Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ - Βρέθηκε η 14χρονη αδελφή γνωστού αθλητή - Ήταν όμηρος Αφρικανών



Το κορίτσι παραδόθηκε στους γονείς του μέσα σε ιδιαίτερο κλίμα συγκίνησης ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα.
Βρέθηκε σήμερα από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η 14χρονη Δέσποινα Τσαπρούνη που είχε εξαφανιστεί από τον Πειραιά στις 24 Αυγούστου και όλο αυτό το διάστημα αναζητούνταν από ....την αστυνομία, ενώ είχε μπει και αγγελία για την εξαφάνισή της στο «Αμπερ Αλερτ» από το Χαμόγελο του Παιδιού.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το κορίτσι βρισκόταν σε διαμέρισμα στην οδό Ευγενίου Καβαδά, στον Άγιο Παντελεήμονα όπου διέμεναν Αφρικανοί.

Οι αστυνομικοί επειδή δεν είχε δώσει καθόλου σημεία ζωής ανησυχούσαν σοβαρά για τη ζωή της αλλά τελικά εντοπίστηκε με τον εξής τρόπο: Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παρακολουθούνταν συνεχώς το προφίλ της στο facebook. Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου διαπιστώθηκε ότι η 14χρονη "μπήκε" στο facebook από Ιντερνετ καφέ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Από τη στιγμή αυτή ομάδες αστυνομικών άρχισαν έρευνες πόρτα - πόρτα με τη φωτογραφία της, στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, μέχρι που εντοπίστηκε ότι ήταν στο διαμέρισμα μέσα στο οποίο διέμεναν περίπου δώδεκα Αφρικανοί.
Σήμερα έγινε έφοδος αλλά οι αλλοδαποί ένοικοι του διαμερίσματος, όταν μπήκαν οι αστυνομικοί τους επιτέθηκαν, ενώ κάποιοι επιχείρησαν να διαφύγουν από τα παράθυρα. Ακολούθησε συμπλοκή κατά την οποία συνελήφθησαν έξι από τους αλλοδαπούς για αντίσταση κατά της αρχής και απείθεια καθώς και ένας 30χρονος από το Κονγκό που κατηγορείται για απαγωγή και αποπλάνηση σε βάρος της ανήλικης.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομίας, η 14χρονη είχε φύγει από το σπίτι της για προσωπικούς λόγους και είχε μεταβεί στο ΚΤΕΛ Πελοποννήσου στον Κηφισό, όπου την πλησίασε ο 30χρονος από το Κονγκό και κατάφερε να την πείσει να τον ακολουθήσει στο διαμέρισμα όπου έμενε με τους άλλους αλλοδαπούς. Όλες αυτές τις ημέρες η ανήλικη δεν είχε βγει από το σπίτι και μόνο το περασμένο Σάββατο μετέβη στο Ιντερνετ καφέ, συνοδευόμενη από τον 30χρονο για να δει τα μήνυμά της. Αυτό όμως ήταν αρκετό για να εντοπιστεί από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που ολοκλήρωσαν σήμερα την θεαματική επιχείρηση για το αίσιο τέλος της εξαφάνισης του κοριτσιού.

πηγη

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δοξα σοι ο ΘΕΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καιρός να ξεκινήσει ξεκαθάρισμα.Μπουρλότο σε κάθε σπίτι λάθρο απόγονου των 12 μιαρών φυλών και μαχαίρι στα λαρύγια τους.Τα πουλημένα ΜΜΕ σιωπούν τα καθημερινά τους εγκλήματα.Έχουμε έναν μεγάλο εν δυνάμει ισλαμικό στρατό στη χώρα μας.Εσύ θα κάτσεις με σταυρωμένα χέρια για να μη σε πούνε ρατσιστή.Όχι φίλε!Θα λουστώ με το αίμα τους για να σώσω τη χώρα μου!

Ανώνυμος είπε...

11:44 απλά δώσε βάση σε εκεινο το κομμάτι:
"η 14χρονη ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ από το σπίτι της για προσωπικούς λόγους και είχε μεταβεί στο ΚΤΕΛ Πελοποννήσου στον Κηφισό, όπου την πλησίασε ο 30χρονος από το Κονγκό και κατάφερε να την ΠΕΙΣΕΙ να τον ακολουθήσει"
ΜΑΛΙΣΤΑ ενα νομισμα εχει δυο όψεις.Πως ακολούθησε έτσι απλά το κονκολέζο και ποιος ειναι αυτος ο απαγωγεας που αφήνει το θυμα να πιει το καφεδάκι του στο ιντερνετ καφε και να μπει στο facebook;

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Η ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΟΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ?
ΖΩΝΤΑΝΗ ΒΓΗΚΕ,ΑΛΛΑ ΜΕ AIDS? ME EBOLA? H,ME ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ "ΠΑΡΑΣΗΜΟ" ?
ΑΙΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΙΕΣ ΤΗΣ......

Ανώνυμος είπε...

Ή κοινωνία είναι σε πτώση - Ο οργανισμός είναι αδύνατος - Διώξτε τα παράσιτα.

Ανώνυμος είπε...

11:58 π.μ. Σωστα τα λες...Τωρα θα ειναι φορεας ολων των ασθενειων..AIDS,χολερα,φυματιωση, εμπολα,κονδυλωματα,ερπης(αυτο ειναι το λιγοτερο)....

Παντως δεν βλεπω κανεναν να κατηγορει τους γονεις...Τετοιες αρχες δωσανε στο παιδι τους? να πηδιεται με καμια 20αρια μαυρους???(με την θεληση της πηγε μαζι τους).. Και με Ελληνες να πηγαινε το ιδιο θα ελεγα.

Ανώνυμος είπε...

"...θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα το εκμεταλλευτεί..."

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΖΤΥΠΗΣΕΙ ΕΜΑΣ. ΕΦΟΣΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΡΑΗΛ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΪΔΑΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

o pateras tis tha tan koymoynistis kai den ton piraze poy ksekablosan oi arapades,fotia kai tsekoyri sta lathroork kai stoys ypostirixtes toys kai kremasma sto syntagma....

Ανώνυμος είπε...

@12:16
η περιπτωση της μικρης αυτης ειναι η επιτομη της κατ'επιφασιν ελληνικης νεολαιας.
αυτη η μικρη δεν ειναι τιποτα αλλο απο "σπορο" της γενιας του πολυτεχνειου.
αυτη η νεολαια ειναι στην κυριολεξια βουτηγμενη στα σκ@τ@,οπως ειπε καποτε και ο δομηνικος.
και οι επομενοι που θα ξεπετχθουν απο το σπερμα αυτης της νεολαιας θα ειναι εν τη γεννεση τους βουτηγμενοι στα σκ@τ@.

αυτη η περιπτωση αποδεικνυει πως μια κοινωνια μπορει να καταρευσει εκ των εσω,χωρις ουτε μια σφαιρα να πεση,χωρις ουτε μισο λιτρο καυσιμου να καψει η μηχανη ενος τανκ.

Ανώνυμος είπε...

EXOUME POLEMO ELLHNES.GAMHSTE KATHE LATHROVARVARO SKATOISLAMISTH POU ZEI STA AGIA MEROI MAS KAI STH SYNEXEIA EXOUN SEIRA ANTHELLHNES ARISTEROKOURADES PROFOTES.

Ανώνυμος είπε...

@ 12:34 μ.μ. Να φανταστεις οταν πηγα στην Παρο διακοπες ολα τα κλαμπ ηταν γεματα απο 15χρονα..Χαθηκανε οι milf ρε γαμωτο να γουσταρουμε και εμεις???!!!!!

Λυση υπαρχει..Η χρεοκοπια!!!!! Τοτε θα κοπουν τα internet kafe και αλλες μαλακιες. Οι παππουδες μας μια χαρα ζουσανε στα χωρια χωρις αυτες τις συγχρονες πολυτελειες. Ειχαν τα ζωα τους, και τα φρεσκα υλικα χωρις διοξινες και αλλα καρκινικα παραγωγα.....Η επιστροφη στην φυση ειναι ευλογια και οχι καταρα....

Ανώνυμος είπε...

"η 14χρονη είχε φύγει από το σπίτι της για προσωπικούς λόγους"...μήπως οι προσωπικοί λόγοι ήταν οτι είχε τσακωθεί με τους δικούς της για τον Κογκολέζο??Σαν πολύ πολιτισμένη απαγωγή μου φαίνεται ,που την άφηνε να παέι και στο internet cafe...

Ανώνυμος είπε...

Μερικούς ελληνάρες εδω μεσα τους εχει τρελανει η σφαλιαρα απο παντου και εχουν χασει καθε επαφη με την πραγματικοτητα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι οσο πιο πολυ θυμωνουν τοσο πιο πολλες σφαλιαρες θα ερχονται...απο παντου...

Ανώνυμος είπε...

Den boro na katalavo pos tin ixan apagagei k tin afinan na bei sto facebook.Apla ena kakomathimeno mixiariko itane pumalose me to spiti.K kathodai k katigoroun tus arapades tora..K pao stoixima oti dn iparxei periptosi na tin viasan...Ama diavasete prosektika tha katalavete.Alla iste kolimenoi k milate gia skotoma parasiton..Aisxos..

