Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Μήπως θα έπρεπε να ετοιμαζόμαστε, καλού - κακού;




Είναι γεγονός ότι το προχθεσινό τελεσίγραφο του Τούρκου πρωθυπουργούΡετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι θα αρχίσει στρατιωτικές επιχειρήσεις εισβολής αν η Κύπρος εκμεταλλευθεί το θαλάσσιο χώρο της θορύβησε την ελληνική κυβέρνηση που έσπευσε χθες δια του Αντιπροεδρού της Θεόδωρου Πάγκαλου να δηλώσει στην βουλή ότι "Η Ελλάδα θα στηρίξει την Κυπριακή Δημοκρατία και οποιαδήποτε επίθεση εναντίον της θα αποτελεί και επίθεση εναντίον της Ελλάδας".

Συνεπώς, αν η Τουρκία στο τέλος του.... μήνα επιτεθεί, ο πόλεμος δεν θα είναι αιφνίδιος.

Το τελεσίγραφο Ερντογάν σε συνδυασμό με διάφορα πολεμικού χαρακτήρα γεγονότα που συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή προετοιμάζουν με απόλυτη ακρίβεια την επερχόμενη πολεμική σύγκρουση κατά την οποία η Ελλάδα όπως όλα τα δεδομένα δείχνουν θα βρεθεί, τόσο πολιτικά, όσο και κοινωνικά, ανέτοιμη να αντιμετωπίσει.

Όπως είναι φυσικό, το Ελληνικό σχέδιο πολέμου δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Aυτό όμως που μπορούμε να δούμε καθαρά είναι ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κανένα σχέδιο επιστράτευσης των αρχικά καλουμένων κλάσεων στα κέντρα εκπαίδευσης.

Δεδομένου ότι δεν έχουμε τα περιθώρια να περιμένουμε την τουρκική επίθεση για να συγκεντρωθεί ο ελληνικός στρατός και επειδή σε έναν τέτοιο πόλεμο πρέπει να συντομεύεται η αναπλήρωση των μαχομένων μονάδων "πρώτης γραμμής" είναι σίγουρο ότι το στράτευμα χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και υποτυπώδης επανεκπαίδευση.

Αν λοιπόν η κατάσταση είναι τόσο «έκτακτη» δηλαδή όπως την περιέγραψε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος είναι απαραίτητο να "ξεφύγουμε, ως χώρα, από την δημαγωγική ρητορεία" και μέσα στις επόμενες μέρες να γίνει επιστράτευση για να αρχίσει να συγκεντρώνεται το πολεμικό δυναμικό και να ετοιμαστεί σωστά ο πολεμικός μηχανισμός, σε όλα τα μέτωπα, ώστε να προλάβει να δημιουργηθεί ισχυρή αμυντική γραμμή.

Διαφορετικά θα αιφνιδιαστούμε, με ότι αυτό συνεπάγεται.


46 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο αρθογραφος
Ξυπνατε ρε κοιμησμενα ζώα τώρα γιατί αύριο ίσως να είναι αργά
/πεζοναυτης 97Α 575 ΤΠ
Είμαι πανετοιμος

Ανώνυμος είπε...

και εσυ τωρα εχεις την εντυπωση πως εαν μας καλεσουν για επιστράτευση ,εγω θα πάω να πολεμήσω... Για ποιον να πολεμήσω?,για ποιον να θυσιάσω τη ζωή μου? και γιατί? για τα πετρέλαια και τα αέρια να χάσω τη ζωή μου? ή για την ελλαδάρα μας που μας προσέχει τόσο πολύ και μας φροντίζει, ή για τα οικονομικά συμφέροντα τρίτων και του καθενός παπάρα φιόγκου που θα κάθεται στο γραφείο του και θα τα κονομάει και εμεις θα πεθαίνουμε?? Κανονίζεται πόλεμο?, πάρτε μισθοφόρους και κορόιδα πατριώτες και εθνικιστές και αφήστε μας εμάς στις σπηλιές...καθίκια.

Ανώνυμος είπε...

4:33 α! καλα αν σκεφτονται ετσι ολοι σαν εσενα την κατσαμε την βαρκα....

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΟΙ "ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ" ΜΩΡΗ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ, ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΧΟΝΤΡΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!

...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Μην ακουω χαζα!Κανενας δε θα πολεμησει για αυτα που ειπες ΟΛΟΙ θα πολεμησουμε για το χωμα μας και το αιμα που εχει ποτιστει απο τους παππουδες μας.
Φιλε 4:33 στη σπηλια καλως να πας αλλα θα εισαι με τα γυναικοπαιδα και ο 80αρης γερος που εφαγε σκατο για σενα ευχομαι να μη σε κοιταξει στα ματια γιατι η απορια που θα εχει θα ειναι το λιγοτερο.Και εννοειται ο γερος που εχει δει τετοια δε θα καταλαβαινει γιατι μασας.ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΤΙ ΔΕ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=0KZfOCEEQAI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=fyzCzLxYC5o&feature=related

και για να μη ξεχνιομαστε δε θα εχουμε πολεμο αλλα πανηγυρι!!!
http://www.youtube.com/watch?v=r6UvXnOO1u4

ΓΕΡΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

4:47 ??? ο 4:33 μαλλον προδοτης θα ειναι....

