Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Η Αμερικανική Πρεσβεία κυβερνά την Ελλάδα;


Διαβάζω στο anti-ntp.blogspot.com :
WikiLeaks για Ελλάδα
2/9/2011 20:07H αμερικανική πρεσβεία ζητούσε την προστασία της ανωνυμίας των αντιπροέδρων του ΕΛΙΑΜΕΠ Θάνου Βερέμη και Θεόδωρου Κουλουμπή, για τις πληροφορίες και εκτιμήσεις που έκαναν σχετικά με την αποτυχία ιδιωτικοποιήσης των
πανεπιστημίων. Η πρεσβεία χαρακτήριζε την ιδιωτικοποιήση ζήτημα ιδιαίτερης σημασίας για τα αμερικανικά συμφέροντα.

http://bit.ly/o7p03X
2/9/2011 19:50
Η σημερινή εκπρόσωπος Τύπου του ευρωκοινοβουλίου στην Κύπρο «κάρφωσε» τον Ιγνατίου στους Αμερικανους
Διαβάστε περισσότερα
2/9/2011 17:25
H αμερικανική πρεσβεία έστειλε τον μουσουλμάνο βουλευτή της ΝΔ, Ilhan Ahmet, στο περίφημο International Visitors program του Στέιτ Ντιπάρτμεντ – ένα από τα προγράμματα ανταλλαγής πολιτικών και προσωπικοτήτων που στόχο έχει να μεταφέρει σε μελλοντικούς ηγέτες τις αμερικανικές θέσεις. Το πρόγραμμα, έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν προσωπικότητες όπως η Μάργκαρετ Θάτσερ, ο Τόνι Μπλερ αλλά και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
http://bit.ly/r8lwN3
2/9/2011 15:25
Το λεξικό του καλού Αμερικανού διπλωμάτη για το κυπριακό. Δεν λέμε ποτέ τις λέξεις σχέδιο Ανάν.
http://bit.ly/rljiuJ
2/9/2011 15:05
Επαφές Αμερικανών αξιωματούχων με ακαδημαϊκούς και δημοσιογράφους από τα ελληνικά think tank ΕΛΙΑΜΕΠ και ΙΔΙΣ σε σχέση με το Ιράν.
http://bit.ly/pJZuxR
2/9/2011 14:10
Ενημερωτικό σημείωμα της αμερικανικής πρεσβείας για την ακύρωση της βίζας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Περικλή Κοροβέση. Οι ανθρωποφύλακες της αμερικανικής διπλωματίας. http://bit.ly/p8pOcc
2/9/2011 11:49Απλώς βρυχάται επειδή χάνει στις δημοσκοπήσεις! Οι ΗΠΑ δεν πήραν ποτέ στα σοβαρά τις αντιπολιτευτικές κορώνες ΓΑΠ για τα 12 μίλια και τα ελληνοτουρκικά. Άλλωστε και ο Δρούτσας, εμμέσως πλην σαφώς, τους το επιβεβαίωσε… http://bit.ly/n7g25I
2/9/2011 10:55Οι ΗΠΑ πιέζουν και τελικά η Ελλάδα ψηφίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της εναντίον των Παλαιστινίων στον ΟΗΕ – για την έκθεση Goldstone και την άγρια πολεμική επιχείρηση κατά αμάχων στη Γάζα – http://bit.ly/pSudNY
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
1/9/2011 23:25
Αμερικανός πολίτης ήταν ένας από τους εμπρηστές της συναγωγής στα Χανιά για την οποία ακολούθησαν καταγγελίες περι αντισημιτισμού στην Ελλάδα.
http://bit.ly/qouHG7
1/9/2011 23:00
Η Μπακογιάννη έδωσε σκληρή μάχη για την αγορά F-16 έλεγε η Lockheed Martin αλλά η απόφασή της απορρίφθηκε από τον προηγούμενο υπουργό εξωτερικών του Καραμανλή (Μολυβιάτης).
http://bit.ly/plHKqW
1/9/2011 22:54
Theodora (Dora) Bakoyianni is perhaps the most popular mayor of Athens since the Golden Age of Pericles. Και «παλιά φίλη της Αμερικής»
http://bit.ly/qncJV6
1/9/2011 22:30
Ο Καρατζαφέρης ζητούσε ενίσχυση των επαφών με Αμερικανούς αξιωματούχους αλλά και την εβραϊκή κοινότητα, αποκάλυψε η βουλευτής του ΛΑΟΣ, Νίκη Τζαβέλα, σε συνάντησή της με Αμερικανούς διπλωμάτες. Μελλοντική συνεργασία με τη ΝΔ ύστερα από εκλογική αποτυχία σκεπτόταν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
http://bit.ly/qViNLw
1/9/2011 22:00
Το ρόλο που θα μπορούσαν να παίξουν οι ΗΠΑ στις αλλαγές στην ανώτατη εκπαίδευση συζητούσε η Διαμαντοπούλου με την αμερικανική πρεσβεία. Η ιδιωτικοποιήση των πανεπιστημίων μπορεί να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ είπε η υπουργός. Συνάντηση του προέδρου του Deree College στο υπουργείο ζήτησε ο Αμερικανός πρέσβης.
http://bit.ly/nk3TsA
1/9/2011 21:36
Ο Παπανδρέου πρέπει να χρησιμοποιήσει την κατάλληλη ρητορική ώστε να αποφύγει τον χαρακτηρισμό «αμερικανάκι» (the little American label), προειδοποιούσε η πρεσβεία των ΗΠΑ.
http://bit.ly/nt50v8
1/9/2011 21:20
Προτάσεις της πρεσβείας για ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ αρχών ασφαλείας και μυστικών υπηρεσιών μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (low visibility cooperation)
http://bit.ly/oDg1yR
1/9/2011 21:09
Ο Μπαμπινιώτης ενημερώνει την αμερικανική πρεσβεία για το σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια, την «υπέρμετρη πολιτικοποιήση» των φοιτητών και το άσυλο.
http://bit.ly/nFFY5T
1/9/2011 21:05
Οι βουλευτές της ΝΔ Απ. Τζιτζικώστας, Χρ. Σταϊκούρας και Έλσα Παπαδημητρίου συζητούν με την πρεσβεία για τα εσωτερικά του κόμματος και της κυβέρνησης.
http://bit.ly/qKIcpY
1/9/2011 20:48
O μυστηριώδης κύριος Μεϊμαράκης. Το κενό εξουσίας στον υπ. Αμυνας και ο ρόλος του Χηνοφώτη
http://bit.ly/q9ENjq
1/9/2011 20:42
Λεπτομερεστατη αναφορά Χρυσοχοϊδη στην αμερικανική πρεσβεία για την αναδιοργάνωση αστυνομίας και μυστικών υπηρεσιών.
http://bit.ly/mXad2y
Πηγη -----------------------------------------------------------------------------

