Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Νέο μουσικό βίντεο με μασονικά σύμβολα



Παράξενο πώς τα μουσικά βίντεο που χρησιμοποιούνται με ένα «πρωτοποριακό» τρόπο, είναι κατάφωρα μασονικά (βλ. σχετικά άρθρα: Το πρώτο βίντεο της ‘νέας εποχής’ του MTV είναι μασονικό. Επίσης: Το “Power”του Kanye West: Η απόκρυφη σημασία των συμβόλων του και: Η βραδιά απονομής των βραβείων του MTV το 2009: Το Μεγάλο Αποκρυφιστικό Τελετουργικό).
Το επόμενο βίντεο προαναγγέλθηκε ως μια “industry first” (‘πρωτιά της....
βιομηχανίας’), καθώς επιτρέπει λέει, στους θεατές να κάνουν ‘κλικ’ στην επιλογή αντικειμένων, προκειμένου να κερδίσουν υπέροχα απορρυπαντικά.
Για να συνοψίσω το βίντεο, πρόκειται βασικά για ομάδα νέων ανθρώπων που διασκεδάζουν και προφανώς δεν έχουν (;) την παραμικρή ιδέα ότι χορεύουν μέσα σε ένα πλήρες μασονικό τελετουργικό δάπεδο, με μασονικές κολώνες και πυραμίδες.
Δείτε το βίντεο:
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε συ anti-ntp οι κολωνες ειναι Ελληνικες δωρικου ρυθμου που συμπερανες οτι ειναι μασωνικες κολωνες? ολα τα αλλα οντος ειναι οπως η πυραμιδα η συγκεκριμενου τυπου γιατι οι πυραμιδες ειναι 4(Λ)στο εδαφος οποτε και αυτη Ελληνικη ειναι :P για την σκακερα δεν ξερω αν εχει καποια σχεση με Ελληνικα συμβολα παντος ειναι μασονικα τα σχεδια και τα χρωματα.

Ανώνυμος είπε...

7:48 Ολα οι αρχιτεκτονικοι ρυθμοι ανηκουν σε καποιο εθνος. Και οι πυραμιδες στους Αιγυπτιους ανηκουν. Τι σημαινει αυτο? Οι τεκτονες θεμελιωσαν τις δυο κολωνες ως μασωνικο συμβολο. Το ιδιο και τη σκακιέρα.

Ανώνυμος είπε...

οκ τοτε παω πασο :P

Ανώνυμος είπε...

πωπω μασωνίααα...ουστ από εδώ...666...666 the number of the beast, Illuminati, Αρχιτέκτονες και πολιτικοί μηχανικοι, οι ειδικότητες του διαβόλου των nefelim και της CIA!

αυτό το blog πραγματικά έχει αρχίσει να με δίασκεδάσει με τις βλακείες που διαβάζουμε...αυτο είναι απλά ένα χάλια τραγούδι!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 10.45 μμ, με το να διακωμωδεις το αρθρο, δεν αλλαζει την πραγματικοτητα.

Μην προσπαθεις να θολωσεις τα νερα με ολα αυτα τα ασχετα (και θα ελεγα κι ανοητα,.. 666, Αρχιτεκτονες κτλ..)

Η οργανωση αυτη ειναι πολυ αληθινη, σε βεβαιω, και εργαζεται υποχθονια περνωντας μηνυματα στο υποσυνειδητο των νεων.

..οσο για το χαλια τραγουδι, απολυτα συμφωνος!

Ομως νασαι σιγουρος, ο σκοπος τους δεν ειναι καλλιτεχνικος..

Ανώνυμος είπε...

απορω εκτος των μηνυματων που ειναι εμφανη ποιος ακουει αυτην την μαλακια και την θεωρει τραγουδι
?!!

Ανώνυμος είπε...

i malakia paei sinefo mou fenete.....zite san ta podiki padou vlepete fadasmata...kai na einai masoniko ti tha gini tha to dis tha sou kani plisi egefalou tha ginis zobie kai tha pas na katagis stin masoniki stoa tis gitonias sou! eleos!!!!to tragoudaki gia kalo malakia einai alla gia malakia kalo!

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ ΖΩΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΑΝΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΑΠΛΑ ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΝ ΚΟΛΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΚΑΚΙΕΡΑΣ.

http://www.richardcassaro.com/wp-content/uploads/2010/05/Freemason-Symbols-boaz-and-jachin-copy-189x300.gif

Ανώνυμος είπε...

εμ δε ξέρω ποια τα στοιχεία των μασόνων,και ούτε με ενδιαφέρει μάλιστα να τα μάθω,αλλά δε μπορώ να ανεκτώ το ότι οι αρχαιοελληνικές κολώνες χαρακτηρίζονται μασονικές,ούτε πως η πυραμίδα είναι αιγυπτιακή-μασονική(αφού Έλληνες αρχιτέκτονες τη σχεδίασαν,απλά κτίστηκε στην Αίγυπτο,ως προσφορά στον Θεό Ερμή).Εάν ισχύει αυτό,ότι δηλαδή έχουν αντιγράψει τα στοιχεία αυτά ως δικά τους,με πειράζει περισσότερο αυτό παρά να βλέπω ένα βιντ για "μασόνους".>Φιλικά πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Καμία κολώνα ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΡΊΖΕΙ ΤΊΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ "ελληνική" . οι ελληνικές κολωνες κάθε ρυθμού είναι αρχιτεκτωνικο στοιχείο όχι σύμβολο που λειτουργεί ατακτως ειρημενο . Κολωνες πάνω σε σκακιέρα με πυραμίδες είναι εντελώς καραμπινάτη αναφορά στη μασωνια που ελέγχει τη μουσική βιομηχανία . Η πλάκα είναι που εδω είναι εντελώς καραγκιοζιλικι το ΌΛΑ σκηνικό . ΌΣΟ πιο μαπα το τραγούδι τόσο πιο κακόγουστα και εξωφθαλαμ και τα μας νικά μασκαριλικια φαίνεται

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΞΟΔΙ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εβραιος στην καταγωγη το'χει,απο αυτους τους λιγους με το πολυ χρημα πισω τους, τι περιμενεις να δεις?

Αντε με τις μαλακιες πια...τοσα χρονια φωναζουμε,τωρα ξυπνησατε?

Ανώνυμος είπε...

κλειστε αυτο το μπλογκ κανει κακο στους ελληνες παρακαλω.

Ανώνυμος είπε...

για να τελειωνει το θεμα που δημιουργηθηκε..δεν χρειαζεται να ξερεις και πολλα για να καταλαβεις οτι ο λογος του βιντεο δεν ειναι μονο καλλιτεχνικος! το σετ σκακιερα πυραμιδα και κολονες ειναι τοσο τυχαιο? δεν νομιζω!!!!!