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 4.33...
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ;;;;
ΕΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ...

Ανώνυμος είπε...

Προς 4:33
Αν δεν θές να πολεμίσεις για την πατρίδα σου, την οικογένεια σου και την ΤΙΜΗ σου, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Δεν σημαίνει όμως οτι όλοι οι υπόλοιποι οτι είμαστε πολεμοχαρείς, εθνικιστές και κορόιδα. Απλώς αν μπούνε μέσα δεν θέλουμε να μας γαμίσουν και τις γυναίκες. Αν για την δικιά σου δεν σε νοιάζει δικαιωμά σου.
πεζοναύτης 284 32ΛΜΧ

Ανώνυμος είπε...

4:33 δε πιστευω οτι μιλας σοβαρα.Απλα εισαι εξαγριωμενος οπως ολοι μας με τη κατασταση τζεφρυ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ που να αφησει αυτο το τοπο τον ευλογημενο.Οσοι φυγουν καλα θα κανουν γιατι αλλιως οπου τους βρουμε θα τους γαμησουμε.Καθε πολεμος εχει και τους δοσιλογους δε πειραζει εχουν γνωση οι φυλακες

Ανώνυμος είπε...

4:33 εχεις απολυτο δικιο.Τωρα οι υπολοιποι που το παιζετε πατριωτες πηγαινετε εσεις να πολεμισετε και καλα να περασετε παιδια!!!
Αντε και και μετα το πολεμο ο βασικος μισθος 100 ευρω και τα μεγαλα λαμογια να βγαζουνε αλλα λεφτα στη πλατη σας.
Και για να μην με πειτε και ασχετο η αναρχικο
Πρωην στρατιωτικος(ειδα και εφριξα)
Νυν μεταναστης(δεν ειχα ΒΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ αλλα μυαλο και @ρχ...@ να φυγω απο τη ψαροκωστενα!)
Οσο για την ιστορια κυριοι μαλλον δεν καταλαβατε οτι τα μεγαλυτερα λαμογια ηταν ελληνες και προπαντων καρεκλοκενταυροι και φυσικα το ατομικο συμφερον πανω απο ολα και ολα για τη καρεκλα!!!
Το κυριο που αναφερετε το εβαζαν και τον εβγαζαν φυλακη λαμογια ελληνες αναλογα με το συμφερον τους!!!
Αλλα παλι καλα που ειστε και εσεις οι εμπροσθοφυλακη για να κανουν εκεινοι τις δουλειες τους και φυσικα εσεις πολεματε εκεινοι δινουν εντολες απο ξενες χωρες!Ευγε!

Ανώνυμος είπε...

Ενα ειναι το τάγμα των πεζοναυτών - 5,7 και 5 τάγμα ΑΕΤΩΝ!!

Πάμε αδέρφια!

Ανώνυμος είπε...

4.33, Σιγουρα δεν θα εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ.
Σιγουρα...

Ανώνυμος είπε...

5:16 ο καθενας κανει τις επιλογες του με οποιο κοστος εχει αυτο.Προτιμω να σκοτωθω εδω με ψηλα το κεφαλι παρα κυνηγημενος προσφυγας για αλλη μια φορα.Και δε πολεμαμε για κανενα πουστη απο αυτους που λες.Για τη πατριδα ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ που εχετε βαλθει να λετε μαλακιες εδω μεσα.Ποιοι νομιζετε οτι ειστε ρε και σας εχει αναγκη αυτος ο τοπος ΠΟΤΕ πολεμουσαν ολοι δεν ειστε οι πρωτοι.Ειμαι ΠΟΝΤΙΟΣ και εχω ακομα δοξα τω Θεο ζωντανους τους γερους μου που εχουν ακομα μνημες απο ξεριζωμο.ΔΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Κοιτα να δεις που γεμισε η Ελλαδα με δηθεν πατριωτες!!!!Καλα σας λεει ο 4.33..Οταν υπογραφτηκε το μνημονιο και ξεπουληθηκε η χωρα που εισαστε ολοι εσεις ρε μαλακες δεθεν πατριωτες!!!Αντε γαμησου σκατο Ελληνα!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 5.16
ΔΕΝ ΕΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙ ΕΦΥΓΕΣ ΝΩΡΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 5.43
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΟΛΟΑΛΒΑΝΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

