Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



Γράφει ο Άναξ
Πρώτα η Ελλάδα που φοβόντουσαν πιο πολύ ότι θα αντιδράσει (όπως σε ένα μικρό βαθμό έγινε) και μετά όλα τα υπόλοιπα πρόβατα της....
Ευρώπης πλην Γερμανίας και Γαλλίας (για την Γαλλία βλέπουμε, μιας και τα σενάρια περί υποβάθμισης της πιστοληπτικής ικανότητάς της, θα επανεξεταστεί στα τέλη Αυγούστου), θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της χώρας μας, αργά ή γρήγορα.
Το σχέδιο λειτουργεί υπέροχα και απόλυτα, με πολλά σενάρια για κάθε απρόβλεπτη κι ανεπιθύμητη αντίδραση της εκάστοτε κοινωνίας (ΜΑΤ, χημικά, πλαστικές σφαίρες, οχήματα εκτόξευσης νερού υπό μεγάλη πίεση,προβοκάτσια, καπέλωμα, υποβολή της κοινωνίας σε κατάσταση ΣΟΚ, κ.λ.π.).Το εφάρμοσαν εδώ, είδαν και τις πιθανές δυσκολίες και τώρα πάνε πιο διαβασμένοι από ποτέ, για να υποδουλώσουν ολόκληρη την υπόλοιπη Ευρώπη.
Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Ας πάρουμε μια απίθανη πιθανότητα, ως αλήθεια κι ας εξετάσουμε την πραγματικότητα, ως προς αυτήν την φανταστική υπόθεση.
Έχουμε έναν Οίκο Ανοχής. Σε αυτόν τον οίκο, εργάζονται πόρνες, τσατσάδες και μπράβοι. Σε αυτόν τον Οίκο, έρχονται και πελάτες, οι οποίοι και συντηρούν τον Οίκο, με τα χρήματά τους.
Για το ποιες πόρνες θα έχουν τους περισσότερους πελάτες, αποφασίζουν οι τσατσάδες, που με τις αξιολογήσεις τους, βαθμολογούν τις πόρνες. Σύμφωνα με τις βαθμολογίες αυτές, οι πελάτες διαμορφώνουν άποψη και πηγαίνουν στην μία ή στην άλλη πόρνη.
Όταν μια πόρνη αρχίζει κι επαναστατεί, τότε ο Οίκος, στέλνει τους μπράβους του και «καθαρίζουν» την κατάσταση.
Όταν ένας πελάτης δώσει τα χρήματά του, τα οποία τα δίνει στην τσατσά, η πόρνη δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο, από το να αποδεχτεί τον πελάτη και να τον ικανοποιήσει.
Τα χρήματα, δεν τα παίρνει ποτέ η πόρνη. Όσο και αυτή αν ευθύνεται για τα έσοδα του Οίκου. Πάντα τα παίρνει ητσατσά και τα δίνει στον Οίκο. Εκείνη παίρνει όσα χρειάζεται για να ζήσει και να έχει ένα σπίτι να κοιμάται και τροφή να τρώει.
Όταν μια πόρνη έχει χαμηλή αξιολόγηση, είναι αναγκασμένη να δουλεύει αποκλειστικά και μόνον για τον Οίκο, μέχρι να πάρει πάλι μια καλή βαθμολογία. Όσον καιρό κρατάει αυτό, η πόρνη παίρνει δάνεια από τον Οίκο, με πολύ υψηλό τόκο, τα οποία είναι αναγκασμένη να αποπληρώσει με κάθε τίμημα, ακόμη και με την προσωπική της περιουσία.
Βέβαια οι τσατσάδες, κάνουν αρνητικές αξιολογήσεις, όχι αξιοκρατικά, αλλά σύμφωνα με το συμφέρον του Οίκου. Δηλαδή, όσο πιο ποθητή είναι μια πόρνη, τόσο πιο κακό βαθμό της δίνουν κι όσο πιο αδιάφορη είναι μια πόρνη, τόσο πιο πολύ την αφήνουν στην ησυχία της.
Σας θυμίζει τίποτε αυτό;
Μήπως αναγνωρίζετε την Ελλάδα μας ως μια από τις πόρνες;
Η παγκόσμια διακυβέρνηση, είναι εδώ.
Το παγκόσμιο νόμισμα, αποτελεί ήδη πρόταση, ως λύση στην οικονομική κρίση.
Η λέξη «Εθνικό», έχει πια εκλείψει.
Τον ρόλο του κυβερνήτη, έχουν πάρει προ πολλού οι οίκοι αξιολόγησης, οι τράπεζες, οι μεγαλοεπενδυτές, οι κάτοχοι των ασφαλίστρων κινδύνου, κ.λ.π.
Το ντόμινο των οικονομιών, δεν είναι καθόλου τυχαίο γεγονός.
