Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Ένταση στο Αιγαίο …Η Ελλάδα είναι έτοιμη να πολεμήσει ;


Το Ισραήλ αντιδρά και ετοιμάζεται …
Σε επιστολή που έστειλε προς την Αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, Ο εκπρόσωπος τύπου της Κνεσσέτ (της ισραηλινής Βουλής) Ντάνι Ντάνον κατήγγειλε ότι
«η Τουρκία υποθάλπει την τρομοκρατία»!


«Η Τουρκία έχει συσφίξει τις σχέσεις της με το Ιράν και αποτελεί τη συνέχεια του άξονα του κακού. Η αμερικανική κυβέρνηση πρέπει να ασχοληθεί με το τουρκικό πρόβλημα, πριν να είναι αργά», αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή.
Η Ελλάδα είναι έτοιμη να πολεμήσει για τα δικαιώματα της ;
Πληροφορίες αναφέρουν για μεγάλη ετοιμότητα στην 95 ΑΔΤΕ το καλό είναι ότι εκεί είναι ο υποστάτηγος Μανωλάς Χ. και όποιος επιχειρήσει κάτι στην ζώνη ευθύνης του θα το μετανιώσει πικρά.
Όσο για το βάθος της βόρειας Ελλάδος η παρουσία του Στρατηγού Κωσταράκου Μ .στο Γ΄ Σώμα βεβαιώνει ότι οι Αντίαεροπορικοί πύραυλοι των ΄΄ΧΩΚ ΄΄θα δουλέψουν άψογα και δεν θα αφήσουν τα Τούρκικα F-16
να αλωνίζουν στο Βόρειο Αιγαίο και στην περιοχή ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού
Να είχαμε και S -300 έτοιμα στην Κρήτη θα είχαμε κλειδώσει την λεκάνη όλης της Μεσογείου.
Οι συνεχείς ενημερώσεις του Αρχηγού ΓΕΣ για τις ειδικές δυνάμεις και την Αεροπορία Στρατού είναι ενδεικτικό για ποιο είδος επιχειρήσεων μιλάμε
Ο αρχηγός ΓΕΝ ενημερώθηκε ότι θα υπάρχουν στο Αιγαίο αρκετές Φρεγάτες 10 τον αριθμό και ικανός αριθμός υποβρυχίων , ενώ μετά την βολή των επάκτιων και εποχούμενων συστοιχιών Exocet MM-40 η διαθεσιμότητα τουε είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα ,τα Τούρκικα πλοία θα το καταλάβουν .
Το θέμα όπως εξελίσσονται τα πράγματα είναι ευνοϊκά για την Ελλάδα είναι δε η πρώτη φορά που θα έχουμε σημαντικό στρατιωτικό πλεονέκτημα εκ των προτέρων γιατί γνωρίζουμε τον τόπο και τον χρόνο …
Έχουμε σημαντικό συμμαχικό πλεονέκτημα και για πρώτη φορά παραδόξως να είμαστε Ελλάδα και Κύπρος μαζί και μαζί μας μια εμπειροπόλεμη πολεμική μηχανή το ΙΣΡΑΗΛ.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης στο ταξίδι του που ξεκινά αύριο στο Ισραήλ θα τύχει υποδοχής στενού συμμάχου και στρατηγικού εταίρου, αναφέρουν πηγές από το Τελ Αβίβ αρκεί να το καταλάβουμε και εμείς και να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο!
Έχουμε την απόφαση του ΟΗΕ που δικαιώνει το ΙΣΡΑΗΛ και υπάρχει νομικό προηγούμενο
Αλλά, εκείνο που δεν μπορούμε να προβλέψουμε πώς θα αντιδράσει η πολιτική ηγεσία της Ελλάδος ο Παπανδρέου είναι γνωστό ότι φοβάται τον Ερντογάν, ο Βενιζέλος τρέμει στην ιδέα ενός πολέμου και το ΥΠΕΞ είναι απλά για τα μπάζα, όπως λένε οι ίδιοι οι διπλωματικοί …
Ο Μπεγλίτης δείχνει να έχει τσαγανό αλλά είναι κομματικός και προέρχεται από το διπλωματικό σώμα και παρά ότι έχει κατανοήσει το πρόβλημα με την Τουρκία και βλέποντας ότι δεν έχουμε άλλο τρόπο, μπορεί να αντιδράσει σωστά …
Αλλά μην ξεχνάμε και τον παράγοντα Πάγκαλο ο οποίος είναι απρόβλεπτος και Τουρκολάγνος
Ένα πολύ βασικό θέμα ειναι ,να απομονώσουμε τους εγκάθετους της Τουρκίας στην Θράκη και να κλείσουμε τον Τουρκικό Προξενείο .
Για να μην έχουμε τον Εχθρό στις πλάτες μας ..
Άμεση ενεργοποίηση της Εθνοφυλακής παντού KAI με αυξημένες αρμοδιότητες ,οι Αλβανοί του UCK ειναι παντού και οπλισμένοι με πολεμικά όπλα .

