Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Το Ισραήλ θα αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων από τους Τούρκους



Σύμφωνα με τηλεοπτικό τουρκικό ρεπορτάζ της NTV, το Ισραήλ είναι έτοιμο να προβεί σε αντεπίθεση κατά της Τουρκίας, όταν στα τέλη της περασμένης εβδομάδας η Άγκυρα ανακοίνωσε ένα πακέτο κυρώσεων κατά του Τελ Αβίβ, επειδή δεν έλαβε συγνώμη από την επίθεση των  ισραηλινών κομάντος  το περασμένο έτος, κατά του ανθρωπιστικού στολίσκου, προκαλώντας το ....θάνατο εννέα Τούρκων υπηκόων.
Σεπτέμβριος 7, 2011.


«Η Τουρκία θα πρέπει να πληρώσει το τίμημα για την απέλαση του Iσραηλινού πρέσβη, δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του ριζικού δεξιού κόμματος  της Εθνικής Συμμαχίας, Άριε Έλνταντ και ανακοίνωσε πρόταση  για αναγνώριση από το ισραηλινό Κνεσέτ  τη Γενοκτονία των Αρμενίων.
Η Αρμενική Διασπορά στις Ηνωμένες Πολιτείες ισχυρίζεται ότι το Ισραήλ σχεδιάζει  να αναγνωρίσει την γενοκτονία και να πάρει εκδίκηση για την Τουρκία.
Οι Αρμένιοι αξιωματούχοι ισχυρίζονται  ότι το 1915-1917, κατά τη διάρκεια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας σκοτώθηκαν 1,5 εκατομμύριο Αρμένιοι, ενώ οι τουρκικές αρχές λένε ότι ο αριθμός των νεκρών είναι από 250 έως 500 χιλιάδες. Η Άγκυρα τονίζει ότι δεν ήταν γενοκτονία, αλλά γεγονότα καταστολής στη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου.
Σύμφωνα με αναλυτές, οι τελευταίες εξελίξεις μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ, θα έχει ως αποτέλεσμα να φέρει το Ισραήλ σε σύμπνοια με το αρμενικό λόμπυ στις Ηνωμένες Πολιτείες.


--
Πηγή: Kurir

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θα πρεπε να ανακυρήξουμε ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ και:
-Το κάψιμο της Σμύρνης και το "συνοστισμό" των Ελλήνων στο λιμάνι της;;;
-Το διωγμό των Ελλήνων της Πόλης;;;

Ξέρω κάποιους που θα τις αναγώριζαν...!!!
ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΙΠΙΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Το Τελ Αβιβ στα πλαισια της κατακτιτικης πολιτικης του και των επιθεσεων του κατα ολων των εθνων υποδαυλιζει την εναρξη κατακτησης εδαφων της Τουρκιας απο τους Αρμενιους, και λιγο αργοτερα τον διαμελισμο της. Ολες οι ψευτοσυμμαχιες που "συναπτει" ειναι εφημερα παιχνιδια για ίδιον οφελος. Κανεις δεν πρεπει να εμπιστευεται αυτο το κρατιδιο, γιατι απλουστατα εχθρευεται τους πάντες. Μη ξεχναμε τον ρολο της μοσαντ στα γεγονοτα του πολυτεχνειου, που πρακτορες της πυροβολουσαν κατα της νεολαιας μας, ντυμενοι σαν ελληνες στρατιωτες. Αν δεν ειχαμε τοσους πουλημενους ντοπιους αξιωματουχους στις ταξεις του επιτελειου στρατου και στην ΕΥΠ, οι ισραηλινοι δεν θα τολμουσαν να κουνησουν ουτε το βλέφαρό τους. Δεν ειναι σκάνδαλο οτι ενω διαθετουν πυρηνικα οπλα, δεν επιτρεπουν σε κανενα αλλο κρατος να εχει σκοτώνοντας τους ηγετες που παιρνουν αποφάσεις υπερ της πατριδας τους;

Ανώνυμος είπε...

Μια ζωη πουστακια.
Χθες δεν ητανε και σημερα ειναι...

Ανώνυμος είπε...

Ενώ οι άλλοι μας "σύμαχοι" δεν τα κάνουν αυτά...
ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ: 7:41 μμ. ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ
ΠΡΟΣ: 9:48 μμ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ. ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠ'ΕΞΩ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ.