Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ο μεσοπρόθεσμος, πετρέλαιος, ανεξήγητος, φυσικός αέριος Κώστας Χαρδαβέλλας, εγκαλεί τον Μπεγλίτη για “πρόκληση ανεξήγητης έντασης με την Τουρκία”!!



σσΟ: Ο “πύλες του ανεξήγητου”, χαρακτηρίζει “ανεξήγητη την πρόκληση έντασης με την Τουρκία!” Εμ βέβαια, ξέρεις τί είναι να μοιράζει ο ΓΑΠ το Αιγαίο με τους γείτονες εν κρυπτώ και να βγαίνει ο Μπεγλίτης (που δεν ξέρει τις εν κρυπτώ εκχωρήσεις) και να κατηγορεί την Τουρκία; Ανεξήγητο πραγματικά!  Άλλωστε, τι έχουμε να “μοιράσουμε” με τους Τούρκους; Τίποτα απολύτως. Μπαίνουν, αρπάζουν, γενοκτονούν και οι εδώ Χαρδαβέλλες λένε στα προβατάκια να μην ....βελάζουν και αναστατώνουν τους χασάπηδες.

Δεν τα είχαμε δει όλα αλλά μαθαίνουμε πως παίζεται το παιχνίδι το site του Χαρδαβέλλα newsbomb.gr ξεκίνησε πόλεμο εναντίον του υπουργού Εθνικής Αμύνης για την στάση που κρατά και κράτησε στην κρίση Ισραήλ -Τουρκίας δείτε Τίτλο:

«Τείχος δακρύων» οι δηλώσεις  Μπεγλίτη στο Ισραήλ
Δημοσίευση 08/09/2011 09:15
Ανάλυση: Βελισσάριος Δραγάτσης
“Σε περιπέτειες απειλεί να εμπλέξει την Ελλάδα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης
προσπαθώντας αναίτια να αυξήσει την ένταση στις σχέσεις με την Τουρκία, στο όνομα μιας «αιφνίδιας αγάπης» προς το Ισραήλ.”!!

Nα ρωτήσουμε τον αγαπητό δημοσιογράφο και μαχητή των Τούρκων ότι είναι πολιτική του αυτή ; Συμφωνεί με την ανάλυση που κάνει ο αρθρογράφος της σελίδας του ;
Εκτός και αν φωνάζουμε εκ του ασφαλούς και όταν έρχεται το δια ταύτα δεν άκουσα δεν είδα …
Είναι και κλειστό το κανάλι τώρα πρέπει να στηρίξουμε και τον Βενιζέλο αχ ρε άτιμη δημοσιογραφία μετά μας φταίνε τα blogs που οι Σελίδες των δημοσιογράφων είναι στον πάτο .
Οταν όμως απο τα κανάλια φωνάζουμε  να να πάψουμε να είμαστε γιουσουφάκια και Τουρκολάγνοι μετά  ανακαλύπτουμε τις σοβαρές φωνές και το ωχ αδερφέ εμείς θα βγάλουμε το φίδι απο την τρύπα μετά ανακαλύπτουμε και τις  φιλίες των καημένων των Τούρκων που δεν τους αφήνουμε να μας αρπάξουν την περιουσία και να βιάσουν τα παιδιά μας  …Βρε Ουστ.
Βετεράνος

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ, ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ. Α ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΡΕ ΚΟΛΟΓΕΡΕ, ΓΙΑΥΤΟ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΕΣΤΗ, ΚΟΛΟΓΕΡΕ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ.
ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣΟΝΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ -ΣΟΥΦΙΣΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ 666 ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗΣ ΣΤΟΑΣ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙΣ Ο.Τ.Ο. ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΡΙΑ ΤΖΑΝΗ ΚΛΠ

Ανώνυμος είπε...

Αφου ρε φιλε 5.52 και αυτος στο κολπο ειναι

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ρε παιδια στην αρχη εκανε κανα-δυο εκπομπες καλες με μερικες εστω αληθειες, και μετα μαζευτηκε σαν δαρμενος σκυλος στη γωνία του και αρχισε να γλειφει το "κοκκαλο"...φαινετε οτι ή "ειναι πολλα τα λεφτα Αρη" η του στειλε το "μολυβι" κανας "νονος"...και χεστηκε!!!