Επιτέλους ας σταματήσουμε μια φορά να κλαιγόμαστε και ας πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας .
Το χρωστάμε στά Παιδιά μας και στην Πατρίδα μας .
Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α

Πηγη 

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πανέτοιμοι αδελφέ....ελάτε τουρκάκια!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ?ΕΦΑΓΑΝ ΣΚΟΝΗ ΟΜΩΣ.ΑΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ..ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ..ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ !!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

11,43 σωστοτατος! Εχει να πεσει προδοσια οπως το 74 στην κυπρο...

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να γινει εμεις μπορει να ειμαστε ετοιμοι αλλα κατα 99,9% θα καταλειξει φιασκο οπως εγινε με τα ημια...

οσο για αυτο που λες 11:43 δυστυχως δεν γινετε γιατι αν κ εχουμε αξιωτατους αξιωματικους οι φιλοι μας οι πολιτικοι εχουν φροντισει να τους δεσουν τα χερια δεν μπορουν να σηκωσουν κεφαλι......δεν μπορουμε ουτε την εδαφικη μας κυριαρχια να υπερασπιστουμε αφου το σχεδιο ειναι να ξεπουληθουν τα παντα !!!!! κ απο οτι φαινετε ο GAP εχει πολλλους χοντροκεφαλους υποστηριχτες το ειδα απο το προχθεσινο του παραληριμα οτε ο ιδιο δεν καταλαβενε τι ελεγε παρολαυτα υπηρχα πολλα κρεατα απο κατω τα οποια χειροκροτουσαν κ χαιοντουσαν για την καταστροφη της χωρας!!!!

ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΛΕΙΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ Κ ΔΕΝ ΛΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ !!!!!!!!! ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ!!!!

