Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

"Αγανακτισμένοι" βγήκαν στους δρόμους της Ιταλίας


Στην Ρώμη και άλλες ενενήντα πόλεις της Ιταλίας διαμαρτύρονται με αίτημα να ανακληθούν οι περικοπές που επέβαλε η κυβέρνηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Οι κινητοποιήσεις στη Ρώμη ξεκίνησαν λίγο μετά τα χαράματα, με διαδήλωση αναπληρωτών καθηγητών, μαθητών και φοιτητών μπροστά από το κυβερνητικό μέγαρο...
Παλάτσο Κίτζι. Πολλοί μαθητές κατέβηκαν στους δρόμους με κατσαρόλες και τηγάνια, για να συμβολίσουν την φάση ιδιαίτερης οικονομικής δυσκολίας στην οποία περνάει η παιδεία. Μεγάλο μέρος των κινητοποιήσεων οργανώθηκε με συνεννοήσεις στο Διαδίκτυο, στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Τwitter. Στο Μιλάνο, το σύνθημα στο μεγαλύτερο πανό της συγκέντρωσης, έγραφε "Save schools not banks". Οι φοιτητές, περνώντας μπροστά από τα γραφεία της τράπεζας Unicredit, έριξαν κόκκινη και ροζ μπογιά και αυγά στην κύρια είσοδό της και κόλλησαν στα τζάμια χαρτιά που έγραφαν "δεν είναι το δικό μας χρέος". Ακόμα, πέταξαν αυγά και κόκκινη μπογιά στο κτίριο όπου φιλοξενείται το τοπικό παράρτημα του οίκου αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας Moody's στο Μιλάνο.
Πηγη 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΙΝΗΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ......Α ΡΕ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ...ΛΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ!!
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO:
Greek Revolution. Join the #GreekRevolution
http://www.youtube.com/watch?v=yUMjuGMeWug&feature=grec_index
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO:
HERE IS THE RFID MICROCHIP TV ADVERT 100% PROOF IT IS HERE
http://www.youtube.com/watch?v=UDhDrFrs7as
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ VIDEO!!
Η ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ(ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ)ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΩΣ "Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ", ή "ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΖΩΗΣ.(PARADIGM SHIFT)
ΔΕΙΤΕ ΠΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:
http://www.paradigmshiftmagazine.com/
ΤΟ ΚΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ FALLEN ANGEL LUCIFER ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:
Freemason Shriner says Lucifer is GOD.
http://www.youtube.com/watch?v=9Q1hnkp5Zqw
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ME THN ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΟΥΝ ΟΙ STREET PASTORS:
IT'S HERE!! LUCIFER'S NWO CHURCH!!!
http://www.youtube.com/watch?v=eKN-X3Lk8Gw
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ(NEW AGE) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΤΟΥ HEGEL ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ:
THESIS+ANTITHESIS=SYNTHESIS
ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο DAVID ICKE,PROJECT CAMELOT,JORDAN MAXWELL,MICHAEL TSARION,DAVID WILCOCK ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η "ΚΑΛΗ" ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΔΗΛΑΔΗ Δυϊσμού(DUALISM)ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ Η "ΣΚΑΚΙΕΡΑ-"ΠΑΤΩΜΑ" ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ.(ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΑΣΠΡΗ Η ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ);
ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΕΣ ΦΟΡΟΥΝ "ΜΑΣΚΕΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ(ELITE).

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ(ORDER OUT OF CHAOS).
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ
ΕΤΣΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ.(ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΑΝΕΦΕΡΑ)
ΜΙΞΑΡΟΝΤΑΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΟΠΩΣ GLEN BECK,DAVID ICKE,MICHAEL TSARION,JORDAN MAXWELL,DAVID WILCOCK,GREGG BRADEN
KAI OXI MONO ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ "ΑΛΗΘΕΙΑΣ"("TRUTH MOVEMENT")
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΙΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ!!!NEW AGE!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