Είναι καλά ενορχηστρωμένο και πλησιάζει στο τέλος τήςπαράστασης.
Οι Εθνικές οικονομίες, ήταν το αγκάθι τής επιβολής της.
Τώρα όμως που αυτές καταρρέουν, οι νεοταξίτες έχουν φθάσει προ των πυλών και συγκεκριμένα της πίσω πόρτας, την οποία αφήνουν ανοικτή οι Εθνικές κυβερνήσεις. Με το να επιτρέπουν τους οίκους αξιολόγησης και τις τράπεζες με τους κερδολάγνους να καιροσκοπούν, είναι εμφανές ότι συμμετέχουν κι αυτοί στην ορχήστρα (πρώτα τρομπόνια).Οι κυβερνήσεις των χωρών μελών της ΕΕ, έχουν επιδοθεί σε ξεπούλημα των χωρών τους και άνευ όρων παράδοσή τους.
Πέφτει η μια οικονομία μετά την άλλην. Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία, Κύπρος, Αμερική, Κίνα, Γαλλία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Νορβηγία και οι υπόλοιπες έρχονται.
Είναι τυχαίο πως σε όλες τις χώρες του κόσμου, η κεντρική τους τράπεζα είναι ιδιωτική, αντί να είναι κρατική;
Πως είναι δυνατόν μια χώρα να ορίζει τον εαυτό της, όταν δεν ορίζει το νόμισμά της, τον χρυσό της, την οικονομική της πολιτική;
Κοιτάξτε την εικόνα για άλλη μια φορά και συνειδητοποιήστε πως το σύστημα χρειάζεται όλους τους πολιτικούς σε μια χώρα και τόσους ακριβώς διαθέτει.
Αν υπάρχουν και μια ή δυο εξαιρέσεις (λέω αν), τότε αυτές είναι τόσο αδύναμες να ακουστούν που δεν βγάζουν ήχο οι φωνές τους. Ζουν και με τον φόβο, δεν συσπειρώνουν, ούτε συσπειρώνονται.
ΜΜΕ δεν υπάρχουν, εισαγγελείς δεν υπάρχουν, πατριώτες δεν υπάρχουν, πνευματική ζωή δεν υπάρχει, Έλληνες δεν υπάρχουν κι έτσι συνεχίζουν να υπάρχουν αυτοί και να κατρακυλάνε καθημερινά την χώρα μας ολοένα και πιο χαμηλά.
Μόνο που όταν λέμε την ΧΩΡΑ μας, εννοούμε ΕΜΑΣ, τους ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ, τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, τα παιδιά των παιδιών τους κι όλες τις υπόλοιπες γενιές για τα επόμενα χρόνια.
Ακόμη πιστεύετε στα κόμματα;
Ακόμη πιστεύεται σε γιωργάκηδες, αντώνηδες, τσίπρες,καρατζαφέρηδες και τους υπόλοιπους μπαμπουίνους;
Δεν υπάρχουν όλοι αυτοί. Είναι διακοσμητικοί, ώστε να μην φαίνονται αυτοί που είναι από πίσω τους.
Στην γλώσσα των επιχειρήσεων, είναι οι λεγόμενοι “ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ”… Πως είναι ο λαυρεντιάδης ένα πράγμα ή πολλοί ακόμη πρόεδροι που φέρονται να είναι τα αφεντικά διαφόρων τραπεζών; Έτσι ακριβώς. Όπως παλαιά με τα αυτόφωρα στα νυκτερινά κέντρα που έβαζαν τους “ΑΥΤΟΦΟΡΑΔΗΚΕΣ”, κάτι “κουρασμένα παλικάρια” καιπερίμεναν πότε θα έρθει η αστυνομία για να ζητήσει τον υπεύθυνο του καταστήματος ώστε να περάσει την νύκτα στο αυτόφωρα και να βγάλουν κι αυτοί έτσι ένα μεροκάματο.
Κοιτάξτε την φωτογραφία ξανά και ξανά και ξανά. Μπας και συνέλθετε λίγο από τον ύπνο τον βαθύ.
Τυχαία λέτε να μην μπήκε η Αγγλία στο ευρώ; Εκείνοι απλά υποβάθμισαν μόνοι τους την λίρα και μέχρι τώρα γλιτώνουν τα χειρότερα. Τουλάχιστον, ελέγχουν το νόμισμά τους. Εμείς είμαστε έρμαια της βουλής των καιροσκόπων και των κερδοσκόπων, ελλήνων και ξένων.
Ξυπνήστε Έλληνες, πριν να είναι πολύ αργά……
………και μην πείτε ότι δεν γνωρίζατε……… θα λέτε ψέματα……… στους εαυτούς σας………

