Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ....


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ΕΠΑΜ είναι το μόνο κόμμα καθαρά πατριωτικό,δημοκρατικό ,συνεπές,αξιόπιστο και αντινεοταξικό.
Είναι ενάντια στα ήδη παραγγελθέντα τσιπάκια,στην ηλεκτρονική κάρτα ,και όλα τα φρούτα της νέας εποχής που θέλουν τον άνθρωπο ,φυτό και τον θεωρούν αναλώσιμο.
Δεν θα γίνει ποτέ εντολοδόχος ξένων εντολών ούτε θα χρησιμοποιήσει την οργή και το μίσος για ακρότητες και αλληλοσπαραγμό,γινόμενος πάλι υποχείριο και αναλώσιμο είδος στην εξυπηρέτηση των ιδίων συμφεροντων που χρησιμοποιούν όλες τις πλευρές προς όφελος τους.Είναι η φωνή της λογικής που δεν παρασύρεται από τυχάρπαστους .

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΘΕΙΑ.... Εκεί στηρίζονται πλέων , κάποιοι τύποι έχουν κάνει πολλά που αν τους βλέπεις λες αυτός δεν βγαίνει με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ και τσουπ τον βλέπεις και σε περίοπτη θέσει!!!!!!!! ....

Πως γίνετε ΕΕΕ!!! Οι λέσχες, οι σύλλογοι,οι όμιλοι, οι Στοές, είναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ...

Πως γίνετε το μαγείρεμα , τελειώνει η ψηφοφορία και αρχίζει η καταμετρήσει, εκεί θέλει όλη η εφορευτική επιτροπή ΝΑ ΜΈΤΡΗΣΗ ΕΠΊ ΤΌΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ που παίρνει ο κάθε υποψήφιος, να υπογράψουν όλοι από την εφορευτική επιτροπή και ο δικαστικός αντιπρόσωπος ώστε να ξέρουνε ΌΛΟΙ ποιος και πόσους σταυρούς πήρε και να ζητήσει και την κατάσταση αυτή να την πάρουν όλοι υπογεγραμμένη και σφαγισμένη από τον δικαστικό αντιπρόσωπο, όμως το μαγείρεμα δεν σταματά ΕΔΏ τελειώνει η διαδικασία αυτή σφραγίζετε το σάκος και φεύγει, αμάν!!!! που πάει; ποιοι μπορούνε να τον ξεσφραγεισουν και να τον μαγειρέψουν ΥΠΈΡ του-της ΧΧΧ υποψηφίου; Οι σκοτεινοί ΤΎΠΟΙ, βάζουν και βγάζουν ψηφοδέλτια από το ίδιο κόμμα με άλλο υποψήφιο!!! Μην πέσετε κάτω έτσι βγαίνουν τα κοπρόσκυλα..

Όμως οπού δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ αντιπρόσωποι ΌΛΩΝ τον κομμάτων ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΌΜΜΑ γίνετε ΑΔΎΝΑΜΟ και ΑΥΤΟ ΤΟ γνωρίζοντας το ΟΙ ΤΎΠΟΙ, βγάζουν και ΒΆΖΟΥΝ και ψηφοδέλτια του ΑΔΎΝΑΜΟΥ κόμματος υπέρ του ΔΥΝΑΤΟΎ κόμματος.. Αν όμως έχουν τηρηθεί κατά γραμμα η παραπάνω διαδικασία θα έχει δικαίωμα το κάθε ΚΌΜΜΑ του ελέγχου ΚΑΙ με αποδείξει, την ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΊ ΑΝΤΙΠΡΌΣΩΠΟΙ...

Κάποια Όλγα Κεφαλογιάννη την ξέρετε; Στης εκλογές του 2007 βγήκε στο νομό Ρεθύμνης Βουλευτής της Ν.Δ τον αντίπαλο της από το ίδιο κόμμα τον ξανάείδατε; τον ακούσατε; Εμμμμ οι ΤΎΠΟΙ που λέγαμε, οι Λέσχες, οι όμιλοι,οι σύλλογοι, οι στοές!!!

{{Όταν ο κ. Σχοινάς αντέδρασε στις μεθοδεύσεις εις βάρος του, διαγράφηκε και από τη ΝΔ για "αντικομματική συμπεριφορά"}]Στις 16 Σεπτεμβρίου του 2007 εξελέγη βουλευτής Ρεθύμνου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με 12.520 σταυρούς, μόλις 24 σταυρούς περισσότερους από τον δεύτερο υποψήφιο του ίδιου κόμματος. 24 ,24, 24, 24, μαγικό νούμερο δεν το γνωρίζω όμως γνωρίζω ΟΤΙ Η Όλγα Κεφαλογιάννη γεννήθηκε το έτος 1975 είναι Ελληνίδα δικηγόρος και πολιτικός, κόρη του τέως βουλευτή και υπουργού Ιωάννη Κεφαλογιάννη και της Ελένης Κεφαλογιάννη ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.

Αυτά θα τα πούνε σήμερα τα ΜΜΕ να τα μαθαίνει ο κόσμος ;

Ανώνυμος είπε...

οριστε το νεοταξικο χωνι

http://www.youtube.com/watch?v=xAKnYddXgZo