Η σημερινή εκπρόσωπος Τύπου του ευρωκοινοβουλίου στην Κύπρο «κάρφωσε» τον Ιγνατίου στους Αμερικανους
H σημερινή υπεύθυνη επικοινωνίας του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στην Κύπρο ήταν η πηγή της Αμερικανικής πρεσβείας στη Λευκωσία που «κάρφωσε» τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ιγνατίου.

Σε τηλεγράφημα με ημερομηνία 3 Σεπτεμβρίου 2006, ο Αμερικανός πρέσβης υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ πρέπει να εμποδίσουν σταδιακά την πρόσβαση του Ιγνατίου σε πληροφορίες, καθώς δημιουργεί προβλήματα στην πρεσβεία. Ο πρέσβης σημείωνε ότι δεν θα πρέπει να τον αποκόψουν τελείως γιατί μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να μετατραπεί σε μπούμερανγκ.

Αφορμή για την προσπάθεια αποκλεισμού του Μ. Ιγνατίου, είχε αποτελέσει δημοσίευμά του στην εφημερίδα Φιλελεύθερος, σύμφωνα με το οποίο ο Τουρκικός στρατός είχε χρησιμοποιήσει Έλληνες και Ελληνοκύπριους αιχμαλώτους σαν πειραματόζωα σε εγκαταστάσεις κατασκευής όπλων έξω από την Άγκυρα.

Το δημοσίευμα είχε προκαλέσει έντονη ανησυχία στους Αμερικανούς διπλωμάτες καθώς θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην ΕΕ.