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ENA
«Αναζητώντας μια διέξοδο , ενώ εντείνεται πλέον η παγίδα του χρέους .»

From HEIL GAP

Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
http://www.spiegel.de/images/image-172810-galleryV9-qrue.jpg

Οι γερμανοί νομοθέτες δεν στηρίζουν νέο ταμείο διάσωσης της ευρωζώνη

Η γερμανική κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με μια εξέγερση των βουλευτών της , όσον αφορά τα σχέδια για τη δημιουργία ενός νέου ταμείου διάσωσης ευρώ, το οποίο θα δεσμεύει το σύνολο σχεδόν των οικονομικών πόρων της χώρας προς τις τράπεζες.

Περισσότεροι από 19 βουλευτές αρνήθηκαν χθες σε μια δοκιμαστική ψηφοφορία τη στήριξη της νομοθεσίας για το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας με νέες εξουσίες για την παροχή εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ απευθείας στις τράπεζες.
( έχουμε γράψει για αυτό την περασμένη εβδομάδα στο Διαρροή γερμανικού σχεδίου για την δημιουργία ενός δικτατορικού ταμείου «EURO- διάσωσης» )

Η καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ χριστιανό-Δημοκρατών, η Χριστιανική Κοινωνική Ένωση, και οι συνεργάτες του συνασπισμού τους, οι Ελεύθεροι Δημοκράτες, έχουν μια κοινοβουλευτική πλειοψηφία μόλις 19 ψήφων, θέτοντας σε αμφιβολία το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας - κλειδί στις 29η Σεπτεμβρίου , σχετικά με το νέο ταμείο τράπεζας της ευρωζώνης.

Η γερμανική κοινή γνώμη και πολλοί από την ελίτ της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των φορέων που εκπροσωπούν τις επιχειρήσεις παραγωγής, είναι αντίθετοι με περαιτέρω διασώσεις των τραπεζών , με το επιχείρημα ότι φορτώνει γιγάντια τραπεζικά χρέη στις πλάτες των φορολογούμενων πολιτών , καταστρέφοντας τα δημόσια οικονομικά και εν-τέλει καταστρέφοντας την πραγματική οικονομία.

Μια νέα δημοσκόπηση δείχνει ότι το 90% των πολιτών αντιτίθενται στα σχέδια για το νέο ταμείο, επειδή η διασώσεις της ευρωζώνης δεν βοηθούν στην επίλυση του προβλήματος του χρέους.
Το δε 85% δήλωσε ότι οι τράπεζες θα πρέπει να αναγκαστούν να δεχθούν το πλήγμα, εάν μια χώρα καταστεί αφερέγγυα.

Επιπλέον, περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι , έχουν ήδη υπογράψει αίτηση διαμαρτυρίας για το νέο ταμείο της ευρωζώνης, το οποίο θα καταλύει την δημοκρατία στις χώρες μας με τη δημιουργία μιας μη εκλεγμένης σούπερ Επιτροπής , ώστε αυτή να διαθέτει τα χρήματα των φορολογούμενων στις τράπεζες χωρίς καμία επίβλεψη.
( Άκου τι σκέφτηκαν οι απατεώνες . Αυτοί τελικά ξεπερνούν ακόμη και τον τζεφρυ σε αναίδεια )

Ένα βίντεο έχει κυκλοφορήσει ευρέως στο διαδίκτυο εξηγώντας τις τερατώδεις διαστάσεις του αρπάγματος των χρημάτων από τις τράπεζες και τους συνένοχους πολιτικούς .

Διαδηλώσεις έχουν πραγματοποιηθεί στη Φρανκφούρτη και στη Στουτγάρδη
ενάντια στη δικτατορία του ευρώ , καθώς το λαϊκό κίνημα ανακτά το ρυθμό του στο πρόσωπο της μεγαλύτερης ενιαίας απειλής για τη δημοκρατία της χώρας, τα δημόσια οικονομικά και την κοινωνική συνοχή , από την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ το 1933.

Την Κυριακή περαιτέρω πολιτική πίεση ήταν συσσωρευμένη επάνω στο συνασπισμό της Μερκελ , που έχει ευρέως επικριθεί για την αποτυχία της να σταθεί ακόμα πιο αποφασιστικά στην διάσωση των τραπεζών.
Το Ελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα (FDP) αντιμετωπίζει μια μάχη για την πολιτική επιβίωση του μετά το αποτυχημένο ποσοστό του , μόλις 2,7% των ψήφων, αποτυγχάνοντας να φτάσει το 5% , εμποδίζοντας το για να μπει στο περιφερειακό κοινοβούλιο.

Μια περαιτέρω επιπλοκή πριν από την κοινοβουλευτική ψηφοφορία στις 29 Σεπτεμβρίου , είναι η απόφαση από το συνταγματικό δικαστήριο της Γερμανίας η οποία αναμένεται σήμερα , σχετικά με τις αρμοδιότητες του Κοινοβουλίου

Ανώνυμος είπε...

DYO
όσον αφορά τη διαχείριση του ταμείου διάσωσης της ευρωζώνης.
Σύμφωνα με τα αρχικά σχέδια που συνέταξε ο υπουργός Οικονομικών Wolfgang Schauble , το Κοινοβούλιο δεν έχει δώσει λόγο για κανένα από τα 250 δισεκατομμύρια ευρώ , χρήματα που η Γερμανία επρόκειτο να δαπανήσει για τις ιδιωτικές τράπεζες.

Οι δικαστές μέχρι στιγμής έχουν αποτύχει να εφαρμόσουν ένα σαφή και ξεκάθαρο κανόνα για «no bail out", πυροδοτώντας τη νομική δράση για την εκ μέρους των μεροληψία και λίγοι πιστεύουν ότι οι δικαστές θα τολμήσουν να συνεχίσουν να αγνοούν τόσο ξεδιάντροπα τα συνταγματικά δικαιώματα των Γερμανών . ( μια μηνυσουλα και εδώ προς τους κυρίους δικαστάς μας δεν θα έβλαπτε , αντιθέτως θα ωφελούσε ).

Η προσφορά από την κυβέρνηση συνασπισμού ώστε να επεκτείνει το ταμείο διάσωσης bankster (banker+gangster = bankster ) , έρχεται ως η αποτυχία της σημερινής πολιτικής της , τη στιγμή που η συσσώρευση «χρέους πάνω στο χρέος» σε κράτη όπως η Ελλάδα γίνεται πλέον εμφανής.

"Μια ελληνική κοινοβουλευτική ομάδα οικονομικών την περασμένη εβδομάδα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το χρέος της χώρας έτρεχε εκτός ελέγχου λόγω της οικονομικής συρρίκνωσης που προκαλούνται από τα μέτρα λιτότητας που παραγγέλθηκαν από την ΕΚΤ, ΕΕ και ΔΝΤ."

Περισσότερες φωνές πλέον στο εσωτερικό της γερμανικής κυβέρνησης συνασπισμού, ζητούν να επιτραπεί στην Ελλάδα να επαναφέρει το δικό της νόμισμα , σε ανταγωνιστικές τιμές , με σκοπό την τόνωση της οικονομικής της δραστηριότητας, σημειώνοντας ότι τα μέτρα λιτότητας και μόνο δεν πρόκειται ποτέ να αναβιώσουν την ελληνική οικονομία.

