Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Οδεύουμε σε μια παγκόσμια κυβέρνηση που θα αποτελείται από Τραπεζίτες και στελέχη πολυεθνικών !


anti-ntp:Το θέμα είναι μέσα απο αυτή την παγκόσμια επανάσταση,όπως λέει και το άρθρο,να μην βγεί κάποιος παγκόσμιος ηγέτης γιατί και αυτό παγίδα θα είναι.

Είναι ηλίου φαεινότερον πως ζούμε σε ένα "Καθεστώς" . Το να το βαφτίσουμε "Χούντα" είναι λίγο...πολύ λίγο. Για να δούμε λίγο το πως έχουν τα πράγματα....

Α) Σε Ευρώπη και Αμερική η κατάσταση είναι ίδια. Μισθοί μειώνονται, η ανεργία εκτοξεύεται, οι οίκοι αξιολόγησης διαλύουν τις οικονομίες των λαών, η εξαθλίωση καραδοκεί. Στην Ελλάδα είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα μιας που από την χώρα "μας;" ξεκίνησε η επέλαση του Δ.Ν.Τ προκειμένου να "κατακτήσει" όλη την Γηραιά Ήπειρο.
Ένα Δ.Ν.Τ το οποίο δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα κανενός "κράτους" πέρα του υπερκράτους που οραματίζονται να εγκαθιδρύσουν οι κάτοχοι των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών και οι Τραπεζίτες.
Β) Στην Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ έχει γαντζωθεί στην εξουσία παρά την απίστευτη κοινωνική οργή την οποία έχει προκαλέσει και συνεχίζει απτόητο το "Έργο" του . Τα πράγματα ήταν συμφωνημένα και οριοθετημένα αρχής εξαρχής. Πλήρες ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, μείωση μισθών για να γίνει η αγορά "εργασίας" πιο ελκυστική στις Εταιρείες - μεγαλοκαρχαρίες σε συνδυασμό με την ψυχική βία που προκαλεί η ανέχεια και η ανεργία που "ρίχνει" την διάθεση "αντίστασης", αύξηση της κρατικής βίας και καταστολής.

Όλα τα κόμματα (πλην της αριστεράς) στο κοινοβούλιο υποστηρίζουν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Πως οι κρατικές εταιρείες πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν για ένα κομμάτι ψωμί, πως πρέπει να γίνουν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, πως πρέπει να γίνει η χώρα "βοά" στις ορέξεις των Μεγάλων Αφεντικών.

Είναι τοσο θρασύτατοι που τολμάνε να λένε πως "Διαφωνούν" με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ ενώ κατ ουσίαν στο μόνο που διαφωνούν είναι η μεθοδολογία και όχι το αποτέλεσμα - στόχος. Ούτε ένα κόμμα εντός του κυνο-βουλίου δεν πρότεινε την αναδιοργάνωση του δημόσιου τομέα, την εξυγίανση των κρατικών εταιρειών, την φυλάκιση και την δήμευση περιουσιών σε όσους έκλεψαν η κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα, την άρση της Βουλευτικής και υπουργικής ασυλίας, την άρνηση αποπληρωμής του επαχθούς χρέους που οι Κυβερνήσεις από τον Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι τον Κ.Καραμανλή μας φορτώσανε. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα, αλλά για την κατάρρευση της κοινωνίας ούτε λόγος. Όλες οι επιτροπές της βουλής αθωώνουν με εξοργιστικό τρόπο τους ενόχους στα σκάνδαλα που έχουν προκύψει όλα αυτά τα χρόνια και όπως φαίνεται είναι όλοι συννενοημένοι στο "κόλπο".

Ποιο κόλπο ; Αυτό που θέλει την Ελλάδα να είναι χώρα σκλαβωμένη στις ορέξεις των Πολυεθνικών και τους Έλληνες σερβιτόρους και Μπάρμαν. Μιας Ελλάδας με τεράστιο Ορυκτό πλούτο, με τεράστιες δυνατότητες (εάν υπήρχε αντίστοιχη θέληση) σε κάθε τομέα και δυστυχώς με απόλυτα ξεπουλημένους και ασυνείδητους πολιτικούς σε όλες τις πτέρυγες του "Ναού" της "Δημοκρατίας".

Γ) Προκειμένου να κυριαρχήσει "Φόβος" στην κοινωνία ξαναζεσταίνουν την παλιά συνταγή της "Εχθρικής" Τουρκίας (ή της εξόδου της Ελλάδας από την ζώνη του Ευρώ), επεξεργάζονται την αύξηση της Στρατιωτικής θητείας προκειμένου να μειωθούν οι δείκτες ανεργίας, να μειωθούν οι υγιής "μαχόμενοι" νέοι που θα είναι "μάχιμοι" για Πεζοδρομιακό αγώνα, να βρούνε ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τους φαντάρους "δωρεάν" σε ό,τι αγγαρεία ή έλλειψη υπάρχει (Από πυροσβεστικές ανάγκες ως καθαρισμό πόλεων κ.α) και προφανώς για να είναι άκρως επανδρωμένες οι μονάδες σε περιπτώσεις μεγάλων κοινωνικών αναταραχών.

