Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

Κι όμως αυτός θεωρείται Έλληνας!!!


“ Η Ελλάδα θα ενωθεί με την Τουρκία”
“Η Ελλάδα που έχει φτάσει στο χείλος της πτώχευσης θα αποκοπεί από την Ευρώπη και θα ενωθεί με την Τουρκία” υποστηρίζει ο καθηγητής Δημήτρης Κιτσίκης , παγκοσμίου φήμης Έλληνας Τουρκολόγος .Ο καθηγητής Κιτσίκης παραδίδει μαθήματα ως επισκέπτης καθηγητής στο πανεπιστήμιο Οικονομικών και...
Μάνατζμεντ του Γκεντίζ δηλώνει πως «ακόμη και ο πιο φανατικός Έλληνας εθνικιστής σκέπτεται αυτήν τη λύση.» Ο Κιτσίκης που συνεχίζει την ζωή του σε Καναδά και Ελλάδα, ενημερώνει τους Τούρκους και ξένους μαθητές του σχετικά με τις εξελίξεις. Ο Κιτσίκης ο οποίος με το βιβλίο του ¨Ελληνοτουρκική Αυτοκρατορία¨ είχε προκαλέσει παγκόσμιο αντίκτυπο πριν 15 χρόνια, λέει πως οι τελευταίες εξελίξεις θα τον δικαιώσουν. Εκφράζει την άποψη πως ο μόνος τρόπος σωτηρίας της οικονομίας της Ελλάδας που έχει φτάσει στο χείλος της πτώχευσης είναι να ανοίξει μια εντελώς νέα περίοδο στις σχέσεις της με την Τουρκία. « Έχω ένα όνειρο 50 ετών, να επανενωθούνε οι δύο κοινότητες που επί 400 χρόνια ζούσαν αδερφικά στην Οθωμανική περίοδο.» λέει ο καθηγητής προσθέτει ότι «τώρα είναι πολύ πιο ισχυρή η πίστη μου για την πραγματοποίηση του ονείρου μου μιας συνομοσπονδίας των δύο κρατών που θα θέσει υπό την ομπρέλα του και τις γύρω χώρες. Την Ελλάδα που θα αποκοπεί από την Ε.Ε. μπορεί να την σώσει μόνο η Τουρκία. Στην Ελλάδα αυτό συζητείται, ακόμη και ο πιο φανατικός Έλληνας εθνικιστής μιλά για ενότητα Οι συνθήκες ετοίμασαν μια υπέροχη αλλαγή. Πλέον η ιστορική μέρα της ανακήρυξης της ανεξαρτησίας από τους Οθωμανούς η 25 Μαρτίου 1821, αξιολογείται περισσότερο ως αρχή κατάρρευσης και όχι ως αρχή ελευθερίας.» Ο καθηγητής Κιτσίκης τονίζει πως η ένωση θα προσθέσει ισχύ σε Ελλάδα και Τουρκία. Λέει πως νωρίτερα το μεγαλύτερο εμπόδιο σε αυτό ήταν η Ε.Ε., αλλά πως αυτό το εμπόδιο σιγά σιγά αίρεται. Τονίζει πως πλέον οι σχέσεις Ε.Ε. και Ελλάδας πλέον δεν θα είναι όπως παλιά και λέει πως «ο αείμνηστος πρόεδρος της Δημοκρατίας Τουργκούτ Οζάλ με τον οποίο είχα δουλέψει μαζί του για κάποιο διάστημα, στήριζε το όνειρο μου αλλά τότε συνθήκες δεν είχαν ωριμάσει ακόμη. Τώρα είναι ο καιρός. Είμαι έτοιμος να μεσολαβήσω ανάμεσα στις δύο χώρες, να αναλάβω κάθε είδους καθήκοντα. Αυτό το θέμα σύντομα θα συζητηθεί πολύ περισσότερο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ερχόμαστε αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλο, ενώ υπάρχουν πολλοί λόγοι που μας ενώνουν. Είμαι αισιόδοξος. Η οικονομική κρίση που εμφανίστηκε στην Ευρώπη και επηρεάζει πιο πολύ την Ελλάδα, θα δείτε ότι θα αλλάξει πολλά πράματα».
turkishgreeknews.org

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Ο "ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ" ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κιτσίκη, μόνο η προ-προ-προγιαγιά σου μάλλον περνούσε καλά επί Οθωμανικής Σκλαβιάς...

Ανώνυμος είπε...

μήπως γνωρίζει κανείς τη διεύθυνση του (κύριου) καθηγητή????????

Ανώνυμος είπε...

Ο Κιτσικης δεν κοιμαται καλα τα βραδυα. Πολλους εφιάλτες βλεπει!

Ανώνυμος είπε...

Ναι οτι θαχασει το τουρκικο καυλι που τουχει κανει τον κωλο διευρο.

Ανώνυμος είπε...

βεβαίως, αφότου αποψηλωθεί πρώτα , σώζοντας τους ισλαμοποιημένους πληθησμούς της Ιωνίας.

Ανώνυμος είπε...

.. και του Πόντου

Ανώνυμος είπε...

Εδώ τα έλεγε αλλιώς ο Κιτσίκης http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=423:2009-02-02-12-50-39&catid=100:2008-10-17-07-36-05&Itemid=288 άλλος ένας λακαμας ξερόλας πολυξερίδης «καθηγητης» πανεπιστημιου που τον πληρωνουμε για να μας λεει τις μπουρδες του με πολλες-πολλες κωλοτουμπες. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ ΚΑΤΣΙΚΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΚΑΤΣΙΚΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΕΣ???

Ανώνυμος είπε...

Κατσίκι περισεύει κρεμάλα...

Ανώνυμος είπε...

ελληνες ειστε φασιστες ρατσιστες και μισανθρωποι......!!!!!ντροπη σας που διωξατε τα μεμετια που ειχαν μια ειρηνικη και δικαια αυτοκρατορια και σεις ελληνες τα χαλασατε ολα....φτου σας.....κι ενω σας πηγαινε το φεσι εσεις προτιμησατε το δυτικο ημιψηλο.....φτου σας ρε......!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είδατε που οδηγεί η αγαμία και τα ναρκωτικά...?

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΠΑΙΔΙΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ. ΕΤΣΙ, ΕΧΟΥΝ ΞΑΜΟΛΗΘΕΙ ΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ.

ΕΥΡΟ-ΠΑΙΟΣ είπε...

Αυτά έλεγε προ 2 χρόνια (**Η ΤΟΥΡΚΙΆ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΊ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΆΝΟΥΝ ΟΙ ΚΕΜΑΛΙΚΟΙ!**)

Και ο Γιωργάκης αλλά δεν έλεγε προτού γίνει Πρωθυπουργός; ΛΕΦΤΆ ΈΧΟΥΜΕ - ΛΕΦΤΆ ΈΧΟΥΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΊΑ, ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ!

Τι του κάναμε μέχρι σήμερα; Τίποτα του κλασαμε τα αρχίδια χαχαχαχαααααααααααααα

Έτσι κάνει κι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΤΣΙΚΗΣ κι εμείς θα του κλασουμε τα αρχίδια χαχαχαχαααααααααααααα και αυτό το γνωρίζουν όλοι τους και γιαυτό κάνουν ότι τους πουν οι άλλοι!!