Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ξύπνησε η… κοιμωμένη της Αγίας Παρασκευής


Ξύπνησε η… κοιμωμένη της Αγίας Παρασκευής Από η Δευτέρα, οπότε και διαφάνηκε πως το εκλογικό αποτέλεσμα οδηγούσε σε θρίλερ για τον σχηματισμό κυβέρνησης, η ΝΕΤ τροποποίησε το πρόγραμμά της. Εκπομπή πολιτικής επικαιρότητας κάθε μεσημέρι, κάθε απόγευμα, κάθε βράδυ. Το αποτέλεσμα δικαιώνει όσους σκέφτηκαν και πήραν την απόφαση.



Την ώρα κατά την οποία τα ιδιωτικά κανάλι μας σερβίρουν μπαγιάτικα και πολυκαιρισμένα σίριαλ σε επανάληψη, η ΝΕΤ φιλοξενεί πολιτικές συζητήσεις που βοηθούν να καταλάβουμε τις θέσεις των κομμάτων. Να επιβραβεύσουμε και να αποδοκιμάσουμε.
Η απόφαση αυτή, έδωσε και την ευκαιρία, σε πολλούς συναδέλφους να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και τις δυνατότητές τους. Να αποδείξουν την κουφόνοια όσων κατά καιρούς εκφράζουν την άποψη πως η ΝΕΤ δεν διαθέτει ικανό έμψυχο υλικό.
Θεωρώ υποχρέωση να πω ότι αυτό τον χορό της επιτυχίας, τον σέρνει η πρωινή ζώνη. Ο Κώστας Αρβανίτης- κυρίως, κάνει τη διαφορά.
Έχω γράψει πολλές «κακίες» για την ΕΡΤ- δικαιολογημένα θεωρώ. Η τελευταία ήταν χθες. Όμως, θα ήταν μικροψυχία να μην επισημάνω τα αντανακλαστικά της.

ΧΡΑΝ