Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ…ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ


Aπίστευτες προκλήσεις! Σήκωσαν πανό με την «Μεγάλη Μακεδονία» και φόρεσαν χλαμύδες !!!
9 -9-2011
Ρεσιτάλ αδιαλλαξίας από την ηγεσία των Σκοπίων στη διάρκεια του επίσημου εορτασμού για την επέτειο της συμπλήρωσης 20 ετών από την ανεξαρτησία της χώρας, το 1991 από την ενιαία Γιουγκοσλαβία.


Μιλώντας ενώπιον χιλιάδων συμπατριωτών του, το βράδυ της Πέμπτης στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, που προκλητικά αποκαλούν «Μακεδονία», ο πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αποδεχτεί λύση που θα αμφισβητεί τη «μακεδονικό» έθνος και τη «μακεδονική» γλώσσα, ενώ επανέλαβε πως μια πιθανή συμφωνία με την Ελλάδα για την ονομασία, θα επικυρωθεί με δημοψήφισμα από το λαό.
Στο ίδιο μήκος κύματος, κινήθηκε νωρίτερα και ο πρόεδρος της χώρας Γκιόργκι Ιβάνοφ, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια του λεγόμενου μουσείου «Μακεδονικού Αγώνα».

Συγκεκριμένα έχοντας ως αποδέκτη την Ελλάδα, δήλωσε : «Στέλνω ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Δεν θα υπάρξει ποτέ λύση που να παραβιάζει την ταυτότητα, τη γλώσσα, τον πολιτισμό και το Σύνταγμά μας».

«Ήρθαν για να μείνουν τα αγάλματα»

Στον χαιρετισμό του, ο πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι, υπεραμύνθηκε της τοποθέτησης μνημείων και αγαλμάτων με τον Μέγα Αλέξανδρο και άλλες προσωπικότητες της αρχαίας ελληνικής ιστορίας, απαντώντας έμμεσα στις πρόσφατες δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Βασίλη Λαμπρινίδη πως : «οι τοποθετήσεις μνημείων στα Σκόπια αποτελούν πρόκληση που προβάλλουν τους Έλληνες».

Συγκεκριμένα, ο Νίκολα Γκρούεφσκι δήλωσε ευθαρσώς πως οι Σκοπιανοί πρέπει να είναι περήφανοι για τα αγάλματα και τα μνημεία, αφού : «είναι μέρος της ιστορίας μας, είναι για τα παιδιά μας, για την Μακεδονία μας».

Με το τέλος της ομιλίας του πρωθυπουργού Γκρουέφσκι, έγιναν και τα επίσημα αποκαλυπτήρια του «έφιππου πολεμιστή», όπως αποκαλούν το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου για να μην προκαλέσουν την Ελλάδα, το οποίο φωταγωγήθηκε σε … γαλάζιες αποχρώσεις.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικράτησε στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, όπου περιφέρονταν και Σκοπιανοί ντυμένοι αρχαίοι Μακεδόνες με .., χλαμύδες και περικεφαλαίες, είναι το γεγονός πως υψώθηκε τεράστιο πανό, με τη «Μεγάλη Μακεδονία» μέχρι τον Όλυμπο και την Χαλκιδική, το οποίο μαζεύτηκε όταν ξεκίνησε η επίσημη τελετή.

Πηγη

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχα!!!Ευτυχως που υπαρχουν και οι Σκοπιανοι και μας κανουν να γελαμε με κατι τετοια περιστατικα.Ειδικα οταν βλεπω αυτα τα βιντεακια να χοροπηδανε και να φωναζουν μακεδονια...ω ρε παιδι μου κοιλιακους που κανω. Τωρα θα μου πεις ξεβρακωτοι ειναι ιστορικα και θελουν να παρουσιαστουν καπως στους υπολοιπους. Ας πουν την αληθεια, οτι ειναι σλαβοαλβανοι, που το προβλημα. Λοιπον, λαμογια πολιτικοι καντε κατι με αυτο το ζητημα γιατι ειναι σοβαρο. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Να δείτε που τα λαμόγια που μας κυβερνάνε, θα συμφωνήσουν στην μετονομασία των Σκοπίων σε Μακεδονία (ή κάτι που να σχετίζεται με αυτήν)!!! Εχουμε ιστορία χιλιάδων χρόνων και δεν την διεκδικούμε οπως της αξίζει, ενω οι Σκοπιανοί που ειναι κράτος χωρίς ιστορία την διεκδικεί καλύτερα απο μας... ντροπή μας.!! Ειμαι μαθητής ακόμα και δεν ξερω πολλά σχετικά με το θέμα!! Υπόσχομαι όμως σαν Έλληνας να υποστηρίξω την ιστορία μου!!!

Και ενα μεγάλο ευχαριστώ στο site που με κρατάει ενήμερο!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΝΑ ΗΣΥΑΧΑΣΟΥΝ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΟ'Ι'..ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ! ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ''ΧΑΛΑΡΗ'' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑ! ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ''ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ'' ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ, Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΣΤΗΝ ΓΕΥΓΕΛΗ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΩΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ...ΟΥΣΤ!!

ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ε βεβαια ο λυκος στην αναμπουμπουλα χαιρετε....σηκωστε 2-3 Μιραζ και βαλτε τα να καβουν βολτες πανω απο το μπουρδελο τους που εχουν το θρασος να το λενε και κρατος τα νουμερα...αλλα ποιος να το κανει αυτο τους προδοτες μου μεσα...!!!

East είπε...

Η ΜΟΝΗ και η καλύτερη λύση είναι να μετατρέψουμε το πρόβλημα σε πλεονέκτημα:

Η Ελλάδα ανοίγει τα σύνορα, καλεί Σκοπιανούς για εργασία/σπουδές/τουρισμό/επιχειρήσεις, πάνε Έλληνες στα Σκόπια, γίνονται μικτοί γάμοι, οι Έλληνες επιχειρηματίες ελέγχουν την οικονομία των Σκοπίων, η Ελλάδα στηρίζει τα φιλελληνικά κόμματα, ανοίγουν Ελληνικά σχολεία, και η Ελλάδα ΑΦΟΜΟΙΩΝΕΙ τους Σκοπιανούς.

Στην αρχή τα Σκόπια γίνονται δορυφόρος της Ελλάδας, και μελλοντικά τα Σκόπια με δημοψήφισμα γίνονται έδαφος της Ελλάδας.

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ,ΔΕΜΕΣΤΙΧΑΣ,ΝΤΑΛΙΠΗΣ,ΚΑΤΕΧΑΚΗΣ,ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ;ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΟΥ Β΄,ΤΟΥ ΠΥΡΟΥ,ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΟΥ Α΄,ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΤΡΟΥ,ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ,ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ;ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ; ΑΦΗΣΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ.ΑΓΑΛΑΜΑ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ.ΔΡΟΜΕΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΕΞΑΜΒΛΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ.ΟΔΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΣΠΟΖΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ,ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΔΕΝΔΡΟΣΤΟΙΧΙΕΣ,ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ Η Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ; ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ GOOGLE EARTH.ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ.ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΙΞΕΙ ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ.ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ.<>ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ??ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ.

Ανώνυμος είπε...

Πρωτα απ'ολα πρεπει να σταματησουν οιδικοι μας να ψωνιζουν απο τα σκοπια.Καλυτερα ξερο ψωμι και οχι να τους ενισχυουμε οικονομικα.