σερβίρουν μπαγιάτικα και πολυκαιρισμένα σίριαλ σε επανάληψη, η ΝΕΤ φιλοξενεί πολιτικές συζητήσεις που βοηθούν να καταλάβουμε τις θέσεις των κομμάτων. Να επιβραβεύσουμε και να αποδοκιμάσουμε.
Η απόφαση αυτή, έδωσε και την ευκαιρία, σε πολλούς συναδέλφους να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και τις δυνατότητές τους. Να αποδείξουν την κουφόνοια όσων κατά καιρούς εκφράζουν την άποψη πως η ΝΕΤ δεν διαθέτει ικανό έμψυχο υλικό.
Θεωρώ υποχρέωση να πω ότι αυτό τον χορό της επιτυχίας, τον σέρνει η πρωινή ζώνη. Ο Κώστας Αρβανίτης- κυρίως, κάνει τη διαφορά.
Έχω γράψει πολλές «κακίες» για την ΕΡΤ- δικαιολογημένα θεωρώ. Η τελευταία ήταν χθες. Όμως, θα ήταν μικροψυχία να μην επισημάνω τα αντανακλαστικά της.
ΧΡΑΝ
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου