Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΟ 40 % σύμφωνα με Ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ!ΈΚΤΑΚΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΊ ΣΤΟ 40 % κάτω των 55 ετων
Σύμφωνα  με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ  ΣΤΟ Κεντρικό δελτίο  στο  πολυνομοσχέδιο που εστειλαν στο... ελεγκτικό συνέδριο  δεν περιλαμβάνονται οι Στρατιωτικοί  στο 40 % κάτω το 55 ετών !!!!!!!!
...
Μένει να το δούμε και επίσημα  ... αν ειναι έτσι !


Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/10/40.html#ixzz1a7wqq1ic

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ισχύει αφορά μόνο όσους αποστρατεύτηκαν με πρωτοβουλία του κράτους

Ανώνυμος είπε...

<<<>>>. Είμαστε κομμάτι της σάρκας αυτού του έθνους όταν υποφέρει ο λαός οφείλουμε να υποφέρουμε και εμείς και να είμαστε δίπλα τους, εάν είναι αλήθεια το παραπάνω κείμενο το 40% της σύνταξης μου θα δοθεί (στο χαμόγελο του παιδιού) σας καλώ να κάνετε αυτό που θα σας πει η καρδιά σας (όσο για το αν είμαι πλούσιος η φτωχός σας λέω ότι με δυσκολία τα φέρνω βόλτα) Ανσγος ε.α. Μακρής Αθ.

KLWNIWTHS είπε...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 55 ΕΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ........ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ....ΚΑΛΑ ΔΕΝ Κ Α Τ Α Λ Α Β Α Ι Ν Ο Υ Ν ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΝΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ...........ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ-ΑΜΕΑ-ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ-ΑΡΑΓΕ ΚΑΠΕΛΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ???