Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ε.Ε. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ



simaies-1-naiΟι απειλές της Άγκυρας κατά της Λευκωσίας, σχετικά με τις έρευνες που θα αρχίσουν στο Οικόπεδο 12, δεν έμειναν αναπάντητες από την Ε.Ε.
Ο Επίτροπος για τη Διεύρυνση κ. Στέφαν Φούλε, σε γραπτή ανακοίνωσή του ζητά από την Τουρκία να....
απόσχει από κάθε είδους «απειλή, ενέργεια ή πηγή έντασης» που θα μπορούσε να βλάψει τις σχέσεις καλής γειτονίας και την ειρηνική διευθέτηση των συνοριακών διαφορών.
Ο κ. Φούλε εκφράζει την απογοήτευση της Επιτροπής για τις απειλητικές δηλώσεις των Τούρκων. Στην ανακοίνωσή του αναφέρεται στα κυριαρχικά δικαιώματα των κρατών-μελών της ΕΕ, τα οποία «έχουν το απόλυτο δικαίωμα να συνάπτουν διμερείς συμφωνίες, με βάση το κοινοτικό κεκτημένο, το διεθνές δίκαιο, καθώς και τη Σύμβαση του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλοι μαλάκες και εκεί στην ΕΕ. Σιγά μην μαλώσουν την τουρκομογγολία και πάθουν τίποτα. Απειλείται κράτος της Ευρωζώνης μάλιστα,που τους ταΐζει και δεν βγάζουν μια ανακοίνωση να βάλουν τους τούρκους στη θέση τους παρά προσπαθεί ο Φούλε να εξηγήσει σε διανοητικά ανάπηρο κράτος σαν την τουρκία ποιά είναι τα δικαιώματα τους κάθε κράτους μέλους της ΕΕ . Αν είναι δυνατόν !!!
Φαντάσου να γίνει και πόλεμος , αυτοί θα στέλνουν βοήθεια στους σκατότουρκους!!!

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

οι τουρκοι μπορει να ειναι διανοητικως αναπηροι αλλα οι ευρωπαιοι ειναι περισσοτερο. ειναι παλακιδες.θα πανε στον ισχυροτερο. επομενως εαν η τουρκια εκπληρωσει την πολεμολαγνεια της οι ευρωπαιοι θα τις φιλησουν τα ποδια. και εμεις απλως θα πεσουμε στην ανυπαρξια