Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ


ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΕΡΕΘΙΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ

Γνωρίζουν ότι η επόμενη μέρα των αντικαθεστωτικών, αντιμνημονιακών και φιλολαικών εξελίξεων από μελλοντικό κοινό μέτωπο πατριωτικής...
κίνησης(όποια κι αν είναι αυτή και με όποιο πολιτικό σχηματισμό, πλην των δύο ξοφλημένων)θα είναι το τέλος της κάνουλας που έρεε άφθονο χρήμα. Είτες με τις εργολαβίες των εθνικών δρόμων και των ελαττωματικών δημοσίων έργων που χρεωκόπησαν την Ελλάδα είτε με την κατευθυνόμενη και φιλομνημονιακή πολιτική.

Παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Ο Τσίπρας τους έχει "χαστουκίσει", ο Καμμένος τους έχει "φτύσει", κάποιοι σοβαροί βουλευτές δεν συνομιλούν πια μαζί τους. Το σημερινό τρομολαγνικό εξώφυλλο του Γιώργου Μπόμπολα(βαρώνου επί δεκαετιών στην Ελλάδα)επιδιώκει να ερεθίσει τα συντηρητικά αντανακλαστικά του παραδοσιακού ψηφοφόρου με την συνταξούλα, τον μισθουλάκο και το σπιτάκι του.

Σε αυτή την ενημέρωση δεν είναι δυνατόν να πιστεύουμε και πρέπει να την απορρίψουμε. Τέλος πια. Οι λεγόμενοι παραδοσιακοί εκδότες ξόφλησαν. Όπως οφείλουμε εν ονόματι των συμφερόντων των επόμενων γενιών αλλά και της εναπομείνουσας δική μας να απορρίψουμε και τις υπάρχουσες μορφές και δομές μαζικής ενημέρωσης των παραπλανημένων αστικών μαζών.

Η τομή πρέπει να ξεκινήσει από τα παραδοσιακά ΜΜΕ. Στο χέρι μας είναι εαν τους στείλουμε στον αγύριστο.
πηγη