“Το χάσμα ανταγωνιστικότητας μεταξύ των χωρών της ευρωζώνης έχει επιδεινωθεί από την εισαγωγή του ευρώ σε λάθος συναλλαγματικές ισοτιμίες. Έχει υπολογιστεί ότι η Ελλάδα θα πρέπει να υποβληθεί σε μια εσωτερική υποτίμηση του 40% για να ανακτήσει την ανταγωνιστικότητά της, κάτι που θεωρείται αδύνατο χωρίς μια «επανάσταση».”

Επιπλέον στην Ιταλία, η μεγαλύτερη ένωση της χώρας έχει καλέσει τους Ιταλούς σε γενική απεργία δια να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα λιτότητας που κρίνονται ζωτικής σημασίας από την ΕΚΤ ώστε να αποφευχθεί μια προεπιλογή.
Και μια που το θυμηθήκαμε : οι δολοφόνοι εμπρηστές της marfin μάλλον θα πρέπει να καλοπερνούν αφού δεν τους ενοχλεί ουδείς άχρηστος προ-πο –τζης

Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
http://www.spiegel.de/images/image-160628-galleryV9-shyt.jpg


Σε ένα άλλο πλήγμα για την ελίτ της ΕΕ, προέκυψε με το ότι τα ευρωομόλογα, (ένα έντοκο γραμμάτιο του δημοσίου συγκέντρωσης πιστωτικού κινδύνου σε ολόκληρη την ΕΕ), θα πάρουν μια βαθμολογία CC από την S & P, εφόσον βεβαίως εισαχθουν . Η βαθμολογία CC, η χαμηλότερη δυνατή βαθμολογία πάνω από μια προεπιλογή , υπογραμμίζει τον τρόπο που το ευρώ έχει επιταχύνει την συνολική κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος και της οικονομίας της ευρωζώνης.

( εδώ ο HEIL GAP αν και δεν θέλει να γίνεται κουραστικός , θα ανοίξει μια παρένθεση για να δείξουμε τις βαθμολογίες αξιολόγησης στους νέους φίλους μας)

ΑΑΑ και ΑΑ: Υψηλής πιστωτικής ποιότητας του επενδυτικού βαθμού
ΑΑ και ΒΒΒ: Medium πιστωτικής ποιότητας του επενδυτικού βαθμού
CC, C: Χαμηλή πιστωτικής ποιότητας , ή "junk bonds"
D: Ομόλογα σε προεπιλογή για μη καταβολή του κεφαλαίου ή τόκου .

Ανώνυμος είπε...

TRIA
Μέσα σε δέκα χρόνια , το νόμισμα ευρώ , επιβλήθηκε χωρίς ψηφοφορία στους λαούς της Ευρώπης. Παλεύοντας με το χρέος, ρεκόρ την ανεργία, την φτώχεια και την έλλειψη ανταγωνιστικότητας, το ευρώ Τιτανικός έχει χτυπήσει στο παγόβουνο των οικονομικών γεγονότων και στην λαϊκή οργή της Ευρώπης .

Η αξιολόγησης CC της πιστοληπτικής ικανότητας των ευρωομολόγων υπογραμμίζει επίσης την έλλειψη αποφάσεων της ελίτ και την ανευθυνότητα των ανικάνων και παντελώς αχρήστων πολιτικών μας ( μερικοί δε εξ αυτών αυτοαποκαλούνται « και της προόδου » ) αλλά και των παπαγάλων των μέσων μαζικής ενημέρωσης που « τρέχουν και διαλαλούν » τα ευρωομόλογα ως την λύση για την κρίση, παρά το γεγονός ότι το ευρω-ομόλογο θα σήμαινε απλώς ότι οι υποχρεώσεις θα συσσωρεύονταν στους φορολογουμένους της ευρωζώνη , για ένα αστρονομικό κλασματικό αποθεματικό τραπεζικό χρέος.

«Η ελίτ της ΕΕ ασκεί πιέσεις για μια πιο κεντρική ευρωπαϊκή κυβέρνηση ώστε να έχουν την εξουσία να συλλέγουν φόρους και να επιβάλλουν προϋπολογισμούς - εξασφαλίζοντας έτσι περισσότερα έσοδα για τις τράπεζες.»

