Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Δραματική ομιλία Βενιζέλου - Μας καθησύχασε διαψεύδοντας τη χρεοκοπία - Μας τρόμαξε λέγοντας ''Οι επόμενοι 2 μήνες καθοριστικοί για την ύπαρξη μας''


Όσον αφορά στο όργιο φημών περί επικείμενης χρεοκοπίας ο Ε.Βενιζέλος τη διέψευσε με επιθετικό τρόπο:'' Οι φήμες περί πτώχευσης στοχεύουν το ευρώ, την καρδιά της ευρωζώνης.Όσοι νομίζουν πως η Ελλάδα είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος στο τέλος στρέφονται στρέφονται κατά του εαυτού τους''.
Σε σκοτσέζικο ντους, ψυχρολουσία για την ακρίβεια μας υπέβαλλε ο Ε.Βενιζέλος.

Και ενώ διέψευσε με όλη του τη δύναμη πως η....

χρεοκοπία είναι αναπόφευκτη, έριξε μία ατάκα-βόμβα που θα συζητιέται για μέρες,κατά την ομιλία του στη Συνέλευση της Ένωσης Επιμελητηρίων.

''Οι επόμενοι 2 μήνες είναι καθοριστικοί για την ΎΠΑΡΞΗ του τόπου'' είπε ο υπουργός Οικονομίας και πριν προλάβουμε να συνειδητοποιήσουμνε τη βαρύτητα αυτής της κουβέντας συμπλήρωσε με νόημα ''Ζούμε τη δυσκολότερη φάση στην ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ και όχι απλά την Μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας''.


Ο Ε.Βενιζέλος έστειλε ίσως το πιο ξεκάθαρο από ποτέ μήνυμα-έκκληση για συναίνεση:''Πρέπει να σπάσουμε το τείχος των συμφερόντων που εμποδίζουν την πορεία της χώρας και να διαμορφώσουμε μία πολιτική, οικονομική και κοινωνική ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ''.

Ο υπουργός Οικονομικών προανήγγειλε επίσης μείωση συντελεστών Φ.Π.Α και φόρων, όμως δεν σχολίασε για τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας.

Έδωσε όμως μία ακόμη εκπληκτική ατάκα :'' Αν δεν κάνουμε ΝΤΟΥ για πρωτογενές πλεόνασμα δεν θα καθησυχάσουμε εταίρους και αγορές''.


πηγή

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

poytanas gie toyrkospore....

Ανώνυμος είπε...

SOS------SOS--------SOS--------SOS----------ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΓΑΠ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΒΑΡΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΨΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΠΑΣΟΚΟΙ...ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΕΓΩ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ Η ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ ΚΑΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε καθηκι μιλάς εσυ για την ύπαρξη της Ελλάδας
Τη έλεγες ρε αλητη ΕΣΥ και η συμορια σου πριν ένα χρόνο θυμάσαι???
Η ΕΛΛΑΔΑ υπήρχε υπαρχη και θα υπαρχη γιατί τη φυλάει ο θεός και οι πατριοτες της αλλα ΕΣΥ και η συμορια σου βρωμιαριδες προδότες ερχετε το τέλος σας

Ανώνυμος είπε...

παιδια αφου θα μειωσουν το φπα ολα θα στρωσουνε...χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Βαγγελη, θα παθεις ασιτια απο την εξαντλητικη διαιτα. Πάρε καμμιά πενηνταριά κιλά ακομη. Τοτε θα εχουν βαρυτητα τα λογια σου.

Ανώνυμος είπε...

ΚΙΤΑΤΕ ΡΕ ΕΝΑ ΥΣΟΥΒΑΛΙ ΤΗΣ ΡΗΓΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ.......