5:43 ΜΑΛΑΚΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΑΛΙΟ ΑΔΕΛΦΑΡΑ ΞΕΡΟΛΑ.ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΓΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΡΙΟΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΕ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Συνέλληνες.Με απόλυτο σεβασμό στην γνώμη και άποψη ενός εκάστου από εσάς διακρίνω το κοινο γνώρισμα των Ελλήνων.Ολοι μπορούν να επιχειρηματολογήσουν σύμφωνα με τις εμπειρίες ,τις γνώσεις και την ελευθερία πνεύματος που διαθέτουν.
Για να είμαστε ρεαλιστικοί,το λάθος χρόνων να αφήσουμε την τύχη μας στα χέρια επαγγελματιών απατεώνων,είναι αυτό που πληρώνουμε.
Ημασταν πολύ απασχολημένοι με την καλοπέραση μας για να ασχοληθούμε με το σταθερά εξελισσόμενο ξεθεμελίωμα των πάντων.
Δεχτήκαμε να μπούμε σε μαντριά πολιτικά,ποδοσφαιρικά,θρησκευτικά ....τα οποία μας μάθαιναν ότι όποιος δεν είναι μαζί μας,είναι απέναντι μας και τον θεωρούσαμε εχθρό.
Είχαμε την ψευδαίσθηση ότι είχαμε το αλάθητο του πάπα στις όποιες απόψεις μας και βάλαμε κάγκελα στην αναζήτηση της αλήθειας η οποία δεν ήταν αποτέλεσμα αναζήτησης αλλά μας σερβιρίστηκς έτοιμη και δεν δεχόταν αμφισβήτηση.
Και τώρα,ας πούμε αλήθεια μεταξύ μας.
Δεν είναι ότι το παιδί δεν θέλει να πολεμήσει αλλά νοιώθει ότι δεν αξίζει τον κόπο.
Δεν είναι ότι όλοι όσοι ξυπνήσαμε και αντιληφθήκαμε τα δεσμά που μας πέρασαν όσο κοιμόμασταν,δεν έχουμε καρδιά,ψυχή και συνείδηση.
Είναι ότι είμαστε γυμνοί με μόνα όπλα στη διάθεση μας,τα μαχαίρια στην κουζίνα μας και άντε κανένα ψαροτούφεκο ή κυνηγετικό.
Είναι ότι οι φαντάροι μας,δεν εκπαιδεύονται πάνω από 1-2 μήνες σε βολές,δεν εμψυχώνονται, πλην ορισμένων εξαιρέσεων,δεν είναι ετοιμοπόλεμοι ούτε σε επίπεδο φυσικής η κατάστασης ούτε γνώσης της σύγχρονης τεχνολογίας οπλικών συστημάτων.
Η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων είναι το ίδιο διεφθαρμένη με τα 300 καθάρματα και προσκυνάνε τους ίδιους θεούς.
Η απογύμνωση του στρατιωτικού εξοπλισμού έφτασε σε σημείο να παίρνει ανταλλακτικά το ένα σώμα από το άλλο,τα ΕΛ.ΠΕ να μην χορηγούν καύσιμα στο στρατό λόγω χρεών.....
Προϋπόθεση για να εμπνευστεί ο λαός να πολεμήσει είναι η αποκατάσταση της αξιοπρέπειας με την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων που δεν πρέπει ούτε σε ελικόπτερα να προλάβουν να μπούνε και η άμεση δήμευση των περιουσιών τους για να χρησιμοποιηθούν σε εξοπλισμό.
Οσοι αγαπούν την πατρίδα και αυτόν τον υπέροχο λαό που έχασε την πυξίδα του ας μπούνε μπροστά ενωμένοι και όλοι θα ακολουθήσουμε.
Σαν ελεύθερη επιλογή,όχι κανενός επιταγή.
Για να σεβαστούμε επιτέλους τους προγόνους μας που όλοι τιμούν,σέβονται και αναγνωρίζουν,πλην ημών.

Ανώνυμος είπε...

σαν εφεδρος υπολοχαγος του μηχανικου σας λεω οτι υπαρχει συγκεκριμενο προτοκολο για την επιστρατευση η οποια θα ολοκληρωθει σε τρεις μερες.πρεπει η πρωτη γραμμη να αντεξει τρεις μερες.μετα θα ερθουμε εμεις για να τιμησουμε τα πατρια εδαφη,να προστατεψουμε την οικογενεια μας απο τους βιασμους των τουρκων,να σωσουμε τιν ατελειωτη ιστορια μας,να τηρησουμε τον ορκο μας στην πατριδα μας και επιτελους να μπουμε μεσα στην αγ.σοφια και να ξαναλειτουργησει!ειμαι ετοιμος αδερφια να υπερασπιστουμε τα εδαφη τις μαναδες μας τις αδερφες μας τις κορες μας και τις γυναικες μας.οποιος δεν σκοτωσει δεκα τουρκους να μην πεθανει!

Ανώνυμος είπε...

Ειμαστε έτοιμοι. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΙ!!!

Σας περιμένουμε...

http://www.youtube.com/watch?v=Cr00QE1uLU8

johndrama είπε...

