Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Γιατροί Χασάπηδες ανέλαβαν την μητέρα του Βελόπουλου..


Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα εδώ, η μητέρα του Βουλευτή Β' Θεσ/νίκης Κ.Βελόπουλου είναι σε κρίσημη κατάσταση καθως εισήχθει εσπευσμένα σε νοσοκομείο μετά από εγχείρηση καρδιάς που είχε κάνει πριν από περίπου οχτώ μήνες στο ΑΧΕΠΑ.  Προ τριημέρου, μπήκε εσπευσμένα στο ίδιο νοσοκομείο με έντονες ενοχλήσεις όπου οι γιατρόι της έδωσαν εξιτήριο αφού διέγνωσαν πως τα πάντα είναι φυσιολογικά! Δυστυχώς όμως η συνέχισε να νιώθει ενοχλήσεις και  κατα την εισαγωγή της σε άλλο νοσοκομείο της τελευταίες ημέρες η γυναίκα διεγνώσθει με καρδιακή ανεπάρκεια!

anti-ntp: Oι προσευχές μας είναι μαζί σας.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ!!!
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Είναι μια μεγάλη αλήθεια, ότι σωστοί γιατροί, είναι ελάχιστοι, σχεδόν όλοι έχουμε περάσει από ταλαιπωρίες, εξαιτίας κάποιων γιατρών που δεν τους νοιάζει ο άνθρωπος, παρά μόνο το χρήμα. Αυτά τα γράφω, γιατί πέρασα μεγάλη ταλαιπωρία, (έπρεπε να είχα πεθάνει) από την ανευθυνότητα μεγαλογιατρού σε νοσοκομείο.(με έβαλε χειρουργείο ενώ είχα πάθει πνευμονική εμβολή και ενώ τους έλεγα τι ένοιωθα δεν μπορούσα να αναπνεύσω είχα χάσει το χρώμα μου έφτυνα αίμα κ.λ.π. αυτοί έλεγαν ότι είναι από το άγχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Ελεεινοί τελείως μακάρι να βοηθήσει ο Θεός να πάνε όλα καλά για την μητέρα σου.

Ανώνυμος είπε...

Με διπλωματα εκ ρουμανιας και βουλγαριας που ταπαιρναν σπουδαζοντας μπιλιαρδο τι περιμενεις,υπαρχουν καλοι γιατροι αλλα μετριουνται στα δαχτυλα,οσοι ειναι καλοι φευγουν εξω επι το πλειστον.

Modestus είπε...

Αφήστε τις μαλακίες άμα δεν γνωρίζετε από Θεσ/νίκη. Το ΑΧΕΠΑ είναι κορυφαίο νοσοκομείο όσον αφορά διαγνώσεις και καρδιακά νοσήματα. Ο δε Άγιος Λουκάς παρότι ιδιωτική κλινική και μάλιστα αρκετά ακριβή είναι κορυφαία σε τέτοιου είδους εγχειρήσεις. Γνωρίζω από πρώτο χέρι.

Ανώνυμος είπε...

pou na tan h mana mu dhladh

Ανώνυμος είπε...

Φιλε με την πνευμονικη εμβολη.Μη λαικιζεις.Η πνευμονικη εμβολη ειναι απ τις δυσκολοτερες διαγνωσεις ιατρικα.Οποιος και να διαβασει τα ιατρικα συγγραματα θα δει οτι οι μισες περιπου πνευμονικες εμβολες δεν διαγιγνωσκονται.Κι οτι σε νεκροτομες ασθενων για αλλα νοσηματα τυχαια ανακαλυπτονται και πνευμονικες εμβολες που δεν ειχαν διαγνωσθει.

Μη το παρουσιαζεις επομενως οτι εσυ ελεγες ολα τα συμπτωματα αλλα οι αχρηστοι δηθεν γιατροι δεν μπορουσαν να σου βρουν τι ειχες.

Να ειμαστε προσγειωμενοι στη γη.Και δε σου φταινε οι γιατροι που εσυ επαθες πνευμονικη εμβολη.

Επισης αυτο ισχυει για ολους τους αναγνωστες που θα πω.Δεν σας φταινε οι γιατροι οταν πεθαινουν οι ανθρωποι.Υπαρχουν και νοσηματα και ειναι πολλα απ τα οποια οι ανθρωποι πεθαινουν.Ετσι ειναι η ζωη.

Και να πω και το πιο συνηθες.Οποιος απο σας εξυπνος δεν κανει ποτε λαθος να παει να γινει γιατρος,να φαει το παλουκι της ζωης του να σπουδασει επι 18 χρονια,να χαραμισει ολη τη ζωη του και τις διασκεδασεις του,να φαει τις απειρες εφημεριες και ξενυχτια στη μαπα και να δει τη γλυκα.

Ανώνυμος είπε...

Σε λιγο, με το μενος της κοινωνιας κατα των γιατρων, οι καλυτεροι (αρα και ακριβοτεροι) θα ειναι στον ιδιωτικό τομεα και στο δημιοσιο θα μεινουν οι πληρωνομενοι με 50-65 ευρω ημερησιως. Ναι τοσο ειναι το μεροκαματο (ο Αλβανος που μου μαζευε τις ελιες επαιρνε 60 εωρω, μαυρα, τον ταιζα κλπ). Κυριοι, ας σοβαρευρουμε. Ιατρική σημαινει επαγγελματισμός, εκπαιδευση, ελεγχος και ΑΜΟΙΒΗ ΕΠΙΣΗΜΑ!!!!ΟΧΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙ!!!ΕΠΙΣΗΜΑ!!! Με τιμες Βουλγαριας (σε λιγο) αναγκαστικά αυτη την ποιοτητα θα εχουμε... Οποιος εξακολουθει να διαμαρτυρεται ας σκεφθει: Αν βαλεις στην τσεπη 10000 ευρω και πας να αγορασεις πορσε (εννοω καινουργια), απλά δεν προκειται να την αγορασεις.....Ειναι ωμό αλλά ετσι ειναι.Για ολα ισχυει αυτό.

Ανώνυμος είπε...

μή στεναχωριέσαι Κυριάκο Θεός είναι μεγάλος.Να σου δώσει δύναμη για αυτή σου την δοκιμασία.