Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΙ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΥΦΛΟ


112Μουσουλμάνος (λαθρο)μετανάστης σχετικά πρόσφατα μετέφερε τη γυναίκα του σε μαιευτήριο της Πάτρας για να γεννήσει.
Δεν γνωρίζουμε αν ήταν δημόσιο μαιευτήριο ή κάποιο Κέντρο Υγείας της ευρύτερης περιοχής των Πατρών (οι μετανάστες συνηθίζουν και πηγαίνουν σε Κέντρα Υγείας ακόμα και σε Αγροτικά Ιατρεία και δέχονται να...
ξεγεννήσουν τις γυναίκες τους ακόμα και γιατροί άσχετων ειδικοτήτων π.χ. οφθαλμίατροι! αρκεί να θεωρηθεί έκτακτο περιστατικό για να μην πληρώσουν τίποτα απολύτως).....
Μόλις έβαλαν τη γυναίκα του στον θάλαμο για να γεννήσει, πρόσεξε ο μουσουλμάνος την εικόνα της Παναγίας στον τοίχο και αμέσως είπε στον υπεύθυνο γιατρό: - Αυτό το κάδρο (εννοούσε το εικόνισμα) κατέβασέ το αμέσως από κει. Δεν θέλω μόλις γεννηθεί το παιδί μου να δει αυτό το πράμα!
Έγινε μια σχετική φασαρία, η γυναίκα αγχώθηκε και για να μην χειροτερέψουν τα πράγματα, οι υπεύθυνοι δέχθηκαν να κατεβάσουν την εικόνα της Παναγίας (κακώς) με σκοπό να την ανεβάσουν αμέσως μετά.
Ο μουσουλμάνος έμεινε να περιμένει στην αίθουσα αναμονής πότε θα τελειώσει ο τοκετός. Μετά από ώρες βγήκε ο γιατρός και του ανακοίνωσε:
- Η γυναίκα σου γέννησε φυσιολογικά. Εκείνη είναι καλά.
Το παιδί σου όμως γεννήθηκε τυφλό! Όχι μόνο εικόνα της Παναγίας δεν θα δει, αλλά ούτε και τίποτα άλλο στον κόσμο!
(agioritikovima.gr)

71 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ αρθρογράφε μήπως θέλεις νά περάσης τό μύνημα ότι η Παναγία εκδηκήθηκε?

Ανώνυμος είπε...

Μ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΑΛΕ ΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΣ ΑΓΙΟΥΣ ΛΕΙΨΕ......ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Eτσι και τυφλωσε οντως το βρεφος καλα κανανε και της σταυρωσανε τον γιο...μουχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ...ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

EΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΥΦΛΟΣ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΠΙΟ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ.

syntagologos είπε...

Ααααχ! Το φχαριστήθηκα!
ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Μουφες. Θα μου πειτε ότι η Παναγία τύφλωσε το παιδί από εκδίκηση? Δεν πιστευω ΤΙΠΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ..ΓΙΑ ΣΕΝΑ 9.56 ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩς ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΓΚΟΣ......ΣΑΛΩΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τους παραπάνω φίλους.
Η Παναγιά δεν εκδικείται.
Το παιδάκι δεν έφταιγε.
Ποιός ο λόγος του δημοσιεύματος?

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας εκδικείται η Παναγία, αλλά οι δικές μας αμαρτίες. Το τι έφταιγε τώρα το παιδί, αυτό είναι αιωνόβιο ερώτημα που απαντάται στην αγία Γραφή, αλλά που δεν μπορούμε να καταλάβουμε. Όταν ερωτήθη ο Χριστός για το ποιός έφταιγε που ο εκ γεννετής τυφλός γεννήθηκε έτσι, ο ίδιος ή οι γονείς του, ο Χριστός απάντησε: κανείς δεν έφταιξε, αλλά για να δοξασθεί το όνομα του Θεού. Δεν γεννήθηκε τυφλός για να δοξασθεί το όνομα του Κυρίου, απλά ο Κύριος επέλεξε έναν τυφλό για να δοξασθεί το όνομά Του (με βαση δε τις τελολογικές απόψεις της εποχής, αυτή ήταν η πιο κατάλληλη απάντηση του Χριστού).
Ας δούμε τωρα το τι συνεβη στην περίπτωση του παιδιού του μετανάστη. Μια εξήγηση είναι ότι το παιδί ήταν ούτως ή άλλως τυφλό και με ο μετανάστης είπε για την εικόνα έπειτα από πρόνοια της Παναγίας, για να δοξασθεί με τον τρόπο αυτόν το όνομά της. Τι θα γινόταν αν ο μετανάστςη δεν έλεγε για την εικόνα; Αυτό δεν το γνωρίζουμε. Μπορεί και πάλι το παιδί να γεννιόταν τυφλό, όπως άλλα παιδιά, μπορεί όμως και να γινόταν θαύμα και να γινόταν καλά. Με άλλα λόγια σύμφωνα με την εξήγηση αυτή η Παναγία ΔΕΝ τυφλωσε το παιδί, απλά δεν παραινέβη προκειμένου να γίνει καλά.
Περιμένω και δικες σας εκδοχές, απο καλοπροαίρετους αναγνώστες.
Όσοι δε, δεν πιστεύετε στα θαύματα, τι να πώ; Έτσι δεν πιστεύαμε και ένα σωρό πράγματα από αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα τώρα και είχαν προφητευθεί και τώρα γίνονται πράξη. Όπως θα γίνουν πράξη και τα επόμενα γεγονότα, μετά από τα οποία όπως λέει ο πατήρ Παϊσιος δεν θα μείνει απίστος για άπιστο στην Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΘAΡΑ ΟΥΤΕ ΜΑΚΡΙΑ...

2ον : Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ, Η ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΑΘΑ... ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ...

3ον : Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΠΩΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΑΧ ΤΟ ΤΙΜΩΡΗΣΕ, ΟΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΕΙ ...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ:

http://egolpio.wordpress.com/2008/07/17/marina/

Ανώνυμος είπε...

...ΑΜΑΡΤΙΑΙ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΤΕΚΝΑ...ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΜΕΤΑΝΟΙΑΑΑΑΑΑ.....

Ανώνυμος είπε...

O 10:31 είναι σωστός.

Το λέω εγώ που δεν είμαι χριστιανοταλιμπάν ..

το 3ο σκέλος είναι μία παρακυνδηνευμένη τοποθέτηση, εφόσων μιλάμε για "άγνωστα" ή κατά άλους ανύπαρκτα θέματα ..

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πρωτόγονοι εισβολείς διακατέχοντε απο μία εντύπωση, ότι αφενώς θα μήνουν στην χώρα και αφετέρου, ότι μπορούν να έχουν και απαιτήσεις.

Πογκρόμ - αδιακρίτως - Ειδικότερα Αφρικανούς και Ισλαμιστές.

Καμία Ελληνοποίηση

Ακύρωση όλων των Ελληνοποιήσεων απο τριακονταετείας.

Η Ελλάς είναι έθνος, των εσαεί επανασαρκωμένων Φυσιολατρών - Ηρώων - λευκών - αυτόχθονων - Ιδιοκτητών, άνευ περιτομής....

Όποιος έχει αντίρηση να εγκαταλήψει οικειοθελώς επίσης τη χώρα παρακαλώ.

Ανώνυμος είπε...

Θαύμα Θαύμα, ήταν η Παναγιά η Βρεφοτυφλούσσα.
Παγκάρι στο μαιευτήριο. Τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Αδελφέ εν Χριστώ 10:30,
ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ, Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
ΕΙΘΕ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ
ΟΙ ΔΙΨΩΝΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

το νεογνο ηταν τυφλο πριν το περιστατικο στο μεαιυτηριο. ο θεος ειναι απειραστος κακου και ουδενα πειραζει. ο κυριος ειπε΄΄ μην ανταποδειδετε κακο αντι κακου, αλλα νικατε το κακο με το αγαθο. οτι εγινε δεν ειναι πραξη τιμωριας αλλα προβληματισμου απο τον ανοητο πατερα. οιγιατροι δεν επρεπε να του κανουν τη χαρη, απαραδεχτη η σταση τους. αυτα τα πραγματα δεν τα διαπραγματευομαστε. αλλιως χαθηκαμε.

Ανώνυμος είπε...

αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα..ετσι εξηγειτε.
αν και εφ οσον η ιστορια ειναι αληθινη βεβαια.
Η εικονα της Παναγιας τοποθετηθηκε σε εκεινον τον τοιχο απο καποιον ο οποιος πιστευει στις επεμβασεις της Παναγιας.Και οντως η Παναγια ειναι εκει βοηθωντας οσους την επικαλουν.Ομως μη ξεχναμε οτι υπαρχουν και τα ακαθαρτα πνευματα,τα δαιμονια.
Ο μεταναστης αφου απαρνηθηκε τη Παναγια ,ταυτοχρονα εδωσε δικαιωμα στους δαιμονες πανω σε αυτον και την οικογενεια του.Ο Θεος μας ποτε δεν τιμωρει.

Ανώνυμος είπε...

Δειτε τι κανει ο θρησκευτικος φανατισμος. Ο μουσουλμανος νοιαζοταν περισσοτερο για μια χριστιανικη εικονα παρα για την γυναικα και το παιδι του. Οριστε που μας καταντανε οι θρησκευτικοι ηγετες και η αμορφωσια. Αυτα ειναι τα προβληματα. Οσο για τους γιατρους κακως δεχτηκαν να κατεβασουν το εικονισμα. Επρεπε να καλεσουν την αστυνομια και να βαλουν τον ισλαμιστη στο κρατητηριο οσο διαστημα γεννουσε η γυναικα του.

Ανώνυμος είπε...

ειναι πολυ ευκολο να παρεξηγησεις τετοια γεγονοτα κ με μεγαλη ευκολια να κατηγορησεις την παναγια σα το χυδαιο κ ανεγκεφαλο 9:56.συμφωνω με το 10:30 κ το 12:02.

Ανώνυμος είπε...

Kαλά δεν την παλεύει κανένας από ότι βλέπω, όχι μόνο υπάρχει η Παναγία άλλα τυφλώνει και παιδάκια! Καλά κάνουν οι πολιτικοί και μας ταΐζουν σκατά με τέτοια μεσαιωνικά μυαλά...

Ανώνυμος είπε...

12.58 ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΛΩΜΗ 10:30 10:55 11:23 ΜΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!11:45 ΣΩΣΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ!!12:58 ΕΣΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΥΜΠΟΝΑΣ ΤΟΣΟ!