Ο 4 33 τα λέει πολύ καλά. προσθέτω. να πολεμήσω για το σπίτι που πήρα με δάνειο?
Να πάει η eurobank δικό τις είναι. για τα δικαιώματα των μεταναστών? να πάνε αυτοί.
Η για τους φόρους του γαπ, φόρους έχει και αλλου
Η για την γη τον προγονών μου? Που δεν έχω ουτε100τμ δικά
μου.
Δούλος του συστήματος είμαι και αλλου χωρίς να παίζω κορόνα γράμματα την ζωή μου.
ΑΑΑ!!! Και οι περισσότεροι δεν έχετε σκοτώσει ούτε ένα αρνάκι, ξέρετε το μαχαίρι στο λαιμό και να ξεψύχα σιγά σιγά .

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε ἅκουσα σέ μιά ταινία,μιά πολῦ σωστῆ φράση,ποῦ εἶπε ἔνας "στρατηγός" πατριῶτης ,γιά νά πεῖσει τοῦς συμπατριῶτες τοῦ,νά πολεμήσουν : "Πολεμῆστε,καί ἵσως πεθάνετε.Φῦγετε,καί ἵσως ζῆσετε,(ἔστω καί γιά λίγο).Ἁλλά ὅταν θά πεθαῖνετε μετά ἁπό πολλά χρόνια στά κρεβάτια σάς,θά παρακαλάτε τόν Θεό,νά ἁνταλάξετε ὅλα τά χρόνια τῆς μίζερης ζωῆς σάς,καί νά γυρίσετε ἐδῶ,νά πολεμῆσετε καί νά πεῖτε στόν ἐχθρό,πῶς μπορεῖ νά πάρει τῆν ζωῆ σάς,ἁλλά ποτέ δέν θά μπορέσει νά πάρει τῆν ἐλευθερία σάς"...τό νά πολεμήσεις γιά τῆν πατρίδα σοῦ,σημαῖνει πῶς πολεμάς γιά νά σῶσεις τῆν οἰκογένειά σοῦ,τοῦς φίλους σοῦ,τό σπίτι σοῦ,τά ἐδάφη τῆς πατρίδας σοῦ(γιά τά ὁποῖα,οί προγώνοι σοῦ,ἔχυσαν τό αἶμα τοῦς),τῆν θρησκεῖα σοῦ,τῆν σημαῖα σοῦ,τῆν ἱστορία σοῦ,τῆν ζωῆ σοῦ καί γενικά ὅσα ἁγάπησες...καί ὅχι γιά 1000 μαλάκες ,οἵ ὁποίοι θέλουν νά γίνει πόλεμος γιά νά πλουτῆσουν...καί ἁς πεθάνεις...ἐ καί,τί ἔγινε?ἁργά ἦ γρῆγορα,θά τό διαβεῖς αὐτό τό μονοπάτι...καλῦτερα νά πεθάνεις γιά κάτι,παρά νά ζεῖς γιά τό τίποτα...ἐκτῶς καί ἅν προτημάς νά ζεῖς στῆν σκλαβιά...μπά,προτημῶ νά πεθάνω...καλῦτερα μιάς ῶρας ἐλεύθερη ζωῆ,παρά σαράντα χρόνια ,σκλαβιά καί φυλακῆ!!!ἔσσεται ἦμαρ...

Ανώνυμος είπε...

edw kai xronia o xeiroteros exthros mas einai to idio to politiko sistima.aytoi exoun kanei toys ellines na min theloun oute na polemisoyn!!toys ekanan na xexasoun tin istoria toys!tous ekanan sapious san k aytous!giayto tha sas pw kati pou eipe enas enomotarxis tou lewnida prin tin maxi twn thermopylwn ston persi pou toy etaxe times kai dwra an epithe ton spartiati basilia na dwsei gi kai idor:an zouses stin lakedemona eipe tha gnwrizes oti i eleyteria den agorazete me xrysafi alla me atsali!!!!!!!!!mas kibernoun anthrwpoi pou mas poulane aytoys prepei na diwxoume!oso gia tous toyrkous an theloun as erthoun tous perimenoume!!!!etoimopolemoi!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

