Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Chemtrails Αθήνα 4/3/2012


Ενώ όλη την ημέρα ο ουρανός ήταν μπλε, ξαφνικά κατά τις 4 αφού περάσανε μερικά αεροπλανάκια άρχισε να γίνετε γαλακτόδης... μα καλά τα καύσιμα δεν υποτίθετε ότι εξατμίζονται;
Πατήστε στις εικόνες για μεγέθυνση



9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Wraia pragmata epese kalo psekasma...p na vlepame ti ginetai k tn nyxta...Pws alliws na mas apovlakwsounnnn k na mas katasteloun wste na mn vgoume stous dromous... k gia na pane pali ta provata k na pshfisoun Samara k giwrgakh-jeffry ???

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο και σε όλη τη θεσσαλία χθες

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!
ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΟ ΠΡΩ'Ι'...
ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10-10.30 ΤΟ ΠΡΩ'Ι', ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ...
ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΥΝΝΕΦΑ, ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΡΧΙΣΕ Η ΒΡΟΧΗ...

Ανώνυμος είπε...

Και στην περιοχή της κεντρικής Ελλάδος έκτες απροκάλυπτα γύρω στις 10 με 10 και μισή οπως λεει και ο φιλος απο τα Ιωάννινα και μέχρι να δύσει ο Ήλιος τουλάχιστον παρατηρούσα, έγινε του ψεκασμού το κάγκελο με τεράστιες γραμμές κατά μήκος όλου του ορίζοντα όχι μικρούλες και σιγά σιγά όπως συνήθως αλά στο μέγιστο δυνατό και κατά την φορά του Ηλίου από βορά και από νότο.

Δεν είναι μόνο για λόγους αποβλάκωσης όπως λέει ο φίλος αλλά βαρέα μέταλλα που κάνουν όξινο το έδαφος , καταστέλουν το ανοσοποιητικό σύστημα και ουσίες καρκινογόνες και κατά τις γονιμότητας όπως σε ένα σκάνδαλο σε μια πολιτεία τις Αμερικής .

Οι ενδιαφερόμενοι και οι δύσπιστοι καλό θα είναι να ψάξουν στο Ίντερνετ μιας και λόγω εποχής ο κόσμος ψάχνετε και προσπαθεί να γνωστοποιήσει πράγματα και γενικά να ανοίξουν τα μάτια τους και να ξυπνήσουν από τον λήθαργο τους.

Εκτός από οικονομικό πόλεμο μας κάνουν και βιολογικό και όλα αυτά θα πρέπει να τα παρακολουθήσουμε σαν απλοί θεατές ανίκανοι να κάνουμε τίποτα μιας και μας αντιμετωπίζουν σαν κατσαρίδες ψεκάζοντας μας ότι εκείνοι γουστάρουν .

Που είναι η Πολεμική Αεροπορία ? Η Πολιτική Αεροπορία ? Καποιος επισημος φορέας ? Ένας έγκυρος μετεωρολόγος? Ένα μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι ? Μια εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας για να γνωστοποιήσουν και να πουν την αλήθεια για το πόσο βλαβερές είναι αυτές οι λευκές γραμμές που απλώνονται και σαν λευκός καπνός δημιουργούν αηδιαστικού τύπου σύννεφα θολώνοντας όλον τον ορίζοντα αφού πρώτα έχουν πλέξει σαν δίκτυο τον ουρανό ?

Αλλά τι λέω τώρα ? μαλακίες φυσικά , στην Ελλάδα είμαστε και όλοι κοιμισμένοι θα πρέπει να βλέπουμε τηλεόραση , να κοιτάμε χαμηλά και με σκυμμένο το κεφάλι να μας απασχολεί μόνο η μιζέρια και το μίσος που προσπαθούν να μας επιβάλουν .

Προσπαθούν να μας εξαλείψουν από προσώπου γης παίζοντας τους Θεούς σε μια χώρα που κάποτε τιμούσε τον Απόλλωνα και τώρα μας τον κρύβουν και τον Ήλιο και μας κάνουνε Ολλανδία και Βρετανία και Σουηδία και Γερμανία και Γριλανδία.

Το καλοκαίρι όμως είναι κοντά και όσο και να ψεκάσουν τα γ@μήδια δεν θα τον κρύψουν τον Ήλιο.

Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ !!

Ανώνυμος είπε...

@9:48

Φιλε μου φαινεται πως εσύ είσαι ο ασχετος...
Ζω στην Ελβετία και μας ψεκάζουν και εδώ σχεδων καθημερινά.

Μαρίνος
Ελβετία

Ανώνυμος είπε...

@9:48 αγαπητέ... εδω με αυτά τα πιστεύω μερικών τείνουν να είναι απο αυτοψεκασμώ.. λυπάμαι πραγματικά όσους πιστεύουν αυτές τις αηδίες...

@10:26 και εσύ ρε μεγάλε απο την Ελβετία, για πες μας πως το κατάλαβες ότι σας ψεκάζουν???

Ανώνυμος είπε...

@10:26

Εδω φιλαρακια ο κόσμος το έχει τύμπανο και εσείς είστε σε Χειμερία νάρκη!
Τη να σας πω καλημέρα ξυπνήστε ....

Ανώνυμος είπε...

Αυτη ειναι η υποτιθεμενη "ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ" ενα μεσο για να μας ελεγχουν και να μας γεμισουν φορους μεχρι και για την αναπνοη μας.
Αυτη ειναι και η "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" οτι δηλ εχουν παρει τον ελεγχο της ζωη μας και πετανε πανω απο τα κεφαλια μας και οχι μονο, οτι χημικα γουσταρουν.
Οποτε θελουν ριχνει χιονι μεχρι και στην Αφρικη, βρεχει οπου θελουν, μας κρυβουν μονιμως τον ηλιο, ριχνει χαλαζι και καταστρεφουν τις καλλιεργειες, σηκωνεται αερας και παει λεγοντας και ολα αυτα για να μας πεισουν οτι ο καιρος τρελαθηκε.
Επισης σε λιγο τα φυτα δεν θα αντεχουν απο το αλουμινιο που ριχνουν και τα αλλα βαρεα μεταλλα και θα ριξουν στην αγορα τα μεταλλαγμενα τους που αντεχουν......
Και οι μετεωρολογοι....την παπια.....φτανει να πληρωνονται;;;;;κατι αναλογο με τους στρατιωτικους που ενω πληρωθηκαν αδρα, δεν εχουν κανει ακομα το χρεος τους απεναντι σε αυτη τη χουντα που ζουμε¡!