Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ



121Μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, το πολύ, θα πρέπει να μπει ο πλανήτης σε τροχιά οικονομικής διάλυσης, ή οικονομικής "σταθερότητας". Όχι ανάκαμψης, αλλά σταθερότητας.
Η οικονομική κατάσταση του παγκόσμιου πληθυσμού, έχει περιέλθει σε πολύ άσχημη κατάσταση. Το μόνο τμήμα του παγκόσμιου πληθυσμού που στεκότανε κάπως οικονομικά, ήταν οι Ευρωπαίοι, αλλά κι αυτούς τους ...
καυθάρισαν σαν αυγό.
1ο σενάριο.
Ξεκινά το θερμό επεισόδιο στο νότο του ελληνισμού με τα τερτίπια των Τούρκων, η ηγεσία των οποίων είναι έτοιμη και πρόθυμη να οδηγήσει την Τουρκία σε μία άνευ προηγουμένου καταστροφή στα καλά καθούμενα, αφού τα κεκτημένα της χώρας δεν απειλούνται, μια και η Τουρκία, ούτως ή άλλως,  ποτέ δεν είχε την δυνατότητα να εκμεταλλευθεί ενεργειακούς πόρους με τις δικές της μόνο δυνάμεις και μάλιστα χωρίς την άδεια των ΗΠΑ, σε διεθνή ύδατα..
Οι ζημιά που θα πάθει η Τουρκία, είναι πολυσύνθετη και όχι απαραίτητα μόνο από το Ισραήλ και τις ΗΠΑ. Η εξέλιξη των γεγονότων μπορεί να είναι τόσο ραγδαία που να φέρει τον Πούτιν μέσα στην Μικρά Ασία σε χρόνο μηδέν, αλλά και το ΝΑΤΟ στα Ιεροσόλυμα.
Ταυτόχρονα, η οικονομική κατάρευση των ΗΠΑ θα επιφέρει την πλήρη οπικονομική κατάρευση και την παγκόσμια οικονομικλή διακυβέρνηση, στην οποία θα αντιταχθούν οι Ρώσοι.
Τα υπόλοιπα, προφητεύονται από τους Αγίους και εκείνοι που ενδιαφέρονται λίγο πολύ τα γνωρίζουν.
2ο σενάριο.
Πάμε σε εκτόνωση της κρίσης στην Ανατολική Μεσόγειο και σταθεροποίηση της οικονομικής κατάστασης παγκόσμια. Τοπικά στην Ελλάδα, η εξομάλυνση θα έρθει με εκλογές και διορισμό νέας ελεγχόμενης κυβέρνησης.
Οι καλές μέρες πάντως θα έχουν φύγει για πάντα. Η "ελεγχόμενη οικονομική σταθερότητα", θα έχει σαν σκοπό να δώσει στους παγκόσμιους κυβερνήτες το χρόνο, για να ετοιμάσουν μία καλύτερη ευκαιρία, ώστε εύκολα να επιβάλουν το παγκόσμιο εννιαίο χουντικό καθεστώς που επιθυμούν.

Σε κάθε περίπτωση, οι σπουδασμένοι και οι κουλτουργιάρηδες, θα προσπαθήσουν να αναλύσουν την κατάσταση.
Οι πιό απλοί άνθρωποι ίσως να στραφούν προς τον Θεό.
Εμείς οι γραφικοί, θα πρέπει με ακόμη μεγαλύτερη πίστη να πούμε:
ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ, Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν δε βρέξει θα χιονίσει ,η θα κάνη καλό καιρό… .δοξάσει ο θεός!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ....

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο κάνανε και πριν την επανασταση του 1821 φίλε 9.12!!! Εκκλησιαστήκαν πρώτα. Το αποτέλεσμα δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά δημιουργήθηκε κράτος από το πουθενά μετά απο 400 χρόνια!
Μου θυμίζεις κάτι άθεους που νομίζουν ότι μπορούν να καθορίζουν τις τύχες τους μόνοι τους. Πχ κομμουνιστές ))))))

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που έκανε αυτή τη δημοσίευση είναι επιεικώς πυροβολημένος.Πριν πολλά χρόνια στον Εθνικό κήπο το Ζάππειο και αλλους χώρους συναντούσες Δελαπατρήδιδες Προφήτες Κατάσκοπους, Εθνικούς ηγέτες και με όλους αυτούς
διασκέδαζε ο κόσμος,τώρα και λογω τεχνολογίας μεταφέρθηκαν στο διαδίκτυο και στην TV.Ας είναι καλά που μας κάνουν και γελάμε.

Ανώνυμος είπε...

Καλο κουραγιο διαχειριστη με ολα αυτα τα ανιστορητα ρεμαλια εδω μεσα που το μεγαλυτερο επιτευγμα τους ειναι να κοροιδευουν οτι δεν ειναι ικανοι να καταλαβουν. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑΝΟΙΑ φιλοι μου.Ο πολεμος ειναι κοντα.Ο καθενας μπορει να πεθανει ομως η ψυχη του ειναι ετοιμη να αντικρισει τον Θεο??Γρηγορειτε...Καλη δυναμη...

Ανώνυμος είπε...

ο λιακοπουλος γλοιοποιει τις προφητειες της ορθοδοξιας τι παει να πει πρωτο και δευτερο σεναριο? η θα γινει κατι η δεν θα γινει..

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΣΑΠΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΠΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΠΙΟΙ ΟΙ ΔΕ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Μια ερωτηση προσ τον 10'06 αν πεσης στη θαλασσα κουνας τα χερια σου η περιμενης τον θεο να σε σωση.προσοχη δεν ειμαι αθεος πιστευω στο θεο και πολυ αν αυτο ειναι το ερωτημα σου.

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε απο νωρίς σε μια ωραία παραλία της Αττικής με την παρέα ,πραγματικά ρε παιδιά μια πολύ ωραία καλοκαιρινή μέρα σήμερα.Εχουμε και ένα ipod touch και και κάνουμεε όχι απλα χάζι με αυτά που γράφετε αλλά άπόψε βγάζετε πολύ γέλιο. Τι ασυναρτησίες είναι αυτές που γράφετε για συνέλθετε γιατί δυστυχώς 'εκλεισε και το Δρομοκα'ί΄τειο και που θα σας βάλουμε
Και επειδή δεν συμπαθώ καθόλου τους Εβραίους έχετε κανένα Θεό που να μήν είναι Εβραίος για να πιστέψω και εγώ γιατί ο δικός σας Θεός Εβραίος ον δεν μου κάνει καθόλου.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ αγορι μου με την παρεα σου χαλααααρρραααα ασχολησου με το ipod touch και ολα οκ στη ζωη σου.ετσι καταντησε η ελλαδα μας με κατι κουφιους σαν εσενα και την παρεα σου.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ??Η ΗΠΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ+ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΕΝΤΑΝΙΑΧΟΥ+ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.ΑΙΤΙΑ;ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ.ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 12+13 ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΙΓΥΠΤΟΣ+ΛΙΒΑΝΟΣ..ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ,ΑΡΑ+ΤΗΝ ΑΟΖ ΤΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ+ΣΤΟΛΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ+ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ,ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΟΖ+ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΠΩΣ+ΝΑ'ΧΕΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ...