Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Καιγόταν η Αθήνα αλλά δεν παραιτήθηκε… Τώρα θέλει να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και παραιτήθηκε!


Αυτό είναι το ήθος των Πασόκων…. Ο λόγος φυσικά για τόν τέως, από χθές, Υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ… Παπουτσή. Εχουν γίνει σημεία και τέρατα. Η ΕΛ.ΑΣ είναι υπό διάλυση…. Οι μισθοί των στελεχών “εξαφανίζονται”… Η Αθήνα καίγεται από τους εντολοδόχους παρακρατικούς...
κουκουλοφόρους… Οι πολίτες χάνουν τις περιουσίες τους και τις δουλείες τους…
 Αλλά ο κ. Παπουτσής δεν αισθάνθηκε καμία ευθιξία για να παραιτηθεί…
Κάποια στιγμή λοιπόν “σκέφτεται” ότι θέλει να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ…
Θέλει να είναι υποψήφιος…
Στέλνει λοιπόν την παραίτησή του στον διορισμένο πρωθυπουργεύοντα Παπαδήμιο και του αναφέρει ότι δεν θέλει να εκμεταλλευθεί την θέση του ως Υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ για τον προεκλογικό του αγώνα ενάντια στον Βενιζέλο και τους άλλους δελφίνους!!!!
Δηλαδή κ. Παπουτσή τι εννοείς;
Να το σκεφτούμε λίγο….
Δεν πιστεύω να εννοείς ότι σαν Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ θα ανεβαίνουν τα ποσοστά σου;
Είναι να γελάει κανείς…
Ολόκληρη η Ελλάδα πλέον ξέρει ότι οποιοσδήποτε, και πολύ περισσότερο εσύ, βρίσκεται στην συγκεκριμένη “κυβέρνηση” χάνει από μέρα σε μέρα όλο και περισσότερους οπαδούς…. (αν υπάρχουν πλέον).
Πιστεύω λοιπόν ότι μάλλον την σίγουρη καταστροφική παραμονή σου στην υπουργική καρέκλα σκέφτηκες, παρά οτιδήποτε άλλο…
Τώρα που μπήκε κι αυτή η “περίεργη” τζούφια βόμβα (με το κατασκευαστικό λάθος!!!) από την πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση με το πρωτότυπο όνομα “Αντάρτικο Πόλης” καλύτερα “να την κάνω”…. σκέφτηκες.
Μάλλον έχει δίκιο ο αρθρογράφος Χ στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας Δημοκρατία (τευχ.28-02-2012) που λέει ότι αναμένεται τεχνητή τρομοκράτηση του λαού από το παρακράτος τις προσεχείς ημέρες κι εβδομάδες….
Κι αυτό θα είναι κακό για την πολιτική σου σταδιοδρομία.
Τελικά μπράβο που παραιτήθηκες διότι έτσι δεν θα εκμεταλλευθείς της θέση σου στο Υπουργείο!!!!
Το δούλεμα συνεχίζεται…..
ΘΑΝΟΣ
Το είδαμε στο filologos10

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ,ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΠΙΑ..................
ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ....
ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΙΣΟΒΙΑ....
Τhe game is over...............

fnous fnous είπε...

Η Αθήνα έπεσε θύμα αντάρτικης επίθεσης από ειδικούς στον πόλεμο των πόλεων.

Ειδικούς, που γνώριζαν με ακρίβεια πότε θα εκδηλωθεί η επίθεσή τους.
Ειδικούς, που ήταν "οπλισμένοι" και περίμεναν το τελικό σύνθημα.

Η Αθήνα δεν έπεσε θύμα οργής ενός τυχαίου πλήθους, το οποίο απλά εξοργίστηκε από έναν φόνο.

Αυτός, ο οποίος εξοργίζεται από έναν φόνο σε μια ανύποπτη στιγμή, δεν μπορεί να είναι προετοιμασμένος για ………. ………….. ……….
------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=v6gPKbtvEHE&feature=youtu.be

fnous-ΕΑΜ β' - Δεκεμβριανά 2008. ( 2 )

Ανώνυμος είπε...