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ;Κ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ;
ΦΑΝΤΑΣΘΗΤΕ ΕΝΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ Σ'ΕΝΑ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ Η ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΤΟΥ ΤΗΣ ΜΟΙΧΕΙΑΣ Κ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΘΛΙΨΕΙΣ Κ ΟΙ ΠΕΙΡΑΣΜΟΙ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΕΙ Μ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΠΩ ΑΠΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ;ΔΕΝ ΤΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ;ΑΝ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΣ;ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΤΑ ΤΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΠΟΙΟΣ ΣΤΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΝΤΑΟΥΝ ΤΥΦΛΑ ΚΟΥΦΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ Κ ΔΕΝ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ Κ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Η ΑΜΟΙΡΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ!ΛΕΕΙ Ο ΔΑΥΙΔ:ΔΙΚΑΙΩΣ ΔΕ Κ ΕΠΩΦΕΛΩΣ ΔΙ'ΕΜΕ ΜΕ ΕΤΑΠΕΙΝΩΣΕΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΘΛΙΨΕΩΝ.ΠΡΙΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΚΗΣ ΣΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑΣ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΜΑΡΤΗΣΕΙ ΕΝΩΠΙΩΝ ΣΟΥ.ΚΥΡΙΕ ΜΗ ΜΕ ΕΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΑΝ ΟΡΓΗΝ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΑΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΥ.Κ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ.ΑΣ ΜΗΝΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Κ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΑΞΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΑΣ ΑΠ ΤΟΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ!Κ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Κ ΟΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ;ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ;ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ Κ Η ΓΗ ΠΑΡΕΛΕΥΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕ ΛΟΓΟΙ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ! Κ ΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΥΤΟ:ΑΝΑΣΤΗΤΩ Ο ΙΗΣΟΥΣ Κ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΘΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΥΤΟΥ Κ ΦΥΓΕΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΑΥΤΟΥ(ΠΟΙΟΙ;;;;;;;)ΟΙΜΙΣΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΩΝ!ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ!
ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ!

ΗΓΕΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

χοχοχο έλεος!

Ανώνυμος είπε...

Ξερετε ποσα χαϊβανια γνωριζω απο τον δικο μου μικρο περιγυρο που ενω στην αρχη κορόιδευαν και βλασφημουσαν τα Θεια, με τον ενα ή τον αλλο τροπο ο καλος Θεος τους βοηθησε να ανοιξουν τα ματια τους; μαζι με εμενα 5. Οτι και να πιστευω για τα μετα θανατον καλο θα ηταν να σεβομαι και τα πιστευω του αλλου. Με συμφερει να σεβομαι τα θρησκειακα των αλλων, γιατι σε περιπτωση που ο Διας ή ο Βουδας κλπ δεν υπαρχει, αν πεσω στα χερια κανενος αλλου μετα θανατον, θα εχω ενα ελαφρυντικο. Οποτε ειναι τουλαχιστο ανοητος αυτος που βλασφημαει τα Θεια των αλλων. Απο οποια μερια και να ειναι. Το γεγονος περναει ενα μηνυμα προς ορισμενους αποδεκτες. Οπως το λαβει κανεις.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΜΑ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΩΣΩ!!!!ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΙΡΩ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ Ω ΣΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.....ΚΤΛ ΚΤΛ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ!!!!!ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΩΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!ΕΥΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ!!!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε με τις παπαριες σας.
γραψτε κανενα σοβαρο αρθρο

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΝΙΕ 13 ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ,ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ. ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ BLOG ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΟΧΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ. ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ,ΚΑΥΜΕΝΟΙ.... Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ + ΜΠΑΡΜΠΑΤΖΟΛΗΔΕΣ = ΕΛΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Synexiste na vrizete ta Agia, kai tha kaloperasete sto mellon.Aftos pou egrapse,kala ekanan tis Panagias kai tis stavrosan ton yio, tha ithela na do ti tha ekane an tou skotonan to diko tou paidi xoris logo.Osoi einai atheistes kai apistoi,einai dikaioma tous.Aetoi omos pou vrizoun to Xristo kai tin Panagia,einai kakoi mesa apo tin psyxi tous.Einai fidia farmakera,pou o monos tous skopos einai i katastrofi kai na kanoun kako stous allous.Allios den eksigountai i kakia kai oi vrisies enantion tou Xristou kai tis Panagias, pou den exoun vlapsei pote kanenan.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13

ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!!!!
ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΙΣΗΜΙΣΗ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΓΕΤΗ ΣΟΥ;ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΕΝΔΟΞΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΥ ΘΑΝΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΝΔΟΞΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡΟΣ ΘΕΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ
ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ!!!!!!Κ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΔΕΙΛΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΟΥΝ;Κ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΠΕΡΙΣΙΟ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΥ Κ Ο ΑΡΧΟΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΕΝΩ Τ'ΑΛΛΑ ΔΕΙΛΑ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΑΚΙΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ!ΤΙ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΕΙΣ;
ΗΓΕΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

O pateras ekane mia efxi,na mi dei to paidi tou tin Panagia, kai i efxi tou ekplirothike.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΡΕ ΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ?ΠΟΠΟ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΚΥΨΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ!!!ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ!!!ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΗΓΗΣΗ!!!ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ-ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΙΡΩ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ Ω ΣΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.....!!!!!ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΖΩΑ!!!!

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΕΙΜΑΙ 29ΧΡ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΕΙΤΕ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ!!!!ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΦΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΦΑΠΕΣ ΒΛΑΚΑ 3:28!!!!

