Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

“Γατάκι” ο Παναγόπουλος!


Το ‘χουμε ξαναπεί πολλές φορές. Αν θέλει ένας δημοσιογράφος “ ξεβρακώνει” με μια κίνηση ματ κάθε αερολόγο… Πριν από λίγο ο Τέρενς Κουίκ, καλεσμένος στο δελτίο του Αλτερ, αφού άκουσε τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ να κατηγορεί την κυβέρνηση για τα αντιλαϊκά μέτρα και την κατάργηση της συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, του έκανε μία και μόνο ερώτηση… Αν είναι ακόμη μέλος του ΠΑΣΟΚ!!!! Αν δεν ήταν τηλεφωνική η παρέμβαση του προέδρου της ΓΣΕΕ θα είχε αλλάξει 100 χρώματα μπροστά στην κάμερα...
. Μαγκώθηκε, δεν ήξερε τί να απαντήσει, άρχισε να κάνει διάλεξη περί ΠΑΣΟΚ σοσιαλισμού, ακόμη και το ΠΑΚ θυμήθηκε… Μπράβο ρε Τέρενς. Μπράβο! Σιχαθήκαμε τις καθωσπρέπει ερωτήσεις-πασούλες με φιξαρισμένες απαντήσεις. Ώρα να δώσουν εξηγήσεις όλοι όσοι άμεσα ή έμμεσα στηρίζουν τους προδότες της Ελλάδας!
Πηγη

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλός ο Τέρενς, αλλά η κυρία Μακρή και ο κύριος Κώνστας, τί πατριώτες δεν περιγράφεται!

Ανώνυμος είπε...

θανατος στον προδοτη.

Ανώνυμος είπε...

παίζει κι αυτός με τις λέξεις (ο Παναγόπουλος)
ήρθε η ώρα σας...

Ανώνυμος είπε...

O ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΡΕΠΠΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΔΗΛ.Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΑΝΤΡΕΣ,ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ,ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ??ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ε, να μην περιμένει και αυτός μία θέση βουλευτή-βολευτή;
Αλλωστε γιατί ασχολήθηκε με τον συνδικαλισμό;
Μήπως για το καλό της Ελλάδας όπως και οι προκάτοχοί του;

Ανώνυμος είπε...

Ενώ παρακολουθούσα το δελτίο του Αλτερ, αναγκάστηκα να αλλάξω κανάλι στο σημείο που ο Χατζηνικολάου έκανε ππαρατηρήσεις στον Κουϊκ και το έπαιξε ουδέτερος μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.
Τι ρόλο παίζει και το Άλτερ;

Ανώνυμος είπε...

Ρόμπα ξεκούμπωτη ο πασόκος "εργατοπατέρας".

Ανώνυμος είπε...

2.02
Τι ρόλο να παίζει ο ALTER? Μερος του συστήματος ΜΜΕ που τρομοκρατούν την κοινωνία
Λοιπόν επειδή ο χρόνος μας τελείωσε και πρέπει να τρέξουμε μπας και σωθούμε το λέω εγώ που όλα τα προηγουμενα χρόνια ψηφιζα την μια ΠΑΣΟΚ την αλλη ΝΔ
τώρα αργά φυσικά το αντιλήφθηκα πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ ήμουν
και μιά και το πολιτικό προσωπικό όλων των υπαρχόντων κομμάτων είναι σάπιο βρήκα και τον μοναδικό δρόμο που βγάζει από το αδιέξοδο και αυτός είναι η οργάνωση αυτοοργάνωση του λαου και αυτός ο δρόμος είναι το Ε.ΠΑ.Μ .Ελάτε πατριώτες να πάρουμε πίσω την όμορφη πατρίδα μας

Ανώνυμος είπε...

Οι εργατοπατερες και τα παρακλαδια τους,εχουν τον χαμαιλεοντισμο δευτερη φυση τους.Εχουν μεγαλη ευθυνη για το καταντημα της παριδας μας.

Ανώνυμος είπε...

Ππόκειται γιά ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΎΛΕΜΑ.
Πρώην ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗΣ- ΜΑΥΡΟΣ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗΣ.
ΚΑΙ ΝΥΝ.
Αμετανοητος, ΧΟΜΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.
βλέπει κανείς, τίς περγαμινές πού έχουν όσοι
ανέρχονται στήν εξουσία.
Καί περιμένουμε,οι αφελείς,να πάει μπροστά
η χώραρ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ?? ΟΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ?? ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΠΟΧΑ. ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ 3.200 ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΗΤΟ (ΚΡΑΤΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΡΟΥΜΕ ΤΟ ΧΟΡΟ)ΕΙΝΑΙ 1.ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ 2.ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΙ 3.ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΙ. 4. ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ(Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΠΛΕΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ-ΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΠΤΗ ΣΥΝΔΙΑΛΑΣΟΜΕΝΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕΣ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ(ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κοπρόσκηλο Παναγόπουλε, θα ερθει η ωρα σου και εσενα

agistri είπε...

Δυστυχώς απότοκος του ίδιου πολιτικού συστήματος είναι ο Παναγόπουλος, ο Κουίκ, ο Α και Β βουλευτής, η κάθε κυβέρνηση και η κάθε αντιπολίτευση.
Ας αποφασίσουμε να δώσουμε την μάχη εναντίον του Πολιτικού συστήματος και ό,τι γεννά και ό,τι το αναπαράγει.
Τότε δεν θα έχουμε ανάγκη τις κολυμπήθρες του Σιλωάμ για να χαθούν τα ίχνη μας.
Ας δώσουμε την μάχη για την Ελλάδα του λαού, για το Κράτος του λαού, για την οικονομία του λαού, για την δικαιοσύνη του λαού.
Ας δώσουμε την μάχη έξω απο το internet, εξω απο το σπίτι, έξω απο τον φόβο μην χάσουμε την δουλειά μας.
Ας δώσουμε την μάχη απέναντι σε μια χούφτα μπάτσων ματατζήδων.
Ας δώσουμε την μάχη να πέσει η κυβέρνηση χωρίς να απωλέσουμε την μνήμη μας, χωρίς να κάνουμε το ίδιο λάθος κάθε φορά, να ψηφίζουμε όποιον μας υποδεικνύουν τα ΜΜΕ, ο περίγυρος, τα κόμματα.
Να δώσουμε την μάχη πιστεύοντας στον εαυτόν μας, στην κρίση μας, στο όλοι μαζί για την πατρίδα που μας κληρονόμησαν και που θα κληρονομήσουμε στα παιδιά μας.