Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Ο θρασύς και ο προδότης


Προκλητικός όπως πάντα ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας Ρέσλερ που βρίσκεται στην Ελλάδα, απαίτησε από τον Παπανδρέου να αθωωθεί για όλα τα σκάνδαλα και τις μίζες η Ζημενς για να δώσει το πράσινο φως να γίνουν γερμανικές επενδύσεις στην χώρα… Καλά, ο Ρέσλερ είναι Γερμανός αντικαγκελάριος και ακόμη κι αν ζητάει με...
περισσό θράσος να παρέμβει στην δικαιοσύνη το κάνει γιατί θέλει να προστατεύσει τα συμφέροντα της χώρας του και των εταιρειών της. Ο προδότης και προσκυνημένος πρωθυπουργός μας δεν εξοργίστηκε έστω και λίγο; Μια ένδειξη ότι ενοχλήθηκε από αυτήν την ωμή παρέμβαση; Μια δήλωση να δείξει την δυσφορία του έστω! Τίποτα! ΤΟΣΟ προσκυνημένος!!!!
Πηγη 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΛΕΚ ΚΑΙ ΛΟΛΕΚ!

Ανώνυμος είπε...

Ελα γιωργακη μου δεν συμβαινει και τιποτα αν φας και ενα καυλι παραπανω,εχεις φαει καυλια απο τουρκους,σκοπιανους,αλβανους,αμερικανους,γαλλους,γερμανους,τροικανους ε και νακαυλι απο υβριδιο κορεατικο δεν θα σε χαλασει εεεε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΛΕΚ ΚΑΙ ΛΟΛΕΚ!

Ανώνυμος είπε...

εκπληκτική φωτογραφία μια ασιατισα τσατσα με ναζιστικές καταβολές πλαϊ στο εβραιοαμερικανοσουηδικό πουτανάκι της

Ανώνυμος είπε...

Βλακα εδω ειμαι παλι για να στα χώσω
Εκανες πολυ καλα και με ακουσες και πηγες και βρήκες τον Πουτιν τουλάχιστον καποιο απο τα μουλικα σας μπορει να κυβερνησει τους αγαθιάρηδες τους Ελληνες βλεπεις την βρισκουν που βλεπουν την βλακοφατσα σου καυλώνουν ψυχολογικο προβλημα βλεπεις.
Κανόνισε τωρα να τελειώνεις με αυτη την μαιμου γιατι μωρε βλακα σε εκθέτει ανεπανορθωτα η κωλοφατσα του πολυ αντιτουριστικος ειναι ο κωλογερμανος
Και οπως σου ειπα σωσε ο,τι μπορεις μπορει να σώσεις το κεφάλι σου
ο αθεατος συμβουλος σου

Ανώνυμος είπε...

Ποιος σας είπε ότι ο Ρέσλερ είναι Γερμανός για δείτε λίγο το γενεαλογικό δένδρο, λέω, μήπως είναι από τας άπω ανατολάς λίγο κιτρινολεμονής δεν πέφτει;λέω .