Η Αλεξάνδρα Ατταλίδου, η οποία στα τηλεγραφήματα της πρεσβείας χαρακτηρίζεται «αξιόπιστη πηγή της πρεσβείας» είχε πει τότε στους Αμερικανούς διπλωμάτες ότι ο Ιγνατίου έκανε την αποκάλυψη για λογαριασμό του Προέδρου της Κύπρου. Η σχετική καταγγελία διαψεύστηκε, αλλά όπως προκύπτει και από το τηλεγράφημα, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα στάση της αμερικανικής διπλωματίας απέναντι στον γνωστό δημοσιογράφο.

Η Ατταλίδου εργαζόταν τότε στο πανεπιστήμιο Intercollege της Κύπρου ενώ στη συνέχεια βρέθηκε σε αρκετές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις πριν αναλάβει επικεφαλής του γραφείου Τύπου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στην Κύπρο. Στο σχετικό τηλεγράφημα ο πρέσβης ζητά από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ να προστατεύσει την ανωνυμία της πηγής.

Το θέμα είχε κυκλοφορήσει πριν από μήνες στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα όταν ακόμη δεν ήταν γνωστή η ταυτότητα της «πηγής» της αμερικανικής πρεσβείας.


Σημείωση δική μου:
Δε γνωρίζω το ποσοστό της φερεγγυότητας του Wikileaks, αλλά σίγουρα έως ένα σημείο είναι έγκυρο.
Τα παραπάνω στοιχεία είναι φρικιαστικά για την ελληνική πολιτική ζωή (τι έκπληξη!).
Μια Πρεσβεία, και δη η Αμερικανική, κινεί τα νήματα παντού μες στην Ελλάδα.

Αλήθεια, ποιος ακριβώς είναι ο ρόλος που θα μπορούσαν να παίξουν οι ΗΠΑ στις αλλαγές στην ανώτατη εκπαίδευση και συζητούσε η Διαμαντοπούλου στην Αμερικανική Πρεσβεία γι αυτόν;
Τι συμφέροντα έχουν οι ΗΠΑ από τη "μεταρρύθμιση" στην Παιδεία της Αννούλας;
Και η Αννούλα γιατί συζήτησε τις αλλαγές στην Παιδεία (κυρίως στα ΑΕΙ-ΤΕΙ) με την Πρεσβεία και όχι με τους καθηγητές, τους φοιτητές και όλους τους άλλους εμπλεκόμενους στο θέμα αυτό;
Γιατί όπως έγραφα και προ ημερών και προ αποκαλύψεων του Wikileaks ( http://toixo-toixo.blogspot.com/2011/08/blog-post_25.html )
"Είστε απλώς σε διατεταγμένη υπηρεσία να εφαρμόσετε εις το ακέραιο την άνωθεν εντολή, την εντολή από τα αφεντικά σας."
Η Αννούλα και όλο το σινάφι της έκαναν τις αλλαγές αυτές για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους (βλ. Μπίλντεμπεργκ, Πρεσβεία, Παγκοσμιοποίηση, Κεφάλαιο εν γένει).

Και κυρ- Μπαμπινιώτη μου, γιατί ενημερώνεις την αμερικανική πρεσβεία για το σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια, την «υπέρμετρη πολιτικοποιήση» των φοιτητών και το άσυλο;
Τι την ενδιαφέρει την Πρεσβεία;
Και αν τελικά την ενδιαφέρει, για ποιο λόγο και πού αποσκοπεί;


Και πάμε στο άλλο που εμένα δε μου έκανε εντύπωση, αλλά ίσως σε αρκετούς κάνει...
Ο αγέρωχος, ο ακαταμάχητος ο εβραιοφάγος, τουρκοφάγος, αντι-παγκοσμιοποιημένος προεδράρας Γιώργος Καρατζαφέρης ζητούσε ενίσχυση των επαφών με Αμερικανούς αξιωματούχους αλλά και την εβραϊκή κοινότητα.
Μα Πρόεδρε... ΚΑΙ με την εβραική κοινότητα; Εσύ;;;
Εσύ που στο κόμμα σου έχεις όλη την αφάν γκατέ των αρνητών του Άουσβιτς;
Εσύ μεγάλε Ελληναρά, μεγάλε αντισιωνιστή;
Εσύ που στο κόμμα σου έχεις προσωπικότητες του βεληνεκούς του Πλεύρη, του Άδωνι και του Βορίδη; Αυτά τα παιδιά φάγαν τα νιάτα τους για να φωνάζουν για τους... "κακούς Εβραίους" κι εσύ συμμαχείς μαζί τους και μάλιστα υπό τις ευλογίες των Αμερικανών φίλων σου στην Πρεσβεία;
Έτσι εξηγούνται πολλά Πρόεδρε!!!
Η ψήφος σου με τα δύο χέρια στο Μνημόνιο, η πλύση εγκεφάλου για κυβέρνηση προσωπικοτήτων (διορισμένων από ποια Πρεσβεία;;;) και στα γύρω-γύρω θέματα της τελευταίας διετίας...
Πρόεδρε- Λαγέ της Κυβέρνησης στο ξεπούλημα των πάντων.