Τώρα που τα ελλείμματα της ΕΕ έχουν ξεπεράσει τα όρια , η αναζήτηση έχει ήδη αρχίσει στη Γερμανία για τον τρόπο μετάβασης της χώρας και της ευρωζώνης σε ένα πιο σταθερό οικονομικό περιβάλλον.

Λύσεις που προτείνονται περιλαμβάνουν την εισαγωγή ενός παράλληλου περιφερειακού νομίσματος στη Γερμανία και στις βόρειες χώρες με πλεονάσματα τρεχουσών συναλλαγών !
Η δημιουργία ενός ευρώ Βορρά - Νότου !
Ή επιτρέψουν στην Ελλάδα και τις άλλες χώρες που πασχίζουν για την επιβίωση τους όπως η Ιταλία και η Ιρλανδία να υιοθετήσουν τα νομίσματά τους.

Ο Hans Olaf Henkel, πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών της Γερμανίας, έχει πει ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει μια εκστρατεία για την δημιουργία ένα βόρειου και νότιου του ευρώ αυτό το φθινόπωρο.

Σε τρεις εβδομάδες , πάνω - κάτω , που θα κριθεί με ψηφοφορία το νέο πακέτο διάσωσης, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο λαός της Γερμανίας θα μειώσει την πολιτική του πίεση για ένα ριζικό αναπροσανατολισμό της ευρωζώνης , μακριά από μια ένωση χρέους των « bankster » προς μια βιώσιμη οικονομία.
( όντως εκεί διαδραματίζονται γεγονότα)

HEIL GAP ( or mind the GAP )
Υ.Γ.
Διαβάστε εάν θέλετε και το άρθρο

ΟΙ Ρατσιστές Ισλαμιστές Της Αλ Κάιντα Στην Λιβύη Σφαγιάζουν Όσους Έχουν Μαύρο Χρώμα .
ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
( εάν το ξεχάσατε κιόλας )

Τέλος .

Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
http://kill-more-people.de/wp-content/uploads/2009/09/3952404267_c36702e4fd_o.jpg

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ
ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ
= = = = =
Οι Ρατσιστές Ισλαμιστές Της Αλ Κάιντα Στην Λιβύη Σφαγιάζουν Όσους Έχουν Μαύρο Χρώμα .

ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
( εάν το ξεχάσατε κιόλας )

Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
http://naijanedu.com/wp-content/uploads/2011/08/GADDAFI-LIBYA-NAIJANEDU-e1314830429322.jpg

ΦΙΛΜ στο κανάλι του YouTube :
http://www.youtube.com/watch?v=Y6ZZOmi-JJ0&feature=player_embedded

Γράφει ο HEIL GAP
Οι « Αντι »-Κανταφικοι «τζιχαντιστες» έχουν αρχίσει τη σφαγή των μαύρων μεταναστών, μόνο και μόνο επειδή είναι μαύροι, καθότι οι Άραβες Μουσουλμάνοι παραδοσιακά μισούν τους μαύρους.

Οι αντάρτες της Αλ Κάιντα που είναι τώρα στην εξουσία της Λιβύης, σκοτώνουν τους μαύρους Αφρικανούς, λόγω του ρατσισμού των ενάντια στους μαύρους , και του έμφυτου μίσους των Αράβων Μουσουλμάνων προς τους μαύρους Αφρικανούς.
Στα Αραβικά, η λέξη «μαύρος» και «σκλάβος» είναι η ίδια.

Αυτή η είδηση φυσικά είναι απαγορευμένη από τα καθεστωτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης της παγκοσμίας διακυβέρνησης , αλλά εμείς όμως πρέπει να μιλήσουμε γι 'αυτό.