έσω έτοιμος...
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι εδω μέσα επείτηδες ή απο βλακεία μπερδεύεται την πούτσα με την βούρτσα. Εχθρός είναι ΚΑΙ το πολιτικο - οικονομικό κατεστημένο ΚΑΙ ο τουρκικός ιμπεριαλισμός. Ο ένας είναι εξωτερικός εχθρός και ο άλλος εσωτερικός. Και οι 2 στοχεύουν την πατρίδα και τον λαό. Αντίσταση πρέπει να υπάρξει εξίσου και στους 2. Κάποιος έγραψε οτι " εδώ δεν αντιδράσατε στο μνημόνιο, θα πολεμήσετε την Τουρκία;". Φιλαράκι για σένα και τους ομοίους σου πατρίδα είναι σηνώνυμοι της τσέπης και της κοιλιάς σου. Όποιος έχει τέτοια μυαλά καλά είναι επευκαιρίας ενός πολέμου, να φύγει απο την Ελλάδα για να καθαρίζουμε απο τα παράσιτα. Απλά πρέπει να απαγορευτεί η επιστροφή στις αδερφές. Εισητήριο χωρίς επιστροφή στους "ανοιχτόμυαλους".
Απο κει και πέρα πολεμική απάντηση της Ελλάδας πρέπει να υπάρξει μόνο εαν εκδηλωθεί ανοιχτή πολεμική ενέργεια εκ μέρους της Τουρκίας σε Κύπρο η Ελλάδα. Εαν συμβεί κάτι τέτοιο να ξέρεται όλοι οτι μιλάμε για έναν πόλεμο με χρονικό ορίζοντα 3 - 5 ημερών το πολύ, αρα πολύ δύσκολο να προλάβουν να εμπλακούν τμήματα εφεδρείας. Τα κάστανα θα τα βγάλουν απο τη φωτιά οι εν ενεργεία σειρές. Εκτός και αν πάμε σε γενική ανάφλεξη που είναι απίθανο σενάριο γιατί δεν ευνοεί κανέναν, οπότε κλάφτα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΦΑΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ 4:33 ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΣΟΝΟΕΒΡΑΙΚΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΤΕΡΟΥΝ. ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 6.34.
Αναφορικά με την φράση σου ,αρκεί να αντέξει η πρώτη γραμμή 3 ημέρες και μετά θα επέμβουν οι έφεδροι έχω να πω το εξής:
Ο γυιός μου υπηρετεί σε ακριτικό νησί.Επιμένω ότι η επαφή και εκπαίδευση σε χειρισμό όπλου διενεργήθηκε μόνο στο πρώτο δίμηνο της στράτευσης του.Σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του σήμερα,αιφνιδιάστηκε όταν τον ρώτησα εάν έχουν τεθεί σε κατάσταση ετοιμότητας ή έστω αν κάνουν ασκήσεις για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Τα παιδιά εκεί είναι ανίδεα για όσα συμβαίνουν και φυσικά εντελώς απροετοίμαστα.
Και δεν με πειράζει να θυσιαστεί για την πατρίδα που τον πρόδωσε όπως όλα τα άλλα παιδιά,αλλά με πεθαίνει η σκέψη ότι αυτά θα είναι τα πρώτα θύματα κυριολεκτικά ως πρόβατα επί σφαγήν.Θα παραδοθούν γυμνά και ανυπεράσπιστα στον εχθρό που καθημερινά και ακατάπαυστα ετοιμάζεται με σενάρια πραγματικά απόβασης σε ελληνικά νησιά,χωρίς να τους δοθεί η ευκαιρία να υπερασπιστούν τον εαυτό τους,σαν άνδρες.
Αλλο να πολεμήσεις και να σκοτωθείς στη μάχη,άλλο να παραδοθείς ανυπεράσπιστος βορρά στα τσακάλια .Γιατί περί αυτού πρόκειται.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά συγνώμη γιατί με σταυρώσατε έτσι. Επειδή ανάφερα το μνημόνιο!!! Έχουμε πατρίδα για να πάμε να πολεμήσουμε? Αυτοί δεν πουλήθηκε τον Μάιο του 2010? Με λέτε αδελφή επειδή δεν θέλω να πάω να πολεμήσω. Το δέχομαι. Αφού είμαι τι να πω, όχι!!! Αφού δεν μίλησα όταν πουλήθηκε η χώρα μου, η χώρα των προγόνων μου που πότισαν με αίμα το ιερό Ελληνικό χώμα τώρα να το παίξω δήθεν πατριώτης!! Όχι ρε μάγκες δεν θα το κάνω. Δεν μου αξίζει να το κάνω. Εσείς που είσαστε άντρες με πολλά κιλά αρχίδια καλό είναι να κοιταχτείτε και λίγο στον καθρέφτη!!!!

Ανώνυμος είπε...

9:19 και ο θείος μου επειδή δεν τον είχε διορίσει ο Μεταξάς ως χαρακτηρισμένο δημοκρατικό δεν θα πήγαινε να πολεμήσει; πολέμησε και σε επίλεκτο σώμα μάλιστα και έλεγε και ότι ο Μεταξάς ήταν ο καλύτερος ηγέτης της Ελλάδος(και στην ΤV μάλιστα)!!! τι είναι αυτά που λές ; τι σχέση έχει η προδοτική κυβέρνηση με την επίθεση κατά της πατρίδας; λές οι άλλοι να είμαστε υπέρ του προδότη; Ισα ισα που επειδή δεν ξέρεις τους άλλους ,εσύ μπορείς να είσαι και ευεργετημένος σε σχέση με άλλους από την άποψη ότι δεν ήσουν σημαδεμένος ΟΧΙ ΤΩΡΑ αλλά από την εποχή του πατέρα του ,του Ανδρέα που φάγανε Έλληνες και Έλληνες που δεν ήταν πράσινα σκουλήκια. Αυτό όμως τι θα πεί ; επειδή αδικηθήκαμε από ένα προδότη ,ή επειδή υπόγραψε μια προδοτική συνθήκη ένας προδότης θα αφήσουμε την πατρίδα μας έρμαιη ;