Πάντως σύμφωνα με το Wikileaks, η Πρεσβεία ακύρωσε τη βίζα του Περικλή Κοροβέση, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (2007-09), του "νεοταξίτικου" κόμματος σύμφωνα με τους παραπάνω γιαλαντζί εβραιοφάγους, τουρκοφάγους, και γενικώς -οφάγους.
Ένας αξιόλογος άνθρωπος που δυστυχώς δεν είναι σήμερα στο Κοινοβούλιο, διότι εκεί παραμένουν για χρόνια μόνο οι κηφήνες, οι γλείφτες, οι στρογγυλοποιητές. Από όλους τους χώρους, από όλα τα κόμματα και από το κόμμα με το οποίο εξελέγη.
Είναι παράσημο τιμής για τον συγκεκριμένο το γεγονός ότι είναι ο μόνος στον οποίο γίνεται ακύρωση βίζας από την Πρεσβεία.
Πράγμα που σημαίνει πως κάτι έκανε (δε γνωρίζω τι) και ενόχλησε την Πρεσβεία.
Άρα, ό,τι και να έκανε, μπράβο του!

Ενώ αντίθετα θετικότατη αναφορά γίνεται από την Πρεσβεία στη Ντόρα, στο Βερέμη, στο Κουλουμπή: Όλους τους ενώνει ο Σκάι...

Τέλος, σχετικά με τον Ιγνατίου... τι να πει κανείς και τι να σχολιάσει;
Αν ισχύει το ρεπορτάζ του ότι "ο Τουρκικός στρατός είχε χρησιμοποιήσει Έλληνες και Ελληνοκύπριους αιχμαλώτους σαν πειραματόζωα σε εγκαταστάσεις κατασκευής όπλων έξω από την Άγκυρα".... και κουκουλώθηκε το θέμα από την πολιτική ελίτ... τότε πραγματικά θέλουν κρέμασμα όσοι κουκούλωσαν τέτοια υπόθεση!
Δεν έχω λόγια γι αυτό το θέμα.
Αν βέβαια ισχύει το ρεπορτάζ...


Τελικά τι μπουρδέλο είμαστε;
Ποιος διάολε κυβερνά αυτόν τον τόπο; (που "αναρωτιόταν" κάποτε και μια ψυχή)
Πώς γίνεται η Πρεσβεία να είναι ανακατεμένη πίσω από τα πάντα;
Και τι μπορούμε εμείς ως πολίτες να κάνουμε για να λήξει αυτό το αίσχος;
Για να μη ζούμε σε ένα προτεκτοράτο των ΗΠΑ ή οποιουδήποτε άλλου φορέα τεράστιων οικονομικών και γεωπολιτικών συμφερόντων;
Να κάνουμε πόλεμο στο σύστημα;
Ναι, αλλά δίπλα μας, μπροστά μας, πίσω μας θα βρίσκονται αμέτρητοι πρακτορίσκοι της Πρεσβείας που θα διαμορφώνουν κάθε κατάσταση, ακόμη και την αντίδραση στην Πρεσβεία...



Καμιά φορά αισθάνεσαι τόσο μικρός για να παρέμβεις ως πολίτης στα τεκταινόμενα στην πατρίδα σου!
Αλλά τελοσπάντων... δεν ξενερώνουμε ποτέ!

Πηγη 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
<>
ΘΕΜΑ:ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΘ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΟΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ 2007 ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ 69 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΦΑΙΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 20 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ <> ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14 ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009 ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΑΠ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΤΣΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. <>.ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΣΤΟΥΣ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.ΟΣΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΦΟΡΤΗΓΑ Η ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΣΤΝΟΜΙΚΩΝ.ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΗΣ MOSANT ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ Η ΜΠΑΤΣΟΝΙ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 100 ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ.ΟΣΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ OI ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΙΣΟΥΝ.ΤΟ ΣΗΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.