Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Εκόνες εμφυλίου πολέμου: Κυβερνητικοί κατά εξεγερμένων πολιτών...


Εικόνες εμφυλίου πολέμου εκτυλίσσονται αυτή την στιγμή στα δύο κυριότερα αστικά κέντρα της χώρας στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, καθώς δεκάδες χιλιάδες πολίτες συγκρούονται με τις κυβερνητικές δυνάμεις ασφαλείας, ορισμένες μονάδες των οποίων αντιστέκονται … εντελώς απρόθυμα στους διαδηλωτές και είναι βέβαιο ότι αν επρόκειτο να επιλέξουν θα επέλεγαν την πλευρά των εξεγερμένων.
Δεκάδες μηνύματα αστυνομικών φτάνουν στο defencenet.gr, που....
δηλώνουν εντελώς απρόθυμοι να κτυπήσουν τους ανθρώπους που απλά διεκδικούς δικαίωμα στην επιβίωση. Ένα από αυτά γράφει «Πώς να κτυπήσουμε βρε παιδιά τους μεροκαματιάρηδες που δεν έχουν να φάνες Αφού βλέπουμε τα πρόσωπά τους, είναι εντελώς απελπισμένοι»!
Λίγο πριν τις 19.00 ξεκίνησαν τα σοβαρά επεισόδια όπως ήδη έχει καταγράψει το defencenet.gr έξω από το “Βελλίδειο” όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να επανατοποθετήσουν κιγκλιδώματα που είχαν προηγουμένως ρίξει διαδηλωτές.
Οι αστυνομικοί, οι οποίοι επιχείρησαν να απωθήσουν τους διαδηλωτές προς την οδό Αγγελάκη έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης και δακρυγόνων κατά των οδηγών ταξί με τους οποίους είχαν ενωθεί «αγανακτισμένοι» από την προσυγκέντρωση του Λευκού Πύργου.
Οι διαδηλωτές έριξαν κατά των αστυνομικών πέτρες, ξύλα, μπάζα, ενώ έπεσαν και οι πρώτες μολότοφ. Η ένταση, ξεκίνησε λίγο μετά τις18.00 όταν έφτασε έξω από «Βελλίδειο» η πορεία των οδηγών ταξί, καθώς κάποιοι επιχείρησαν να απομακρύνουν τα κιγκλιδώματα που είχε τοποθετήσει η Αστυνομία. Εκπρόσωποι των αυτοκινητιστών πάντως δήλωσαν ότι υπεύθυνοι ήταν οπαδοί του Ηρακλή που έχουν παρεισφρήσει στην πορεία τους.
Νωρίς το απόγευμα ξεκίνησε η πορεία των οδηγών ταξί προς το Βελλίδειο. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στην πορεία αυτή μετέχουν περίπου 8.000 (!) άτομα.
Η Αστυνομία έχει ήδη προβεί σε προσαγωγές 94 ατόμων που θεωρούνται ύποπτα για πιθανή συμμετοχή σε επεισόδια και έχουν συλληφθεί δύο άτομα. Μέλη του κινήματος «δεν πληρώνω» βρίσκονται στα διόδια των Μαλγάρων και ετοιμάζονται να ανοίξουν τις μπάρες. Την ίδια ώρα οι «αγανακτισμένοι» έχουν ενωθεί με τους αντιεξουσιαστές μπροστά από τον Λευκό Πύργο.
Συνέχεια έρχονται ενισχύσεις στους Θεσσαλονικείς πολίτες που επιτίθενται κατά κύματα κατά των κυβερνητικών δυνάμεων από εξεγερμένους οι οποίοι έρχονται στην Θεσσαλονίκη από διάφορα μέρης της Β.Ελλάδος
Η ΔΕΘ έχει ανοίξει ήδη τις πύλες της, αλλά μόνο άνδρες των ΜΑΤ την επισκέπτονται.
Συγκρούσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και στην πίσω είσοδο της ΔΕΘ, όπου μάλιστα έχει τοποθετηθεί ο "Αίαντας" που λειτουργεί πυροσβεστικά.
Την ίδια ώρα επεισόδια έχουν ξεκινήσει και στην Αθήνα: Λίγο μετά τις 21.00 στην πλατεία Συντάγματος περίπου 1000 αγανακτισμένοι δέχθηκαν την επίθεση των κυβερνητικών δυνάμεων και απωθήθηκαν από την πλατεία, ενώ συγκρούσεις γίνονται και στην είσοδο του μετρό Συντάγματος. .
Η νύχτα θα είναι πολύ μεγάλη…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ' 3 KAI O KOYKOS EINAI!!!...ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ...ΨΕΥΤΡΟΝΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

"αν επρόκειτο να επιλέξουν θα επέλεγαν την πλευρά των εξεγερμένων";
ΑΥΤΆ ΤΑ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

"Δεκάδες μηνύματα αστυνομικών φτάνουν στο defencenet.gr, που....
δηλώνουν εντελώς απρόθυμοι να κτυπήσουν τους ανθρώπους"

ΟΧΙ!! ΕΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΘΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ. ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΚΑΝΑΝ! ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ??? ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ?? ΓΕΛΟΥΣΑΝ!!
ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ??? ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?? ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ??? ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΑ?? ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΓΛΥΦΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΜΕ???