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

Παιδια ολοι εχουμε προδοθεί λιγο πολύ απο αυτη τη χωρα.Αλλά από τη χωρα αυτη διδαχθήκαμε και διαμορφώσαμε αυτο το χαρακτηρα και φαινεται εδω μεσα.Δε πειραζει που καποιοι δε θέλουν να πολεμησουν ειμαι σιγουρος οτι ολοι αυτοι και μιλαω για τους ανθρωπους που μπαίνουν εδω μεσα και εχουν την αγωνια για το τοπο τους,οταν λοιπον αυτοι φυγουν εξω ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι κενο ενα κομματι τους.Ολοι την ποναμε τη πουτανα την ΕΛΛΑΔΑ και πραγματικά ειμαι πολύ περηφανος που ειμαι ελληνας και βλέπω οτι μεχρι και τωρα διαφωνουμε και γελαω.Μαγκες οταν ερθει η ωρα οπου και να ειμαστε θα βρεθουμε στην ιδια πλευρα γιατι άλλο πουλαω τη πατριδα και άλλο την παρατάω.

Ανώνυμος είπε...

sygnwmi gia ta greekglish alla o kwloypologistis mou grafei mono tin kwloglwssa twn kwloagglwn!!ektos twn kwlotoyrkaladwn poy einai stratigikos exthros mas exoume kai kati typous san ton tzefri poy xepoulane ta xwmata twn progonwn mas!!exei dialisei ta panta kai o antipalos tha mas brei xebrakwtous na malwnoume metaxy mas!prepei na xemperdepsoume me ayto to apostima giati o exthros ek twn esw einai o xeiroteros opws exei deixei k i istoria!timwria stous prodotes twra amesa!!!!

Ανώνυμος είπε...

8.54 τις πρωτες 24 ωρες θα εχουν παει ολες οι σειρες που υπηρετουν και ισως το 20 % της εφεδρειας που θα ειναι κοντα στην συρραξη.την επομενη μερα ηδη οι ειδικες δυναμεις μας θα χαλασουν τον ανεφοδιασμο των τουρκων και θα εχουν ερθει αρκετοι εφεδροι και την τελαιυταια μερα θα ολοκληρωθει η εφεδρεια.πες του γιου σου να ακολουθησει επακριβως τις οδηγιες των αξιωματικων και ελπιζω οτι δεν θα παθει τιποτα.δεν πεθαινουν ολοι της πρωτης γραμμης!ο εφεδρος υπολοχαγος

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ είπε...

ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕ ΡΕΕΕ. τι πολεμος και βλακειες, πολεμο λιγοι εχουν δικαιωμα να κανουν. 8α σας επιστρατευσουν για να σας μαζεψουνε καπου με ελενχο και παραλληλα 8α κανουν καμια πτωχευση η τιποτα μετρα,
8α σε στειλουν στα Γιαννενα για να σου γ... την αδερφη, και εσυ κατσε κοιμησου ποιο λιανα δεν γινετε

Σκεψου λιγο. τι 8α σε κανει ο "αρχιτεκτονας μαζας" 8α σε ντυνει χακι και σε βαζει να τρως φασολαδα απο κατι φασολια που αφησαν οι Ιταλοι το 40 σε τιποτα παλιοκαραβανες,κ εσυ στον κοσμο σου "που σαι Λεωνιδα να με δεις 8α λες , πο πο πο!!! δοξα και τιμη που με περημενει, σε ευχαριστω 8εε μου που με αμοιβεις πλεον τα Αξια, αμην επιτελους η ωρα του επιγειου μισ8ου μου ".
Παρραληλα ο Αρχιτεκτονας ενω εχει πρωετοιμασει τους δημοσιους οτι μισοι και ανω 8α φυγουν μπροστα στον κοινο εχ8ρο λυγιζει, τους κραταει ολους, αλλα απλως τους λεει κοιταξτε για να μην πινασει κανεις, λιγο φιλοτιμο ρε παιδια, ολοι να παρετε 500 ευρω, δεν εχω αλλα, να τα μοιραστουμε να ζησουμε ολοι "που παλι πολα τους ειναι" αλλα δεν 8α μηνει κανεις ετσι. 8ριαμβος στο φιλοτιμο!! Η ωρα ερχεται και εσυ γυρνας απο το κεντρο που απο τα χρονια του παππου σου ουτε πετρα δεν εχει αλαξει, διηγισε πολλα στους φιλους σου, ποσο ετοιμος ησουν και πως ανυπομωνουσες να εφαρμοσεις ολα αυτα που εμα8ες στις ταινιες ραμπο " ως συνη8ως τα παραλες και την φασολαδα που σε πηγε αιμα 3 μερες μοκο" Παραλληλα ο αρχιτεκτονας ενω σε εχει εξασ8ενησει οικονομικα τα τελευταια 2,5-3 χρονια σου δηνει την ευκαιρια, δημοσια συμβαση 250 ευρω+ δωρεαν κινητο+1 κομματι πιτσας, ανα 2 χρονια εναλαξ με την παλιοσειρα σου. Τοτε σκεφτεσαι, απο το να κα8ωμε, μια χαρα μου κατσε για περιπετειες ειμαστε τωρα. Ετσι χανεσαι και απο το συνταγμα και......