-Αντί σχολίου πληκτρολογήστε,"Μοναδική «καρναβαλική» εκδήλωση ντάλα καλοκαίρι σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας"
γιά νά δείτε καί νά απολαύσετε πραγματικά καρναβάλια τό κατακαλόκαιρο, ναί 24 Αυγούστου 2012!!!!!!!! στήν Αιτωλοακαρνανία!!!
-Πρωτόφαντο καρναβαλικό δρώμενο, συνοδεία μουσικής μπάντας, ίσως μοναδικό παγκοσμίως, λόγω του απτόητου του ήθους των μελών του θιάσου του, απέναντι σε επικείμενη πυρκαγιά, η οποία τριγύρισε τον περιβάλλοντα χώρο του χωριού όπου τελούνταν, και την οποία οι συμμετέχοντες έγραψαν κυριολεκτικά στα παλιά τους τα παπούτσια, προκειμένου να τελέσουν απρόσκοπτα το λιτανικό τους δρώμενο – χάριν απόδοσης τιμής σε τουρκόφιλο συμπατριώτη τους, αδιαφορώντας εντελώς για τα σπίτια τους, τις περιουσίες τους και τον περιβάλλοντα αυτά χώρο.
Αβασάνιστα λοιπόν ο καρνάβαλος αυτός δικαιούται τον τίτλο «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ»
Λιτάνευαν λοιπόν – μεσούντος Αυγούστου και εν μέσω πυρκαγιάς – οι απτόητοι την εικόνα του ανθέλληνα βρωμοκαλόγερου Κοσμά του Αιτωλού, ο οποίος, μεταξύ των άλλων δίδαξε στους τουρκοκρατούμενους Έλληνες και τα εξής:
«Και διατί δεν ήφερεν ο Θεός άλλον βασιλέα, που ήταν τόσα ρηγάτα έδω κοντά να τους το δώση, μόνον ήφερε τον Τούρκον, μέσαθεν από την Κόκκινην Μηλιάν και του το εχάρισε; Ήξερεν ο Θεός, πως τα άλλα ρηγάτα μας βλάπτουν εις την πίστιν, και (=ενώ) ο Τούρκος δεν μας βλάπτει. Άσπρα (=χρήματα) δώσ’ του και καβαλλίκευσέ τον από το κεφάλι. Και δια να μη κολασθώμεν, το έδωσε του Τούρκου, και τον έχει ο Θεός τον Τούρκον ωσάν σκύλον να μας φυλάη». (Ι. Μενούνου, «Διδαχές», Αθήνα 1979, σ. 269-270.)
«Σας λυπάμαι για την περηφάνεια, οπού έχετε. Το ποδάρι μου εδώ δεν θα ξαναπατήση. Και εάν δεν αφήσετε αυτά τα πράγματα που κάνετε, την αυθαιρεσία και ληστεία, θα καταστραφήτε. Σε κείνο το κλαρί, που κρεμάτε τα σπαθιά σας, θάρθη μια μέρα που θα κρεμάσουν οι γύφτοι τα όργανά τους.» (Ελέχθη στο χωριό Άγιος Δονάτος Σουλίου, από το βιβλίο «Κοσμάς ο Αιτωλός» του Αυγ. Καντιώτη.)
«Εμείς, χριστιανοί μου, δεν έχομεν εδώ πατρίδα… Δια τούτο και ο Θεός μας έβαλε τον νουν εις το επάνω μέρος, δια να στοχαζώμεθα πάντοτε την ουράνιον βασιλείαν, την αληθινήν πατρίδα μας.» (Διδαχή Α , 1, Ι. Μενούνου.)
«Και βαθμοφόροι Τούρκοι μου παρέχουν τώρα την προστασίαν των. Ο καθείς από αυτούς επιζητεί την παρουσίαν του ιερωμένου εις τα χωριά, όπου έχουν τα φέουδά των, διότι ούτος παρακινεί τους Έλληνας να φέρωνται νομοταγώς και να πληρώνουν τα δικαιώματα εις τους φεουδάρχας των.» (Κ. Μέρτζιου, «Το εν Βενετία», σελ. 6). Στη διδαχή αυτή φαίνεται καθαρά ο ρόλος του κλήρου κατά την Τουρκοκρατία. Στο χειρόγραφο 12 της Μονής Λευκοπηγής αναγράφεται, ότι ο Κοσμάς παρακίνησε τους οπλοφόρους από τους ακροατές του να παραδώσουν τα όπλα «εις τους ζαπιτάδες». (Φ. Μιχαλόπουλος, «Κοσμάς ο Αιτωλός», σελ. 271.)
«Να ρίψετε τ’ άρματα και να ελπίζετε εις τον Θεόν.» (Παπά-Αρσενίου Βλιαγκόφτη, ΙΓ Πάτρια.)

Ανώνυμος είπε...

OYTE ΓΙΑ...ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΑΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

-Aφού φοράω παπούτσια..πώς μπορούν νά μέ τσιμπίσουν φίδια! σάν καί σένα...οχιά, έ οχιά ή μάλλον έχιδνα!!!