Αστυνομία - Στρατός στις υπηρεσίες ενός άκρως εχθρικού προς τον λαό και το Έθνος κράτους.

Λες και θα επέτρεπαν ποτέ οι Η.Π.Α, η Ρωσία και το ΝΑΤΟ να υπάρξει σύγκρουση διαρκείας μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, ενός πολέμου που θα γινόταν όχι για "Ιδανικά" όπως κάποτε, αλλά για την "Κονόμα" των εταιρειών πετρελαίου και αμυντικής βιομηχανίας - εξοπλισμών .

Λες και ο θεσμός της Ε.Ε και του Ευρωστρατού δεν πρόκειται να διευρυνθεί στα επόμενα χρόνια (Όσοι λένε πως θα μας διώξουν από το Ευρώ είναι το λιγότερο άσχετοι με τα σχέδια του "Συστήματος").
Τι θέλουν από την Ελλάδα;
Να μην έχει αξιώσεις στον πλούτο της, να μην έχει το ισχυρό κράτος που είχε κάποτε, να μετατραπεί σε μια ακίνδυνη κρατική - διαχειριστική παραμεθόριο περιοχή της Ευρώπης και της Δύσης. Και φυσικά παράλληλα διψάνε για ολοένα και μεγαλύτερο κέρδος και φθηνά εργατικά χέρια. Είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Μόλις ξεπουληθούν όλα με επιτυχία, τότε είμαι σίγουρος πως θα μας χαρίσουν τα τεχνητά μας "Χρέη" και όλοι θα είναι ικανοποιημένοι. Οι μισθοί ενδεχομένως να ανέβουν ελάχιστα, θέσεις "Εργασίας" να δημιουργηθούν λόγο των ξένων επενδύσεων προκειμένου να είμαστε σκλάβοι - εργάτες του πλούτου της ίδιας μας της πατρίδας..

Ακόμα να το καταλάβετε πως οδεύουμε σε μια παγκόσμια κυβέρνηση που θα αποτελείται απο Τραπεζίτες και τα ανώτερα στελέχη των μεγάλων πολυεθνικών;

Δυστυχώς στην κατάσταση που είναι σήμερα τα πράγματα δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.
Τα σχέδια τους θα προχωρήσουν θέλουμε δεν θέλουμε.

Ευκαιρία πραγματικής αντίστασης θα υπάρξει μόλις εγκαθιδρυθεί η παγκόσμια Δικτατορία και επιβληθεί το ενιαίο παγκόσμιο Νόμισμα. Και θα υπάρξει μόνο τότε διότι θα είναι μια εποχή ακόμα αμεσότερης επικοινωνίας των Λαών της Γης και η "Επανάσταση" θα είναι παγκόσμια και όχι απλώς μεμονωμένες περιπτώσεις εξεγέρσεων που εύκολα ελέγχονται η καταπνίγονται δίχως ουσιαστικά αποτελέσματα.

Αυτό δεν αντιλαμβάνονται ακόμα οι περισσότεροι.

Το πρόβλημα είναι σε όλη την Δύση και όχι μόνο στην Ελλάδα ή τοπικά.
Το Δ.Ν.Τ , οι οίκοι αξιολόγησης, οι μισθωμένοι "εκπαιδευμένοι" Πολιτικοί, οι Διεθνής τραπεζίτες - τοκογλύφοι, οι Μεγάλες Εταιρείες συνεργάζονται και "πνίγουν" κάθε "τοπική" εξέγερση ή προσπάθεια αντίστασης. Μόνο μια "Δύση" ενωμένη, αφυπνισμένη ιδεολογικά και με όραμα (αναφέρομαι στους λαούς - κατοίκους της) θα μπορούσε να το σταματήσει...Και μέχρι να συμβεί αυτό, δυστυχώς είμαστε καταδικασμένοι.
Πηγη 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέρουν ότι πρέπει να καταστρέψουν το παλιό σύστημα της νέας τάξης πραγμάτων και να φέρουν το νέο σύστημα μέσα από το χάος.(Order out of chaos).
Πρέπει να το κάνουν αυτό και θα το κάνουν με την κατάρευση των κυβερνήσεων.
Έτσι η κίνηση της νέας εποχής θα μπορέσει να ενώσει όλες τις θρησκείες και τις κυβερνήσεις μαζί κάτω από τις εσωτερικές διδασκαλίες του Εωσφόρου.
Μιξάροντας αλήθειες και ψέματα με ατζέντες όπως ο Glen Beck,David Icke, Michael Tsarion Jordon Maxwell, David Wilcock, Gregg Braden
και όχι μόνο..βοηθούν να ξεσκεπαστεί το παλαιό σύστημα και να σπρώξουν το νέο σύστημα μαζί με το κίνημα της αλήθειας(TRUTH MOVEMENT)
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΙΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ!!!.

