Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: Μαθήματα δημοσιογραφίας παρέδωσε χθες το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του ALTER - Δείτε το βίντεο!Anti-ntp:Δείτε το βίντεο είναι όλα τα λεφτα. Ειδικά με τον παναγόπουλο πολύ γέλιο!!!!
Μαθήματα δημοσιογραφίας παρέδωσε χθες το βράδυ ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος εμφανίστηκε στο δελτίο ειδήσεων του ALTER ως καλεσμένος του Χατζηνικολάουκαι σχολίασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την ...επικαιρότητα, λέγοντας αλήθειες που ελάχιστοι συνάδελφοί του έχουν το θάρρος να πουν.
Ο γνωστός δημοσιογράφος τοποθετήθηκε με... εξαιρετικό τρόπο για το ξεπούλημα της χώρας και την προδοτική στάση της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, χωρίς να χαριστεί μάλιστα ούτε στη Νέα Δημοκρατία, ενώ εκεί που σίγουρα το χάρηκε η μισή Ελλάδα ήταν όταν τα έχωσε στουςφιλομνημονιακούς Κώνστα και Μακρή.
Το πιο απολαυστικό σημείο, πάντως, της βραδιάς ήταν το «ξεβράκωμα» του Προέδρου της  ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλου, ο οποίος φλυαρούσε ασκόπως, δήθεν καταδικάζοντας την πολιτική της κυβέρνησης, αλλά όταν ρωτήθηκε από τον Τέρενς αν παραμένει μέλος του ΠΑΣΟΚ, κατάπιε τη γλώσσα του και δεν ήξερε που να κρυφτεί!


πηγή

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μίλησε και η μακρη ρε μαλάκα... έλεος υπάρχει ακόμα αυτή?