Ανώνυμος είπε...

(ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ)

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΒΛΑΚΑ 3:28 ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΟΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΤΡΑΒΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΚΑΝΑ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΟ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΦΛΩΡΑΚΟ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΗ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΡΤΣΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΝΙΟΣ
ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΘΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΨΑΞΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΑ ΖΩΑ!ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΙΡΩ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ Ω ΣΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ-ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ!!!!!ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?!!!ΕΓΩ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?!!ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΕΚΦΕΥΓΕΙΣ ΑΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΩ!!!ΑΛΛΙΩΣ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΔΟΥΛΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΚΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13, πολύ μορφωμένο σε βρίσκω για την ηλικία σου. Εύγε.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟ!!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Το εννοώ. Μακαρί να μπορούσα να βρώ τρόπο να έρθω σε επικοινωνία μαζί σου. Οι μόνοι ξύπνιοι που έχω βρει είναι άνω των 40 με 50 χρονών. Κι εγώ 29 είμαι.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ!!!aitherovatis@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

!ΕΥΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ!!!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!

ΡΕ ΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ?ΠΟΠΟ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΚΥΨΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ!

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΖΩΑ!!!

ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ!!!!ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΦΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΦΑΠΕΣ ΒΛΑΚΑ

ΒΛΑΚΑ 3:28 ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΟΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΦΩΣ

ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ

!!ΑΛΛΙΩΣ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΔΟΥΛΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΚΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ!!!!!!

κοίταξε ποιος είσαι πραγματικά!!!!!!!!
εσυ που πιστεύεις στη αγάπη!!!και δεν γνωρίζεις ουτε τον ορισμό της λέξης

Αδέλφια μου, εσείς όλοι αποτελείτε το σώμα του Χριστού και είσθε μέλη του, όπου ο καθένας έχει τη δική του θέση. Και πρώτα μεν ετοποθέτησε ο Θεός τους αποστόλους, σε δεύτερη θέση τους προφήτες, σε τρίτη θέση οι διδάσκαλοι. Έπειτα ο Θεός άλλους έθεσε να ποιούν θαύματα, άλλους θεραπείες, άλλους να προστατεύουν τους αδυνάμους και ασθενείς, σε άλλους έδωσε χαρίσματα κυβερνήσεως και σε άλλους χαρίσματα ξένων γλωσσών. Δεν είναι όλοι απόστολοι, ούτε όλοι προφήτες, ούτε όλοι διδάσκαλοι. Δεν είναι όλοι θαυματουργοί, ούτε όλοι θεραπευτές, ούτε όλοι ομιλούν και διερμηνεύουν ξένες γλώσσες. Εσείς επιδιώκετε με ζήλο τα καλύτερα χαρίσματα, και για τούτο το λόγο σας δεικνύω μία οδό ανώτερη:

Εάν υποθέσομε ότι ομιλώ τις γλώσσες των ανθρώπων, ακόμη και των αγγέλων, δεν έχω όμως αγάπη, οι λόγοι μου ακούονται ως χάλκινος κώδωνας ή αλαλαγμός κυμβάλου. Και εάν έχω το χάρισμα της προφητείας και κατέχω όλα τα μυστήρια του Θεού και όλη τη γνώση, και εάν ακόμη έχω όλη την πίστη, ώστε να μετακινώ όρη, δεν έχω όμως αγάπη, δεν είμαι τίποτε. Και εάν διαθέσω τα υπάρχοντά μου στους πτωχούς, και εάν παραδώσω το σώμα μου για να καώ, δεν έχω όμως αγάπη, δεν ωφελούμαι σε τίποτε από αυτές τις θυσίες

Εκείνος ο οποίος αγαπάει είναι μακρόθυμος κι ανεκτικός, είναι καλωσυνάτος, ευργετικός και ωφέλιμος, δε ζηλοφθονεί, δεν υπερηφανεύεται, δεν φέρεται με αλαζονεία και προπέτεια, δεν πράττει άσχημα, δε ζητεί τα δικά του συμφέροντα, δε ερεθίζεται από θυμό και οργή, δε σκέπτεται ποτέ κακό κατά του πλησίον, ούτε λογαριάζει το κακό που έπαθε από αυτόν. Δεν χαίρεται όταν βλέπει να γίνεται αδικία, χαίρεται όμως όταν βλέπει την αλήθεια να επικρατεί. Η αγάπη τα πάντα ανέχεται, στα πάντα εμπιστεύεται, για πάντα ελπίζει, τα πάντα υπομένει.

Η αγάπη ποτέ δεν εκπίπτει αλλά μένει πάντοτε ισχυρή: τα χαρίσματα είτε είναι προφητείες θα καταργηθούν, είτε είναι ξένες γλώσσες θα παύσουν, είτε είναι γνώση θα καταργηθεί και αυτή. Διότι τώρα εν μέρει και όχι τέλεια γνωρίζουμε και προφητεύουμε, όταν όμως έλθει το τέλειον, τότε το μερικό και ατελές θα καταργηθεί. Όταν ήμουν νήπιο, ως νήπιο μιλούσα, ως νήπιο σκεπτόμουν, ως νήπιο συλλογιζόμουν. Όταν όμως έγινα άνδρας, κατήργησα πλέον εκείνα τα νηπιώδη. Διότι τώρα βλέπομε όπως σε ένα κάτοπτρο θαμπά και μας μένουν ανεξήγητα αινίγματα. Όταν όμως έλθει το τέλειο, θα ιδούμε φανερά και καθαρά, όπως πρόσωπο με πρόσωπο. Τώρα γνωρίζω μόνον ένα μέρος της αλήθειας, τότε όμως θα λάβω τόσο τέλεια γνώση, όσο με γνωρίζει ο Παντογνώστης.
Αυτά θα γίνουν, τώρα δε μένουν η πίστις, η ελπίς, η αγάπη, αυτά τα τρία: μεγαλύτερη δε από αυτά είναι η αγάπη.