Αλλά η ρατσιστική στάση των Αράβων και ιδιαίτερα των Αραβο-Αφρικανών προς τους μαύρους Αφρικανούς είναι ένα γεγονός, ποτέ δεν ήταν ποτέ πιο εμφανής από σήμερα με αυτή τη σφαγή των αμέτρητων μαύρων Αφρικανών, ένα εκατομμύριο από τους οποίους εργάζονται στη Λιβύη. Η λεγόμενοι Λίβυοι αντάρτες σκοτώνουν όλους τους εργαζομένους που είναι Αφρικανοί , χρησιμοποιώντας την κάλπικη δικαιολογία ότι είναι «μισθοφόροι» και ότι έχουν προσληφθεί από τον Καντάφι , για να μην τους προσδίδεται κάποιο έμφυτο μίσος προς τους μαύρους.

«Εκατοντάδες μαύροι μετανάστες από τις φτωχότερες αφρικανικές χώρες, οι οποίοι εργάζονται κυρίως ως χαμηλόμισθοι εργάτες στη Λιβύη, έχουν τραυματιστεί από τους αντάρτες. Από φόβο μήπως σκοτωθούν , κάποια από αυτούς δεν πηγαίνουν στα νοσοκομεία ή σε κάποιο γιατρό. "

Άλλοι δε όπως παρατηρήσατε στο VIDEO του YouTube πασαλείφουν με άσπρη άμμο τα πρόσωπα τους για να δείχνουν χλομότεροι και να γλυτώσουν την σφαγή .

Πρόκειται για στοιχεία που τα δυτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης αρνούνται να αναγνωρίσουν και να δημοσιεύσουν, λογω του ζήλου τους να απεικονίσουν τον Μουαμάρ Καντάφι ως ένα τέρας, που εξόντωνε το λαό του. Και πολύ περισσότερο ώστε τα αφεντικά τους να βάλουν στο χέρι το πετρέλαιο της Λιβύης και τα 110 δισεκατομμύρια δολάρια που επενδύθηκαν από τον Καντάφι και τους Λιβύους σε δυτικές τράπεζες.

Σύσσωμα τα «κλεφτρόνια της ΕΕ» ψήφισαν πριν μερικούς μήνες υπέρ της κατάσχεσης αυτών των δισεκατομμυρίων .
Αλλά δεν διευκρίνισαν σε ποιών τις τσέπες θα καταλήξουν.
Ήδη πολλές τράπεζες έχουν κακοδιαχειρισθεί δισεκατομμύρια δολάρια των Λιβυκών αμοιβαίων κεφαλαίων, ( παλαιό κόλπο ) και τώρα δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για την κάλυψη εγκληματικών συμπεριφορών τους , από ό, τι να υποστηρίζουν το Μεταβατικό Εθνικό Συμβούλιο, με όλη την δύναμη του ΝΑΤΟ. ( ! ) .
Αυτά τώρα που λέει ο HEIL GAP εδώ , δεν έχουν να κάνουν με τον Καντάφι, αλλά με τον τύπο της αλαζονεία των λευκών ευρωπαϊκών εγκλημάτων , που με μεσσιανικό ζήλο έχουν διαπράξει όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ , στη Λιβύη , με την υπογραφή του ποδηλάτη με τα εφαρμοστά κολάν και των υπολοίπων εγκληματιών πολέμου .
Γιατί περί τέτοιων πρόκειται .

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
= = = = = = =
Οι Μαύροι Αφρικανοί είναι τα πραγματικά «θύματα» της Λιβυκής σύγκρουσης και κανείς στον κόσμο δεν τους υποστηρίζει ούτε καν αναφέρεται σε αυτούς .

Θα μου απαντήσετε ότι ούτε και στην Αλ Κάιντα του ΝΑΤΟ αναφέρεται κάποιος άλλος .
Ακριβώς αυτό είναι μια ακόμη πλευρά του πολέμου στη Λιβύη , που αγνοείται εντελώς από την κυβέρνηση Ομπάμα, των Ηνωμένων Εθνών, της Αφρικανικής Ένωσης και του ΝΑΤΟ. Μερικές οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και μερικές αφρικανικές ιστοσελίδες γράφουν ΜΟΝΟ γι 'αυτό.