ενας ελληνας που δεν αντεχει να τον κοροιδευουν αλλο

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΘΑ ΚΟΨΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΠΙΣΤΡΙ.ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ; ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΛΑΘΡΟΤΡΟΛ ΠΙΣΩ ΜΑΣ; ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΕΥ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΞ/ΚΟΥΣ (οχι ¨ολοι) Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ;ΜΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΜΕ ΨΕΙΡΕΣ; ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΡΧΗΓΟ; ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΡΩΤΑ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ρε δεν αφήνετε τις μαλακιες που θελετε και πόλεμο;
Μαντηλι να κλάψουμε δεν έχουμε ο κοσμακης πεινάει και σεις πατε για τη Πολη.Πρωτα απ'όλα αν θέλει η μαμα αμερικη θα κανεις πολεμο γιατι το δακτυλο της ειναι στο κωλο σου και χρωστας πολλά.ΔΕΥΤΕΡΟν και κυριότερων αν γίνει ποτέ κάτι οι περισσότεροι απο μας δε θα ρίξουμε ούτε σφαίρα.Ο πόλεμος πλέον δεν ειναι όπως παλια,απλά θα μεταφερθούμε σε μερικά μέτωπα κατόπιν βομβών για να ρουφήξουμε λίγο ουράνιο και να ψοφήσουμε σε δεκα χρόνια απο καρκίνο.Ο απλός λαός πάλι θα τη πατήσει με τίποτα λιγμένες τυφλές "εξυπνες" βόμβες και χημικές.Μου θέλετε και πολεμο μια μέρα να μη φάτε θα γονατίσετε αντε καθιστε στα αυγα σας και κοιτάξτε να γινουμε καλύτεροι πρώτα σαν ανθρωποι και μεταξύ μας γιατί ο μεγαλύτερος εχθρός του Ελληνα είναι ο νεοέλληνας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε 4.53, κανεις σοβαρος ανθρωπος δεν θελει πολεμο πραγματικα,...ομως..., αν μπουν αυτοι στα εδαφη μας και τα νησια μας, τι προτεινεις να κανουμε? Να κατεβασουμε τα παντελονια και να τους πουμε ελατε?
Και παρα τα λεγομενα σου, ο πολεμος ειναι παντα πολεμος, με μαχες με αρματα κι αεροσκαφη, πλοια και υποβρυχια και μοναδες στρατου στο εδαφος, και βεβαια με μεγαλες απωλειες σε ανθρωπινες ζωες.. και, δεν ξερω για σενα αλλα, εγω προτιμαω να "ρουφηξω λιγο ουρανιο" οπως λες και να "ψοφησω σε δεκα χρονια", αρκει η Πατριδα μου να μην πεσει στα χερια των Μογγολων.. Ομως, σε τελικη αναλυση, δεν νομιζω τιποτα απ' αυτα θα γινει γιατι οι Τουρκοι μπορει να ειναι 'μπουταλαδες' αλλα βλακες δεν ειναι για να τα βαλουν με την Ελλαδα, το Ισραηλ και τις Ηνωμενες Πολιτειες μαζι..

Ανώνυμος είπε...

Πολύ νωρίς δεν εγκατελειψες το στρατευμα κ. Μακρυγιάννη! Άσε τις πολεμικές κορώνες και τα τύμπανα του πολέμου για κανέναν άλλον...Δεν είδαμε καμία αναφορά σου όσο ήσουν ένστολος...Παρά εγκατέλειψες το πλοίο και εσύ και τώρα σε έπιασε το παράπονο.Και κάτι τελευταίο...είμαστε πραγματικά έτοιμοι να πολεμήσουμε!!Για σκέψου το καλά...

Ανώνυμος είπε...

Ωπα μισο λεπτο κανεις δε μιλησε για πολεμο για πατριδα.Εννοειτε για τη πατριδα πανετοιμος και παντα.Αλλά οχι να μιλαμε πλεον και για φιλιες με εβραιους κτλ.Ξαφνικα γιναμε κολλητοι με τους εβραιους και βγαλαμε στομα;Εγω θελω να ειμαι μονος και δυνατος οχι φερεγγυο ξενων δυναμεων.Οι παραλληλισμοι που γινονται με ηρωικες στιγμες των προγονων μας αναφερονται σε μια εποχη που η Ελλαδα στηριχτηκε αποκλειστικα στις δυναμεις της.Για να μη βαλουμε μεσα και τα αρχαια χρονια οπου ολοι γνωριζουν οτι ημασταν υπερδυναμη και μαλιστα η ΠΡΩΤΗ.Τετοια ελλαδα θελω ξανα και για ενα μονο λογο επειδη εχω δειξει οτι το εχω ξανακανει το εχει το αιμα μου.Ως τοτε δεν εμπιστευομαι εβραιο που να χτυπιεστε

Ανώνυμος είπε...

ο 4:53

Ανώνυμος είπε...

φωτια σε αλβανους και τουρκους!γαιαν και υδων ο διδομεν!!

Ανώνυμος είπε...

καλα τα λεει ο Μακρυγιαννης

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ,ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΤΟΙΜΗ.ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ....ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ,ΜΟΝΟΝ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.....ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ.ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.