Ανώνυμος είπε...

Ποίμνιο και δούλε του Γιαχβέ, διάβασε και λίγο ιστορία και άσε τις αμπελοφιλοσοφίες για τους μογγόλους.

Ανώνυμος είπε...

οι Έλληνες ανέμεναν τον ερχομό του Ιησού όχι μόνο επειδή είχαν αφιερώσει ναούς Στον "άγνωστο Θεό" αλλά γιατί υπήρχαν συγκεκριμένες προφητείες των προγονών τους, που ανέφεραν το γεγονός της έλευσης Tου. Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν αφιερώσει ναούς στον "άγνωστο Θεό" οπως αναφέρει ο Παυσανίας. Λέγεται πως η εκκλησία των Αγίων Θεωδόρων στην Ν. Σμύρνη είναι κτισμένη (1870) πάνω από ένα αρχαίο κτίσμα το οποίο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αποτελούσε τμήμα βομού προς τον άγνωστο Θεό. Στην αρχαιότητα από εκείνη την περιοχή περνούσε δρόμος που ένωνε το Φάληρο με την Αθήνα. Από εκει πέραςε ο Απόστολος Παύλος κατά την επιστροφή του από την Μακεδονία ( 1 αιώνα μ.χ ) και από την ύπαρξη του Ναού εμπνεύστηκε την ομιλία του προς τους Αθηναίους στον Άρειο Πάγο.
Ο Σόλων γράφει για κάποιον Θεό που θα προέλθει από θνητή γυναίκα θα υβρισθεί και θα σταυρωθεί.
Η Σίβυλλα η Κυμαία προφήτευσε τον 3ο πχ αιώνα πως ο Υιός του Θεού θα έρθει στην γή με ανθρώπινη σάρκα , το όνομά του θα έχει 4 φωνήεντα και 2 σύμφωνα και το άθροισμα του ονόματός του σύμφωνα με το λεξαριθμικό άθροισμα θα είναι 888. Πράγματι το όνομα ΙΗΣΟΥΣ δίνει άθροισμα 888. Ετσι σε πολλά κτίσματα (μεταξύ αυτών και σε βυζαντινά όπως της Αγ. Σοφίας) υπάρχει το "οκτάκτινο αστέρι" που συμβολίζει τις εκατοντάδες , τις δεκάδες , και τις μονάδες του αριθμού 888. (…)
Οι ιερείς του ΔΙΑ φορούσαν σταυρούς και ετσι λέγεται πως ο σταυρός είναι ελληνικό σύμβολο. (?)
Ο Σωκράτης σε συζήτηση του με τον μαθητή του Αλκιβιάδη αναφέρει πως περιμένει κάποιον απεσταλμένο από τον ουρανό που θα διδάξει τον τρόπο συμπεριφοράς απέναντι σε ανθρώπους και Θεούς. Με αυτή τη θεωρία καταδικάστηκε και ήπιε το κώνιο.
Όταν ο Ιησούς είδε τους Αχαιούς Κρήτες είπε "Ελήλυθεν η ώρα να δοξασθή ο Υϊος του ανθρώπου" (Ιωαννης ΙΒ, 20-23 Παλαια Διαθηκη).
Πράγματι οι Κρήτες Αχαιοί είχαν μεταναστεύσει στην Παλαιστίνη το 1500 πχ. Η Παλαιστίνη όπως αναφέρει ο Έλληνας εκεί πρέσβης Γ. Τσομπαρτζής το 1905, πήρε το ονομά της από τον Ηρόδοτο. Το Νότιο τμήμα της ονομαζόταν "νεγέβ των Χερεθί" δηλαδή "νοτος των Κρητών

