Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011

ΙΝΚΑ: ΟΧΙ ΣΤΗ «ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ» > ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ - ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ»ΟΧΙ ΣΤΗ «ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ» - ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ
Το ΙΝΚΑ/ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, έχει δηλώσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι αντίθετο με το ηλεκτρονικό φακέλωμα και με την σχεδιαζόμενη «Κάρτα του Πολίτη» (με όποια μορφή και πρόσχημα και αν... γίνεται προσπάθεια να επιβληθεί) γιατί οδηγεί, στην κατάργηση της ιδιωτικής ζωής του πολίτη και εγκυμονεί κινδύνους για την προσωπική του ελευθερία, ασφάλεια και περιουσία.

Οι βάσεις δεδομένων αυτές, σε άλλες και μάλιστα πολύ προηγμένες χώρες, έχουν παραβιαστεί επιτυχώς και πολλοί έχουν βρει τον μπελά τους.
Με την ενσωμάτωση σε ενιαία ηλεκτρονική βάση δεδομένων σε Η/Υ όλων των αγορών των πολιτών, κάθε χειριστής με κλειδί θα έχει πρόσβαση.Για αυτούς τους λόγους καλεί τους πολίτες να μην παραλάβουν την «Φοροκάρτα», αφού για μια αμφίβολη εξυπηρέτηση θα εκθέσουν την ιδιωτική ζωή τους, και θα δημιουργήσουν έτσι άχρηστους κινδύνους, επιπλέον, και το κόστος της «Φοροκάρτας» θα βγει από τη φορολογία του πολίτη – δηλαδή σκοπεύουν να πληρώνουμε τα έξοδα του φακελώματος μας.


Επίσης καλεί την ελληνική πολιτεία:
Να καταργήσει το τριτοκοσμικό μέτρο της συλλογής των αποδείξεων – σε οποιαδήποτε μορφή.
Δεν είναι υποχρέωση των καταναλωτών να ασκούν φορολογικό έλεγχο.
Τέλος, να σταματήσει η χυδαιότητα και η αισχρότητα της αστήριχτης φιλολογίας του τίτλου «Διεφθαρμένος Έλληνας», [αν δεν μπορεί ο φιλόλογος να εντοπίσει και να τιμωρήσει πρώτα τον «Διαφθορέα»].
Το κράτος, που αλλάζει, στα μέτρα του κάθε κόμματος μόλις γίνει κυβέρνηση, δείχνει την άρνηση του, να είναι, σταθερό και σοβαρό και κυρίως πως δεν θέλει να επιτρέψει να δουλέψουν οι κρατικοί υπάλληλοι, για τον έλεγχο της φοροκλοπής, για την αποφυγή πολιτικού κομματικού κόστους.
Το πρόβλημα του Ελληνικού Κράτους έχει κριθεί πως είναι πρόβλημα εξόδων και ασύδοτης σπατάλης του δημοσίου χρήματος, και όχι μόνο πρόβλημα φορολογικών εσόδων.


ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ – ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ»
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΤΗ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ!!

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ......ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ 2004 2005 2006

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ 2004....ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ .....ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ......ΕΛΕΓΧΟΣ 2004 2005 2006 ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΕΙΟΝ - ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ - ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ .....ΑΛΛΑ ΤΑ 350 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΨΩΜΙ= 1 ΚΙΛΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΥΡΑ....ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΑΥΡΑ ....Ο ΚΑΦΕΣ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ...ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ......ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ...ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

Αντίσταση όλοι, όχι στο ηλεκτρονικό φακέλωμα!
Αυτοί που έχουν την εξουσία είναι τέρατα, έχουν ξεπεράσει τα όρια, είναι μια μαφία' η χειρότερη χούντα σε όλο τον πλανήτη δεν θα διστάσουν να κάνουν τα πάντα. Να μήν τους αφήσουμε!

Ανώνυμος είπε...

ολοι μαζι να αρνηθουμε τιποτα δεν θα γινει μετα βεβαια θα μας εκβιασουν πως αν δεν την παρουμε θα θα θα μπλα μπλα να την βαλουν στον κ....ο τους ουστ

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ Ν Ε Ο ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.