Ανώνυμος είπε...

Από το βιβλίο η Συνωμοσία του Υδροχόου της Εωσφορίστριας Μαίριλυν Φέργκυσον:(Κλασσικό ΝΕW AGE βιβλίο)
http://www.greekbooks.gr/books/filosofia/i-sinomosia-tu-idrohou-1.product
¨"Στους δύσκολους καιρούς των μεγάλων αλλαγών και των κρίσεων, σαν αυτούς που διερχόμαστε σήμερα, οι άνθρωποι υποχρεώνονται να αναζητήσουν κάποια νέα δομή, ένα νέο νόημα, ένα αλλιώτικο σύστημα αξιών, την ελπίδα και την υπέρβαση των συνθηκών και του ορίζοντα που προκάλεσαν την κρίση. Μέσα στο χάος της ανάστατης εποχής μας, ένα πανίσχυρο ρεύμα -«κίνημα»; «συνωμοσία»; «άμυνα»;- εξελίσσεται στις αναπτυγμένες χώρες και στρώνει πάλι το τραπέζι για τον καινούργιο Μυστικό Δείπνο του πολιτισμού.
«Πρόκειται για τη Συνωμοσία του Υδροχόου», μας λέει η Μαίριλυν Φέργκυσον σ' αυτό το διάσημο βιβλίο της."

Ανώνυμος είπε...

Προς Κορινθίους Β 4:4
"Γιατί ο σατανάς ο θεός αυτού του αιώνα έχει τυφλώσει τη σκέψει των απίστων ώστε να μην μπορούν να δουν το φως του ευαγγελίου που αποκαλύπτει τη δόξα του Χριστού ο οποίος είναι εικόνα του Θεού".

Προς Εφεσίους 6:12-13
Γιατί δεν έχουμε να παλέψουμε με ανθρώπους αλλά με αρχές και εξουσίες δηλαδή με τους κυρίαρχους του σκοτεινού τούτου κόσμου,τα πονηρά πνεύματα που βρίσκονται ανάμεσα στη γη και στον ουρανό.
Γι αυτό φορέστε την πανοπλία του Θεού ώστε να μπορέσετε να προβάλετε αντίσταση όταν έρθει η ώρα της σατανικής επίθεσης.
Λάβετε κάθε απαραίτητο μέτρο για να μείνετε σταθεροί στις θέσης σας.

Ησαίας 5:20-21-22-23
Αλίμονο σ' εκείνους που λένε το κακό καλό και το καλό κακό,που παραστάινουν το μαύρο άσπρο και το άσπρο μαύρο,
που κάνουν το πικρό γλυκό και το γλυκό πικρό.
Αλίμονο σ' εκείνους που θαρρούν πως είναι σοφοί και για έξυπνοι περνιούνται.Αλίμονο σ' εκείνους που έναι ήρωες μονάχα στο κρασί κι είναι γενναίοι μόνο όταν τα δυνατά ποτά τ' αναμειγνύουν που μ' ένα δώρο αθωώνουνε τον ένοχο και αγνοούν το δίκιο του αθώου.

Ανώνυμος είπε...

Από το βιβλίο του Άγιου Νικολάου Βελιμίροβιτς στοχασμοί περί καλού και κακού για την ισότητα.
Ο Θεός δεν είναι Θεός ισότητας, αλλά Θεός αγάπης.
Η ισότητα θα απέκλειε όλο το δίκαιο και όλη την αγάπη.. θα απέκλειε όλο το ήθος.
Ο άνδρας αγαπά τη γυναίκα του λόγω ισότητας?
Και η μάνα αγαπά το παιδί της λόγο ισότητας?
Και ο φίλος αγαπά τον φίλο λόγο ισότητας?
Η ανισότητα είναι η βάση του δικαίου και υποκινητής της αγάπης.
Όσο διαρκεί η αγάπη,κανένας δεν ξέρει για την ισότητα.
Όσο βασιλεύει το δίκαιο,κανένας δεν μιλάει για την ισότητα.
Όταν χάνεται η αγάπη,οι άνθρωποι μιλούν περί δικαίου και εννοούν την ισότητα.
Όταν μαζί με την αγάπη εξαφανίζεται και το δίκαιο,οι άνθρωποι μιλούν περί ισότητας και εννοούν την ανηθικότητα.
Δηλαδή,όταν εξαφανίζεται το ήθος το αντικαθιστά η ανηθικότητα.
Από τον τάφο της αγάπης ξεφυτρώνει το δίκαιο,από τον τάφο του δικαίου ξεφυτρώνει ισότητα.