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΓΙΟΥ ΤΙΟΥΜΠ Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΕΤΥΠΩΝ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ελλανιε13 και σε ολους που ειστε νεαροι και ωραιοι ΕΛΛΗΝΕΣ ,θα το ξαναπω κι ας γινομαι ενοχλητικη.Ακουστε τον Τουλατο η διαβαστε το κοκκινο βιβλιο του και θα κατανοησετε και τι και ποιος ειναι ο Γιαχβε και τι εννοει ο προφητης Ζαχαριας και τοσα αλλα θεματα που θα σας ανοιξουν το δρομο για το φως της Αγαπης!!!! Μην κανετε τους ξερολες ,γιατι κι εγω στην ηλικια σας τα ιδια με σας ελεγα.Διαβασα και ακουσα πολλα και πολλους ,εχω εμπειριες προσωπικες με το αγνωστο γιαυτο παντα ειμουν στην αναζητηση....χωρις ενδιαφερον μπηκα στο Τουλατος Νεμεσις πριν τρεις μηνες και απο τοτε μου λυθηκαν ολες οι αποριες που ειχα για τη ζωη,την θρησκεια,τους Ολυμπιους και τοσα αλλα!!Σας στελνω την αγαπη μου και τον θαυμασμο μου για οσα γνωριζετε εσεις οι νεοι αλλα δεν θελω να ειστε πλανεμενοι...Ειστε τοσο κοντα στην αληθεια!!!!Γνωριστε την!!! Μην βιαστειτε να μου πειτε πως χρειαζομαι ψυχιατρο γιατι ομολογω πως εχω γνωση του εαυτου...Φιλικα ,μια γυναικα.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος πιστεύει τις γυναίκες, τους απατεώνες πιστεύει.
Ησίοδος.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΥΤΕ ΣΕ ΓΙΑΧΒΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΨΙΛΟΝ!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΦΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΟΣ!!!!ΜΑΘΕ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΘΕΟΣ!!!!!Η ΠΡΑΞΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Eλλανιε ,αυτο που πιστευεις ειναι ο ΕΝΑΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ και οι παροπιδες σου δεν σαφηνουν να το δεις!!!! Ησιοδε παλληκαρι μου αν η μαννουλα σου ειναι απατεωνας τοτε δεν θελω να ακουσεις αυτα που λεω γιατι για μενα εχεις ελαφρυντικα και σε συγχωρω !!!!!Αχ νιατα !!!!Φιλικα,μια Ανθρωπος...

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΑΚΟΥ ΓΥΝΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ!!!ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΦΗΤΕΥΘΗΚΕ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΒΥΛΛΑ!!!Ο ΟΡΦΕΑΣ Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΞΕ ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΠΩΣ ΕΞΗΓΗΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΥΝΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Eλληνα μου ενιωσα πως εισαι κατι ξεχωριστο γιαυτο προσπαθω και ασχολουμε μονον μαζι σου .Αν με ρωτησεις γιατι,δεν γνωριζω,ειναι εντελως αυθορμητο και καλοπροαιρετο.Ισως στο μελλον το καταλαβεις εσυ μονος σου..Η απαντηση μου στην ερωτηση σου ειναι..Τουλατος Νεμεσις...Εγω ειμαι απλα μια γυνη κι εχω να φροντισω τρεις λεβεντες σαν και σενα !!!

Ανώνυμος είπε...

Ελλάνιε 13,
Επειδή ζήτησες επίμονα μια απάντηση για τη προφητεία του Ζαχαρία στ παλαιά διαθήκη θα σου παραθέσω τ εξής:
Η συγκεκριμένη προφητεία δεν αναφέρεται σ όλους τους έλληνες.αναφέρεται στην επανάσταση επί της εποχής των Μακαβαίων το 168 π.Χ εναντίον του Αντιόχου του Δ' του Επιφάνους ο οποίος είχε καταλάβει την Ιερούσαλημ και είχε απαγορεύσει τη λατρεία στο Θεό, προσπαθοντάς να επιβάλει ως Θεό τον εαυτό του με τη μορφή του Δια.Ο Αντιόχος Δ' ο επιφανής ήταν βασιλιάς της ελληνιστικής αυτοκρατορίας των Σελευκίδων κατά τη περίοδο 174-164 π.Χ και είχε ελληνική καταγωγή.

Ανώνυμος είπε...

10:44
δεν εχεις βαλει ψευδωνυμο εαν θελεις καντο μετα απο εκει θα σου φανερωθω εγω κ θελω να τα πουμε γραφε μ'ενα ψευδωνυμο για να σε αναγνωριζω κ αν συνεχιζεις να γραφεις να επιστεφεις οπου εγραψες
θα χαρω να τα ξαναπουμε ισως αποκτησεις μια φιλη

Ανώνυμος είπε...

12,28 π.μ.Μου αρεσε το ΓΥΝΗ του Ελλανιου ,ασχετα αν ηταν ειρωνικο ,γιατι το ελεγε ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!Ναι γραφω καπου καπου οταν κατι με αγγιξει ψυχικα η με πονεσει..Εχεις τους χαιρετισμους μου αγνωστη φιλη!!! ΓΥΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Δεν την παλεύει με τίποτα ο κόσμος τελικά... Και ακόμα περισσότερο η γνωστή μου που το διέδωσε αυτό με email!

Ανώνυμος είπε...

ΓΥΝΗ
λοιπον!αφου σου αρεσε!βλεπω εγραψες αργα αν κ ημουν μεσα δεν ξαναειδα εδω!εγω διαβαζω σχεδον ολες τις αναρτησεις εκτος απο οτι εχει παπαδημο γαπ τσιπρα παπαρηγα χωρις να προσβαλω καποιον απλα δεν με αφορουν γινεται κ μια ανακυκλωση θεματων κ εγω ειμαι εδω απο το Νοεμβριο αλλου δεν μπαινω οσοι γραφουν μ ψευδωνυμα τους παρακολουθω τους διαβαζω τα υπολοιπα θα τα πουμε αλλου.Να εχεις μια ομορφη μερα!

