Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΚΑΥΓΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΛΕΖΟΥ


"ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ" ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 
H πιο ενδιαφέρουσα πρόταση από όλα όσα ακούσαμε σήμερα στα πρωινά ενημερωτικά. Την κατέθεσε ο Γλέζος μιλώντας στο Mega. To ιστορικό στέλεχος της αριστεράς ζήτησε να συναφθεί με τους...
πολίτες ένα δάνειο διπλής μορφής. Εθελοντικά, όσοι πολίτες έχουν εισόδημα κάτω από ένα όριο (το οποίο έθεσε στις 20.000 ευρώ ετησίως), να εισφέρουν 100 ευρώ μηνιαίως σαν δάνειο προς το κράτος και υποχρεωτικά, όσοι έχουν μεγαλύτερο εισόδημα, να εισφέρουν το ίδιο ποσό, επίσης ως δάνειο. Η πρόταση δεν άρεσε στoν Άδωνι. "Αυτό έγινε σε συνθήκες πτώχευσης", είπε και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να οδηγήσει τη χώρα στην πτώχευση. Ενδιαφέρουσα πρωινή κοντρίτσα...



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε Γλέζο;
Γιατί να μη δώσουν οι πολιτικοί-κλέφτες τα 2/3 τις περιουσίας που μας έκλεψαν;
Εμείς από πού θα τα βρούμε τα λεφτά;
Ποιούς και για ποιούς "δουλεύεις";

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έχω μια πολύ καλύτερη πρόταση ακόμα και από του Γλέζου !
Χωρίς υποχρέωση 110/μήνα κάτω από τα 21000 και υποχρεωτικά 120/μήνα πάνω από 21000 εισόδημα, έτσι για να έχουμε και αβάντα κάνα δυο δισεκατομμύρια.
Πλάκα μας κάνεις, ότι ηλιθιότητα κουβεντιάζουνε και τσακώνονται άσχετοι άνθρωποι στα οικονομικά σημαίνει ότι μπορεί να μας σώσει κιόλας;
Μόνο για το 2012 συγκεκριμένα “κάθε νοικοκυριό” θα πρέπει να συνεισφέρει μέσο όρο 2000€ για να παραμείνουμε μέσα στην Ευρωπαϊκή ένωση και μέσα στο ευρώ, και βέβαια το χρέος να συνεχίσει να αυξάνεται.
Αυτά για τους Μνημονιακούς και τους Επαναδιαπραγματευτές των όρων των μνημονίων που θέλουν να μας κρατήσουν με κάθε κόστος του λαού μέσα στην ΕΕ.

Ανώνυμος είπε...

KAI TO DIKO MOY DANEIO POIOS THA TO PLHROSEI?

Ανώνυμος είπε...

Τι λέει ο κωλ.γερος που να βρω 100 ευρω το μήνα ;; Ούτε τον χρόνο δεν μπορώ να βάλω στην άκρη
Υ.Γ. Δεν πάει να ψοφήσει
Δραχμή ρεε...έτσι και αλλιώς δεν έχουμε φράγκο στην τσέπη μας

Pidgey είπε...

Τι ειρωνία να μιλάει ο κύριος "κωλοτούμπας"-"μπουμπούκος" στον άνθρωπο που ύψωσε την Ελληνική σημαία στην Ακρόπολη επί Γερμανικής κατοχής για πατριωτισμό!!!

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει τι λέει ο Γλέζος. Η χώρα θα βγει από το ευρώ και θα πτωχεύσει επίσημα. Για τον πρώτο καιρό, μέχρι να σταθεί στα πόδια της, θα πρέπει να βάλουν πλάτη, αυτοί που έχουν ένα καλό (για τα σημερινά δεδομένα) εισόδημα. Εξ άλλου, δεν μίλησε για φόρο, αλλά για δάνειο που θα επιστραφεί με τόκους.
Πολύ σωστή η πρόταση. Ούτε οι άνεργοι θα πληρώνουν, ούτε η χαμηλοεισοδηματίες, ούτε οι μικροσυνταξιούχοι που τώρα τους γδέρνουν με τα χαράτσια. Αν μάλιστα αυτό το δάνειο εφαρμοστεί ποσοστιαία για κάθε εισόδημα, πάνω από τις 20.000 ακόμη καλύτερα. Δεν καταλαβαίνω γιατι διαφωνεί ο Άδωνις. Μήπως τώρα δεν είμαστε σε πτώχευση και σε καιρό πολέμου; Με τις λέξεις παίζουμε;

Ανώνυμος είπε...

σιγα τον πατριωτη το γλεζο
που σε αλβανια και σοβιετικη ενωση τιμουσε τους δολοφονους χιλιαδων ελληνων κ μη ανθρωπων .....

αλλα ο ανθρωπος αυτος που απο μικρος φαν του μεταξα εγινε κομουνιστης του εμφυλιου κ τιμωμενος σε μοσχα και ανατολικη γερμανια μετα εγινε πασοκ!!
κ μετα ευρωβουλευτης του πασοκ κ μετα αριστερος αλλα οχι κκε..ο ορισμος του κολοτουμπα .....θα δισταζε να να μας πει οτι θελει να τον πληρωνουμε ενω αυτος κ το τωρινο κομμα του για αλλη μια φορα τρωει κρατικα χρηματα κ μας δουλευει ολους με τη βιτρινα του ηρωα.......χιλιοφορεμενη ρεκλαμα ελληνικων κ ξενων πολιτικων ....ελεος!

αδωνη τραβα γραψε κανα κομικ κ ασε τις εξυπναδες...