Ανώνυμος είπε...

Δηλ. πως στέλνουν μυνήματα ρε?
Εχουν το κινητό του defencenet?
Ή μήπως οι μπάτσοι εχουν κινητό με internet?
Μας δουλεύεις ρε defencenet?
Ρε ntp μην αναδημοσιεύεις καραγκιοζιλίκια.

Πρίαπος είπε...

Μόλις γύρισα απο την πορεία στη ΔΕΘ
Το σκηνικό γνωστό και αναμενόμενο...

Μεγαλειώδης πορεία, 10.03 (3 κι ο κούκος είσαι εσύ στο σπίτι σου με την παλάμη σου), όταν πλησίαζε η πορεία στη κεντρική είσοδο της ΔΕΘ, 10-15 άτομα πέταξαν πέτρες και μολότωφ στα ΜΑΤ τα οποία πέταξαν χημικά δίπλα στην πορεία...
ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ!!!
Ο κόσμος ασφυκτιούσε και όσοι δεν είχαν μάσκες δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν. Τα ΜΑΤ κάναν πως τους κυνηγάνε αλλά τους αφήσαν να διαφύγουν ενω είδα με τα μάτια μου μεγάλες διμοιρίες και ΔΕΛΤΑ ήταν κρυμμένες λίγο πιο πίσω και μπορούσαν ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ να τους κυκλώσουν και να τους συλλάβουν. Μάλλον δε θα τους ειδοποίησαν οι συνάδελφοί τους οτι κινούνται προς τα κει οι κουκουλοφόροι... Ατυχία...

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ

Εσείς μέσα στα ΜΑΤ ρε το ξέρετε το παιχνίδι και κάνετε τις πάπιες, ή είστε τόσο κοιμησμένοι που δεν βλέπετε περα απ τη μύτη σας???

Τέρμα τα δίφραγκα οι πορείες είναι πλεον χώρος μάχης και χωρίς μέτρα αυτοπροστασίας δεν γίνεται τίποτα. Πάει ο κόσμος να διαμαρτυρηθεί ειρηνικά και τον εξαναγκάζουν να φύγει γιατί δε μπορεί να αναπνεύσει.
ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ

Πρίαπος

Ανώνυμος είπε...

10:47 ξερεις εσυ ποσα περνουν οι αστυνομικοι?

Ανώνυμος είπε...

10:52 ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ?? ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Η ΑΝΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΝ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ. ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ' ΧΕΤΕ, ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ' 3 KAI O KOYKOS EINAI!!!...ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ...ΨΕΥΤΡΟΝΙΑ!!!ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!

Angry James είπε...

Ρε φιλε get a life.....
Ο πρωτος που θα εχει ψωφο ζωαδι κολο troll του κερατα εσυ θα εισαι πανω στο πληκτρολογιο γαμιδι...


Θεσσαλονικη σημερα παντως τα ιδια κλασσικα εικονογραφημενα....Οι ανθρωποι θελουν να πεθανει καποιος για να σταματησουν να πετανα δακρυγονα σε παιδια και παππουδες...

Ανώνυμος είπε...

re malakes skatwflwroi propagandistes gt anafereste se enfylio kai malakies pou to eidate;;kaneis blaka to oneiro sou pragmatikotita se ena blog pou exeis exousia kai grafeis me ton tropo pou esy thes na t deis..makari na ginitane exegersi alla to idio pragma pou ginete panta egine...omopsyxia pouthena kai koinws stoxos kai skopos...exegermenoi...mperdepses thn libyh me thn ellada ilithie kablwmene..tetoioi malakes yparxoun sthn ellada kai dixazoun ton kosmo parousiazontas ta pragmata etsi opws theloun na einai.kakhnyxta

Ανώνυμος είπε...

oi mpatsoi me ton kosmo ti malakies tha akousoume kai daivasoume akoma

Ανώνυμος είπε...

Του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει...Ναι καλά......!!! Ρε, γιουσουφάκια καταντήσαμε όλοι.Ποιος ξεσηκωμός και μαλακίες; Μόνο για τις ποδοσφαιρικές φανέλες ξέρουμε να σφαζόμαστε και όχι για το ψωμί των παιδιών μας. Οι Έλληνες έχουν διαφθαρεί τόσο, που τέτοιος πρωθυπουργός και τέτοιοι πολιτικοί τους αξίζουν. Εδώ 28 στους 100 Έλληνες αυτή τη στιγμή θα ψήφιζαν και πάλι ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι παραμονές εκλογών θα γίνουν 30 ή και 35. Τι να λέμε τώρα....Έχουμε να δούμε ακόμα....