Την ίδια ώρα, οι Λίβυοι αντάρτες, πολλοί από τους οποίους είναι φονταμενταλιστές ισλαμιστές , άρα και εξαιρετικά ρατσιστές , που υποστηρίζονται από την Αλ Κάιντα , χρησιμοποιούν την πρόσβαση και την προστασία τους από τις ΗΠΑ και τις Γαλλικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ , ώστε να διεξάγουν γενοκτονίες και φυλετική «κάθαρση» στις Λιβυκές πόλεις, κατηγορώντας ψευδώς τους μαύρους Αφρικανούς μετανάστες εργάτες των πετρελαιοπηγών , ότι είναι «μισθοφόροι» του Καντάφι όπως και προαναφέραμε .

Το Somaliland επιβεβαιώνει ότι οι μαύροι Αφρικανοί μετανάστες στη Λιβύη , οι οποίοι δεν είναι μισθοφόροι , καταδιώκονται και δολοφονούνται από τους Λιβύους αντάρτες .

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου, ο Πρόεδρος Jacob Zuma της Νοτίου Αφρικής είχε κάνει σαφές ότι η Αφρικανική Ένωση δεν θα πρέπει να αναγνωρίσει σύντομα τους Λίβυους αντάρτες.
Στην Επιτροπή της Αφρικανικής Ένωσης ο πρόεδρος, ο Dr Jean Ping, βγήκε με τόλμη να δηλώσει ότι οι Λίβυοι αντάρτες κάτω από το λεγόμενο Μεταβατικό Εθνικό Συμβούλιο , επιδόθηκαν αδιακρίτως σε μαζικές δολοφονίες κατά των μαύρων Αφρικανών , καθώς επίσης και κατά Λίβυων , που έχουν σκούρα δέρματα.
«Η απόφαση της Αφρικανικής Ένωσης, όπως αυτή έχει διατυπωθεί από τον Πρόεδρος Ζούμα και τον Δρ Ping είναι απολύτως ορθή . Ωστόσο, όχι μόνο για τους λόγους που επικαλείται, αλλά για το γεγονός ότι οι επαναστάτες και οι προστάτες τους, οι εγκληματίες πολέμου πρωθυπουργοί των νατοϊκών , θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τις δολοφονίες των μαύρων Αφρικανών, λογω του ρατσιστικού και έμφυτου μίσος των Αράβων ισλαμιστών προς τους μαύρους Αφρικανούς και διότι υπάρχουν ένα εκατομμύριο σκουρόχρωμοι Αφρικανοί που είναι Λίβυοι πολίτες αλλά τώρα πια στην μετά-Καντάφι εποχή αναμένεται ότι θα γίνουν αντικείμενο γενοκτονίας .

Αυτή λοιπόν είναι η ιστορία που σας έφερε απόψε ο HEIL GAP στο ελεύθερο διαδίκτυο , καθότι η Καλολαδωμένη μηχανή προπαγάνδας των ελληνικών μέσων ενημέρωσης αρνήθηκε να σας την πει.

Και εάν θα θέλατε , θα σας παρακαλούσα να την διαδώσετε .

HEIL GAP ( or mind the GAP)
Υ.Γ. (1)
Ποτέ δεν έχω κατανοήσει γιατί οι μαύροι στις ΗΠΑ μα και αλλού , χρόνια τώρα έχουν αναγάγει σε μόδα να προσηλυτίζονται στο Ισλάμ; (το 1964... ο πυγμάχος και Παγκόσμιος Πρωταθλητής «Κάσιους Κλέι» ασπάζεται το Μωαμεθανισμό και αλλάζει το όνομά του σε Μοχάμεντ Αλι ) με δεδομένο το γεγονός ότι οι Άραβες ήταν αυτοί που κατέκτησαν, υποδούλωσαν και διαπραγματεύτηκαν τις τιμές πωλήσεων των προγόνων τους ως σκλάβους στις αμερικανικές αποικίες. Το Ισλάμ ήταν αυτό που τους έκανε σκλάβοι ! Δεν καταλαβαίνουν ; Κοιτάξτε τι κάνει το Ισλάμ στους γηγενείς Αφρικανούς στην Αφρική.

Υ.Γ. (2)
Σύγχρονοι Άραβες δεν λέτε να χάσετε τις «παλιές καλές μέρες» (1960), όταν μπορούσατε να αγοράζετε μαύρους σκλάβους στη Μέκκα και την Μεδίνα ... τις ιερότερες πόλεις του Ισλάμ ;