Το συμπαιρασμα της ιστοριας ειναι οχι για να γελασουμε αλλα ουτε και οτι ο 8εος δηνει τελικα τον μισ8ο του κα8ενος, Αυτη η γελεια πραγματικοτητα περιγραφει οτι ακομα και τωρα που ξερεις οτι εχεις τελειωσει "ΤΕΡΜΑ" συνειδιση δεν εφτιαξες και αν σου δωσουν μια ευκαιρια να την βολεψεις 8α τα ξεχασεις ολα. Με τετοια συνηδιση δεν υπαρχει περιπτωση να γινει ποτε τιποτα καλο. με τετοια σκωτεινα μυαλα ο γαπ 8α παιζει οπως περιπαιζουν οι δαιμωνες " η πεμπτοδιαστατα η οπως αλιως 8ελεις ωντα" αυτους που τους επικαλεστηκανε για να την βγαλουν τζαμπα μαγκες

Για ρωτηστε τον Βιταλη που εχει παρει μερος σε πανω απο 3 πολεμους, και αγωνιζεται σημερα για τον κα8εναν σας "που εγω δεν το κανα με τιποτα αυτο" να δουμε τι 8α πει και αυτος που εχει βιογραφικο μεγε8ους σαν του Τσε Γκεβαρα

Ανώνυμος είπε...

4.33 εισαι ωραιος και ας της κοτες να λενε κοτες ειναι

Ανώνυμος είπε...

12:48 ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΒΑΝΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΥΤΣΕΚΑ ΣΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά, ηρεμήστε λίγο.Είμαι ο 4.33 .Καταρχήν ζητώ συγγνώμη που δημιούργησα αναταραχή σε ορισμένους. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση ,με το σχόλιο μου, να δημιουργήσω εντυπώσεις ή τάσεις. Αναγνωρίζω ότι ίσως ήμουν λίγο επιθετικός στο τρόπο που εξέφρασα την άποψη μου.
Αυτό που θέλω να εξηγήσω όμως είναι ότι στην πραγματικότητα δεν έχουμε κάν υποψία το τι συμβαίνει στο κόσμο. Αυτή τη στιγμή επικρατεί ένας παραλογισμός. Δεν υπάρχει και δεν υπήρχε ποτέ στο κόσμο πραγματική ελευθερία ,δικαιοσύνη,πρόοδος,αξιοκρατία,. Είναι έννοιες πλασματικές που υπάρχουν μόνο και μόνο για να έχουμε την ψευδαίσθηση πως κάποτε μπορεί να λογικέψει ο κόσμος.
Απο μόνος του ο πόλεμος δεν είναι λογικός. Δεν υπάρχει λογική σε αυτό. Να δεχόμαστε εντολές από αόρατους ανθρώπους και να πηγαίνουμε σαν τα πρόβατα να σφαχτούμε ,επειδή απο τότε που γεννιόμαστε μας πιπιλίζουν το μυαλό .
Δεν είναι στον άνθρωπο όλα αυτα. Μας έχει μεταμορφώσει η εξουσία σε υποχείρια, ινδικά χοιρίδια. Χιλιάδες χρόνια τώρα, έχει εμφυτευτεί στο γενετικό μας κώδικα η επιτακτική ανάγκη να αποζητάμε κάποιον να μας εξουσιάζει, ένα καθοδηγητή. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή είναι η φύση του ανθρώπου.
Ε λοιπόν εγώ δεν θέλω να με καθοδηγούν, η ζωή μας είναι μία και θα έπρεπε να είχαμε το δικαίωμα να τη ζήσουμε όπως θέλουμε,και τουλάχιστον αξιοπρεπώς.Όλος ο κόσμος.Ξέρετε, υπάρχει η δυνατότητα αυτή. Αδειάστε λίγο τα μυαλά σας από τις εμπειρίες σας, την εκπαίδευση σας και γενικά το παρελθόν σας και δείτε καθαρά, δεν θα είμαστε για πάντα εδώ. Είμαστε πεπερασμένοι όπως και όλος ο πλανήτης και τα αποθέματα του. Και ξέρουμε όλοι ότι ο πλούτος στη ζωή μας δεν είναι το πετρέλαιο αλλά η αγάπη. Δεν δέχομαι λοιπόν,να πολεμήσω για κανένα λόγο και κυρίως για κανένα λόγο που δεν με αφορά.
Καλό πάντως είναι να ηρεμήσουμε λιγάκι και να παραμείνουμε μονοιασμένοι. Και σαν στόχο στη ζωή μας να βάλουμε να ζήσουμε ευτυχισμένοι .ουτοπικά όλα αυτά ίσως ακούγονται, αλλά αυτή είναι η αλήθεια, δυστυχώς όμως δεν υπάρχει γιατρειά για τον άνθρωπο .Είμαστε καταδικασμένοι.

