Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Καζάκης για δελτία ειδήσεων


Δ.Καζάκης στο ράδιο 9 για δελτία ειδήσεων: Τα δημιουργούν με την συνεργασία ξένων πρεσβειών.Στα δελτία ειδήσεων υπάρχουν ξένοι στρατιωτικοί ακόλουθοι ειδικοί στα θεματα ψυχολογικού πολέμου για να καταβάλουν τον κόσμο.Προσεχώς περισσότερα για αυτό το θέμα απο το ράδιο 9.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πές τα Κ.Καζάκη! πές γιατί κανένας δεν τολμάει

Ανώνυμος είπε...

Ενωθειτε ΟΛΟΙ στο ΕΠΑΜ.

Ανώνυμος είπε...

Βοηθήστε όλοι συμπατριώτες να γίνει το Ε.ΠΑ.Μ το αποκούμπι του λαού μας στις δύσκολες μέρες που ερχονται.
Δεν περισσεύει κανένας Ελλήνας Δεξιός αριατερός η κεντρώος
Είμαστε μόνοι μας,και τα κόμματα όλα τα κόμματα είναι απλοί και θλιβεροί θεατές του δράματος που ζεί ο λαός.

Ανώνυμος είπε...

σωστά ,όλοι στο ΕΠΑΜ με οργάνωση και αποφασιστικότητα θα παλέψουμε

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να ενωθούν ολες οι υγιείς Πατριωτικές δυνάμεις και ο Καζάκης με το Ε.ΠΑ.Μ. και ο Βιτάλης με το ΠΑ.Μ. κ.λ.π., δεν χωράει άλλες διασπάσεις και κατακερματίσεις ο αγώνας, διότι αυτό θέλουν οι εχθροί του συστήματος, μη τους κάνουμε το χατίρι.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΠΟ ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΕΠΑΜ, ΠΑΜΕΤ, 300ους, BLOGGERS KAI OΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΟΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥΣ ΦΑΣΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΤΗΝΟΣΑΝ.


ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΡΕ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Να θυμίσουμε εδώ ότι σήμερα στις 7 μ.μ θα γίνει συγκέντρωση του ΕΠΑΜ στην Θεσσαλονίκη ,επί της οδού Κρίσπου 3,ισόγειο για να προωθηθεί το κίνημα και στην συμπρωτεύσουσα.
Πληροφορίες και χάρτης στην ιστοσελίδα ΕΠΑΜ θεσσαλονίκης.

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που διαβάζω τα όσα γράφετε συμπατριώτες.αυτό ακριβώς που γράφετε όλοι σας.Καμμία διάσπαση και δεν περισσεύει κανένας Ελληνας απο παλλα'ι'κό Εθνικό προσκλητήριο.Πρέπει μνα οργανωθούμε όλοι μας με τον διπλανό μας με την γειτονιά μας και όλοι μαζί.Σκόρπιοι δεν πετυχαίνουμε τίποτα .Το αποδεικνύουν τα γεγονότα.
Στην http://seisaxthia.blogspot.com/ και στο
http://www.epam-hellas.gr/ θα έλθετε σε επαφή με την Γραμματεία του κεντρικού Ε.ΠΑ.Μ αλλά και με τα τοπικά Ε.ΠΑ.Μ επίσης θα πληροφορηθειτε τόπο και χρόνο συνελεύσεων τοπικών Ε.ΠΑ.Μ
Σήμερα στις 7μμ στην αίθουσα ΓΚΙΝΗ του Μετσόβειου
Πολυτεχνείου Θα μιλήσει ο Δημήτρης Καζάκης.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ποιά γνώμη έχετε για το δελτίο ειδήσεων του Άλτερ και το Αποκαλυπτικό Δελτίο του Έξτρα;
Ρωτάω γιατί αυτά τα δύο δελτία όπως και την εκπομπή του Τράγκα στο Έξτρα τα παρακολουθούμε ως πιό αντικειμενικά.
Αν είναι και αυτά στο κόλπο, τότε να κλείνουμε την τηλεόραση ως προς όλα.

Ανώνυμος είπε...

6.25
φίλε μου καλά κάνεις και ρωτάς να σού πω και γώ την άποψη μου.Και το ALTER παίρνει κρατική διαφήμηση και διαθέτει τους απαραίτητους παπαγάλους (βλέπε Χρήστο Κώνστα) οπότε η αλλη άποψη δεν περνάει. Ο Χατζηνικολάου όμως σώζει κάποια προσχήματα και απ ότι ξέρω για αυτό τον λόγο δεν πήγε στο μεγκάλο δοσιλογικό κανάλι.Στο ΕΧΤΡΑ ο Γιομπαζολιάς αφήνει να λέγονται κάτι παραπάνω ενάντια στη κατοχική κυβέρνηση(βλέπε Παπατζων )έχει όμως αποκλεισμούς π.χ Καζάκης Λαπαβίστας και όσοι είναι κατά του ΕΥΡΩ.Τώρα ο Τράγκας ο οποίος τα λέει έξω απ τα δόντια και καλά κάνει εμένα προσωπικά με μπερδεύει λίγο όταν μέσα σε 20 μέρες φώναξε 2 φορές το αθλιο αυτό υποκείμενο τον Καρατζαφύρερ ότι πιο αισχρό δηλαδή κυκλοφορεί στην πιάτσα.Το ΚΟΝΤΡΑ αν και ο ιδιοκτήτης του καναλιού δεν εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη ωστόσο δεν αποκλείει κανέναν ούτε και τον Καζάκη ακόμη που είναι κόκκινο πανί για όλα τα άλλα κανάλια.Εγώ προσωπικά πάντως ενημερώνομαι περισσότερο ποπ τα μπλογκς παρά τις κάποιες υπερβολές που κάνουν ωστόσο αυτη την ενημέρωση την θεωρώ την πιο γνήσια.
Αυτα και τα συμπεράσματα δικά σου.

Ανώνυμος είπε...

7 Οκτωβριου 2011 6.54 μ.μ. Συμφωνω απολυτα μαζι σου και εμεις τα ιδια πιστευουμε.Να προσθεσω οτι πρεπει να ειμαστε επιφυλακτικοι και με το κοντρα.

Ανώνυμος είπε...

@ 6:54

Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντησή σου στο ερώτημά μου.
Η διαίσθησή μου με κάνει να πιστεύω ότι έχεις απόλυτο δίκιο.
Ως προς την εμφάνιση του Καρατζαφέρη στον Τράγκα ήταν η χειρότερη μέχρι τώρα στιγμή της εκπομπής του.