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΓΥΝΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΣΤΟ ΚΡΥΒΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ.....ΤΟ ΜΕΙΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ!!!!aitherovatis@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΝΙΕ
ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ 2:34 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ Κ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΗ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Ο ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ Η Κ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΚΕΨΟΥ !ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ειρωνευεσαι να τον ταπεινωνεις να τον βριζεις κ να επιμενει να καταλαβεις απλα ανθρωπινα πραγματα αν το κινητρο δεν η αγαπη κ η καλοσυνη η ισως κ κατι αλλο που μονο ο θεος γνωριζει κινδυνευω να περασω αλλη μια μερα μονο με σενα!εαν μπει κατι καινουργιο χριστιανικο ειμαι σιγουρη οτι θα σε βρω κ εκει σου ειπα σε διαβαζω
εγω σε ξερω γραφω κ με αλλα ονοματα μην προσπαθεις να παιρνεις κ να δινεις αποδειξεις
υπαρχει κατι πιο σημαντικο η ψυχη αφησε την ελευθερη μην την εγλωβιζεις πιστεψε με δεν θα σε γελασει να εχεις ενα ευχαριστο υπολοιπο της ημερας!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΤΟ 2:34 Κ ΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ "ΓΥΝΗ"!!ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΝΙΕ
Σε παρακαλω!δεν ειναι λυση αυτη γιατι;δεν αντεχεις την αγαπη;αυτο δειχνεις θελω να σε βλεπω αλλα δεν υπαρχει λογος να πιτιθεσαι εχεις πολυ καλη ψυχη ολοι χρειαζομαστε ο ενας τον αλλον!!!!!!!!
Ξερεις υπαρχουν ακομη ανθρωποι που ξερουν ν'αγαπουν να δινουν χωρις να παιρνουν ακομα κ να θυσιαζονται μην τρομαζεις απο τις λεξεις παντως να ξερεις μπορει να δεχτηκα ολα οσα ειπες αλλα θυμησου θα σε βρω!!!!

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

Εισαι η γυνη?και εισαι πολυ καλη ψυχη και συ και σε ευχαριστω πολυ για οτι μου λες.τι εννοεις θα βρεις?

Ανώνυμος είπε...

εννοω θα σε βρω;θα σε ξαναβρω!
στη ζωη εμαθα να παλευω οχι να εγκαταλειπω!δεν ειμαι η γυνη καποια στιγμη θα σε ξεμπερδεψω εχε μου εμπιστοσυνη γιατι παροτι βγηκες επιθετικα
εισαι αθωος μικρε μου!κ παρ'οτι μου μιλησες ταπεινωτικα κ απαξιωτικα θα δεις οτι δουλευει το μυαλο μου λιγο θα αφησω να περασουν μερες γ να σου αποδειξω καποια πραγματα τιποτα δεν γινεται τυχαια συνεχισε να γραφεις με σεβασμο! μην μπαινεις στο ανουσιο τρυπακι της αντιπαραθεσης εγω ειμαι καθε μερα ολη μερα σε βλεπω θα σε χαιρετω!μεχρι να θεωρησω τη στιγμη καταλληλη
δεν μπαινω σε αλλο BLOG κ δεν σχολιαζω παντου πιο πολυ διαβαζω!θαμαι παντα εδω!!!!!σαν*ΣΚΙΑ*

Ανώνυμος είπε...

Ελλανιε13 Σε ευχαριστω μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου!!!Μουδωσες μεγαλη χαρα γιατι οπως σε ενιωσα ετσι πραγματικα εισουν.Εισαι πνευμα και ψυχη!!Ειμαι σιγουρη πως καποια μερα θα μεγαλουργησεις,και πανω απο ολα πρωτα σαν Ανθρωπος!!!!Θα βοηθησεις πολλους απο μας οταν χρειαστει!!!Σημερα εκανες κατι πολυ μεγαλο για το νεαρο της ηλικιας σου!!!Πατησες το ΕΓΩ σου κι αυτο μπορει να το κανει μονον αυτος που εχει Παιδεια,Αρχες,Συνειδηση ,Αγαπη και Φως!!!Εισαι φωτισμενος και ευλογημενος!!!Να εισαι παντα καλα και μην εγκαταλειπεις τον αγωνα..Η λαμψη σου θα φωτισει πολλους ΕΛΛΗΝΕΣ και αυτο ειναι που εχουμε αναγκη!!!Μην πτοεισαι...Σε ευχαριστω !!!!

Ανώνυμος είπε...

ελλανιε καταλαβε επιτελους οτι το μονο φως αληθεια κ η αγαπη που πιστευεις ειναι ολα αυτα μαζι ο θεος!κ ευχομαι μια μερα να το καταλαβεις αυτο!

Ανώνυμος είπε...

θα ηθελα να σου πω πολλα!!!!
αλλα δεν εχω κ πολυ κουραγιο!εμαθα στη ζωη να αντιμετωπιζω τα παντα χωρις να φοβαμαι το οποιο κοστος! με κουραζει να επαναλαμβανομαι.δεν θα σου πω την ιστορια της ζωης μου γιατι ειναι ακριβο κομματι θα σου πω μερικα!στην αρχη σε πιστεψα γ'αυτο σου ζητησα να βαλεις ψευδωνυμο γ να σε βρω!επειδη ο χριστος ειναι οτι αγαπαω περισσοτερο!κ συνειδητα αρχισα να τον λατρευω απο πιτσιρικα ευτυχως γ μενα εχω την τυχη να εχω τον πνευματικο μου εναν αγιο χαρισματικο γεροντα που τωρα εναι 85 κ ακομη λειτουργει!εχω ριξει πολυ μελετη πολλα χρονια αναζητωντας τον θεο τον ελευθερο χρονο μου τον περναω σε καποιο μοναστηρι μυστηριακα οικονομησε η χαρις κ'εχω γνωρισει 12 ατομα παιδια τα περισσοτερα κατειλημμενα απο δαιμονια 40 μερες πριν εφυγε το ενα απο το μπαλκονι.εδω μεσα ειμαι απο το Νοεμβριο οταν βλεπω αυτα τα παιδια να μπαινουν σε μια χριστιανικη κατα καποιον τροπο αναρτηση να βριζουν κ να χλευαζουν η καρδια μου ποναει κ τα ματια μου δακρυζουν σου εξηγεισα πιο πανω γιατι. πρωτον γιατι νιωθουν ετσι γ το χριστο;ψαχνω τα βαθυτερα αιτια παντα δεν βγαζω επιφανειακα συμπερασματα.κ δευτερον ανησυχω γ τα ιδια εαν εμπαινες στον κοπο να διαβασεις ολο τον διαλογο που ειχαμε τον οποιον κανω κ με τον αρχος θα καταλαβαινες! αρα το συμπερασμα σου γ ζηλεια δεν ισχυει εχω δουλεψει πολυ και ποτε κατω απο 16 ωρες σε καθημερινη βαση ωσπου το καλοκαιρι του 8 εμεινα γ 1 περιπου χρονο παραλυτη επανηλθα μετα απο φυσικοθεραπειες βελονισμους κ φαρμακευτικη αγωγη ομως οι νευροχειρουργοι καθηγητες μου απαγορευσαν την δουλεια εαν δεν ηθελα να περασω την υπολοιπη ζωη μου σε αναπηρικο καροτσι αρα γνωριζω πολυ καλα απο δουλεια συνεπως ενα ατομο σαν κ σενα μ 12 ωρες δουλειας πως βρισκεται ξημερωματα στο ιντερνετ;ειχες ολη την ημερα μπροστα σου γ να μας γραψεις αλλος ενας λογος που δεν σε πιστευω. ειπες οτι οι δαιμονες σε φοβουνται θεε μου τι επαρση πως τοπες; μεσα σε 3 μηνες π γνωρισες τ χριστο κ αλλαξες ο Μ ΑΝΤΩΝΙΟΣ οταν ανεβαινε στον ουρανο τον πειραξε ο διαβολος κ του επε με νικησες Αντωνιε κ ο αγιος δεν του απαντησε παρα μονον οταν ηταν πια ασφαλης κοντα στο χριστο του ειπε τωρα σε νικησα!δεν πειραζει ομως! εχω μαθει να αφουγκραζομαι να παρατηρω να νοιαζομαι να νιωθω ν'αγαπω!σου ειπα επισης να σου δωσω το τηλ μου να τα πουμε κατιδιαν πολλα θα μπορουσαμε να πετυχουμε μ'εναν κοινο αγωνα αφου
στοχος ειναι μονο το καλο!αρα ειμαι ειλικρινης κ τολμηρη!εεε;;;τι λες κ εσυ;επειτα εδω ειναι οικειος χωρος πια!ξερω ποιος γραφει ποτε γραφει πριν λιγο καιρο τα σχολια ηταν κλειδωμενα γραφαμε ο μοδεστους ο σοτ εγω ο ΓΖ τωρα παλι πολλοι ειναι δικοι μου συνεπως οτιδηποτε καινουργιο ξεφυτρωνει προσεχω το υφος τη γραφη οσο κ αν μεταμορφωνεται καποιος παντα κατι του ξεφευγει ας γραφει μ μικρα κεφαλαια μ τονους χωρις greeklichs ολους τους προπαγανδιστες βεβαια ολα αυτα τα χρωστω σε εναν αετο!γιαυτο του εχω κ αδυναμια ολα τα τραγουδια αφιερωμενα εγω ειμ'αετος κ'εσυεισαι τα φτερα μου!κιαν μου κοψουν τα φτερα!κ'εγω σ'αγαπω!!!!!!!!δεν πειραζει που δεν σε πιστευω!αλλλωστε οπως βλεπω συννεχιζεις ν μ'εκπεδευεις κ να με δοκιμαζεις!

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΙΑ 7,14 Δεν θελω να με πιστεψει κανεις...Αυτο που αξιζει για μενα ειναι το ελευθερο ρευμα της ψυχης που οταν το νιωσεις σε παρασερνει!!!Στεναχωρηθηκα για το Γολγοθα σου κι ευχομαι ολα να ειναι περαστικα για σενα και για τα δυστυχισμενα νεα παιδια που μου ειπες.Η ΠΑΝΑΓΙΑ να βαλει το χερι της!!!!Οσα τραγουδια υπαρχουν για τον αετο ειναι τα αγαπημενα μου ... Ο Αετος πεθαινει στον αερα ελευθερος και δυνατος...Να εισαι καλα κοριτσακι μου κι εσυ και ολα τα παιδια του κοσμου...Αγαπω τους νεους ,γιατι εχω τρεις γιους ....Καλο σου βραδυ...

Ανώνυμος είπε...

σου εγραψα ενα βιβλιο!δεν απαντας πουθενα!ουτε αναγνωριζεις τουλαχιστον την λαθος κριτικη σου απεναντι μου τα τραγουδια ειναι αποκλειστικα για τον αετο γιατι τον εχω πολυ ψηλα! στα ματια μου στην ψυχη μου και σε εκτιμηση!
ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν γαμιέστε με τις μαλακίες; Θα μπορούσε ποτέ η Παναγιά να βλάψει βρέφος;