Ανώνυμος είπε...

πε Ελληνες η με το μνημονιο η κανα ντου με τους τουρκους εχουν βαλθει να μας ξεκανουν
παρτε το χαμπαρι και χωνευτε το
ολοι μαζι ενωμενοι η ΕΛΛΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
καλη τυχη αδελφια ερχετε ο καιρος
πιστη στο ΘΕΟ ....... & 1-2 που δεν συμφωνουν μαλλον αδελφες θα ειναι μην τις παρεξηγητε..πλασματα του <Θεου ειναι και αυτες

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΔΕΚΤΟΝ!ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ.ΔΕΚΤΟΝ!ΑΛΛΑΑΑΑΑΑ!Η ΓΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ!ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΚΤΙΕΤΑΙ!ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

Ανώνυμος είπε...

αντε μουνοπανα απαντηστε τορα στο δευτερο σχολιο του 4.33 παλιο κοτες ε κοτες
οσο για σενα 12.48 για να σε γαμισο θελο 8 κρεβατια παλιο μαλακα

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ είπε...

2.18 αν8ρωποι σαν εσενα γραφουν λαμπρες σελιδες στην ιστορια
Ο Όρμσπι- Γκορ Ντέιβιντ έλεγε ότι «…θα είναι όντως τραγωδία, αν αποδειχτεί ότι η ιστορία του ανθρώπου δεν ήταν παρά η ιστορία ενός πιθήκου που έπαιζε με σπίρτα πάνω από μια λίμνη με πετρέλαιο…»

Ο μονος αντιπαλος που διακρινω ειναι κατι τυπακια σαν εσενα που χ8ες μοστραριζαν σαν πασοκτζηδες αυριο σαν νδ κ.τ.λ. και οτι αρπαξει ο κωλος τους. Και μετα πουλαν και ιστοριες τζον ραμπο οτι 8α πανε να πολεμησουν και τους Τουρκους "αλλα οτι την πρωτη νυχτα στο κεντρο ειχε σπασει τ @@ ολουνων γιατι εκλεγαν ολη την νυχτα το ξεχασανε" γινε συνηδιτοποιημενος πρωτα με την χωρα που την χαντακωσες και μην ζητας τον μισ8ο σου γιατι παραπανω ειδες τι 8α παρεις

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ είπε...

9.14 εδω εισε ανωνυμος και το παιζεις τζαμπα μαγκας, αλλα η ζωη παιζει περιεργα παιχνιδια και καμια φορα μπορει να μας συναντησει, μην μαζευεις μισ8ο και απο μενα και παει η γρο8ια σε αλον τοπο και πας κλαμενο στην μαμα

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΛΑΚΑ 9:14 ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΠΕ Ο 4:33 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ; ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΨΟ ΤΡΟΠΟ. ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΧΤΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΛΑ Ο ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΓΚΑΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΩ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΕ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΛΗΘΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΗΝ ΛΟΥΓΚΡΑ. ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΡΕ ΦΛΩΡΑΚΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΑ Η ΘΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

pros ton 4.33 sou protinw na diabaseis ena biblio:*piles tis fwtias* siggrafeas *stiben presfild*!!!tha katalabeis an ipirxan pote eleyteroi anthrwpoi kai to megaleio tou arxaiou ellinikou pneymatos.i bia kai o polemos den einai o kalyteros tropos epilisis twn problimatwn alla merrikes fores einai anapofefxto!tote omws fainete pragamatika eleyteroi anthrwpoi!diabase to kai tha anatheoriseis tis apopseis sou!!!

Ανώνυμος είπε...

oso gia ta alla peri agapis kai eytyxias simfwnw apolita alla den einai oloi sto idio pneymatiko epipedo na anatilifthoun ayta!giayto san thematofilakes aytwn twn agathwn emeis oi ellines ofeiloume na ta diafilaxoume akoma kai an xreiazete bia!

Ανώνυμος είπε...

4:33
Αυτα που λες ειναι για ανθρωπους που δεν εχουν τσιχλα κολημενοι στον εγκεφαλο, παθιαζονται με οτι τους πλασαρουν και βρισκουν δικαιολογιες στον εαυτο τους για να συνεχισουν να ειναι κολημενοι..Απλα μαριονετες του συστηματος και δεν λενε να το καταλαβουν..Αν το καταταλαβενανε δεν θα ημασταν εδω τωρα.Αστους χρειαζονται και αυτοι για το κουκλοθεατρο του παραλογου, οι κουκλες μπροστα αλλα αλλοι κινουν τα νυματα..
158 σχολιο Μ.Υ.Κ. οποτε σεβας κυριοι...