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΤΗΝ ΒΙΑΖΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΡΙΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΕΛΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ
ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΘΑ ΣΑς ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΑΓΑΡΗΝΟΙ ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ

Ανώνυμος είπε...

@¨1:32
οχι ρε φιλε......τι ειναι αυτα που λες?
10 κογκολεζοι με ενα λευκο 14χρονο πιπινι?
την ειχαν πανω στο τραπεζι και την θυμιατιζαν και παρακαλουσαν τον θεο να δωσει λυση στο οικογενιακο της προβλημα.

@1:08
το μονο σιγουρο ειναι οτι τις σφαλιαρες τις εφαγε η πιτσιρικα,η οικογενεια της,και η μκο το χαμογελο του παιδιου που παρακαλουσαν ολον τον κοσμο να ρουφιανεψει για το δια ταυτα της πιτσιρικας.αυτοι σιγουρα δεν ειναι ελληναραδες.
και εσυ που εισαι ελληνοφωνος,αντε στο βενζιναδικο να φας την εκτακτη εισφορα-σφαλιαρα του γαπ.

Ανώνυμος είπε...

@12.48
Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αφτί!
Τα είπες όλα φίλε μου, συμφωνώ 100%!

Ανώνυμος είπε...

11:50 για δώσε βάση κι εσύ στο ότι ειναι μόνο 14 ετων, στην δηλαδή, ΑΝ μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει αυτό, αν δεν μπορείς τότε προσπάθησε να θυμηθείς τον εαυτό σου σε αυτήν την ηλικία..........

Ανώνυμος είπε...

3:07 οτι και να ακουσω δεν αλλάζει τιποτα.Αυτο το θυμα το κοριτσάκι δεν ειναι θύμα του κονγκολέζου.Θυμα της κοινωνιας ειναι που το εκανε μαλακισμενο να ακολουθει το μαυρο στο σπιτι του και να κανει και γω δε ξερω τι.Ειμασταν και μεις μικροι και εχουμε και αδελφες και πιστεψε με ειναι τραγικο να εισαι τοσο αφελης.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.Το κοριτσακι ειναι για πολυ ξυλο και τα παραμυθια για 14χρονα καημενα κοριτσακια που τα κλεβουν οι κακοι αλλοδαποι να τελειωνουν.Σιγουρα υπαρχουν κινδυνοι και ζωα βιαστες που μετα χαρας τους σκοτωνω ΑΛΛΑ το σημερινο 14χρονο (και αν θελω πιστευω οτι ειναι 14)δε μπορεις να φανταστεις βιασμο μυαλου που εχει υποστει και το τι κανει στη προσωπικη ζωη του πλεον κυριως σεξιστικα,εχει γεμισει ο τοποσ με ανηλικα ξεμπούρδελα που το κανουν με αγνωστους ετσι επειδή ειναι "in".Ανοιξε τα ματια σου και δες τη βρωμια που σου λεω και κατα ποσο ενα 14χρονο ντύνεται-μιλαει-ζει-συμπεριφερεται ως "ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ".

Ανώνυμος είπε...

Αφρικανέ αφρικανέ έλα να κάνουμε κονέ.Ρε μήπως μας δουλεύει το.... κοριτσάκι.

Ανώνυμος είπε...

Πουτανάκι ειναι το κοριτσάκι όπως και πολλά κοριτσάκια που απο τα 12 ξεκινάν τις πίπες και στα 14 κάνουν παρτούζες. Ελεος άλλο, αυτή ειναι η κοινωνία μας? Ετσι μεγαλώνει τα παιδιά του ο Ελληνας;

Ανώνυμος είπε...

2.36 μιλάς εκ πείρας και είσαι τόσο σίγουρος.

Ανώνυμος είπε...

ρε σεις εγω που ειμαι ο μαλακας τις υποθεσης να ρωτησω κατι? στον κωλο σας μπηκε αν μπηκε τελικα?
και γιατι να σκασουμε με μια ντεμεκ απαγωγη που λενε ολοι/. τρ=οφη για τα ζωα ειναι αυτα.
αντε καλη γωνεψη. και συνεχιστε ετσι δυνατα ωρες πανω στα πληκτρολογια.βουτατε που και που τα δαχτυλα στο νερο. μην κανουν και εγγαυματα κριμας.
ελλαδα το μεγαλειο κανεις δεν θα το φτασει

Ανώνυμος είπε...

Οποιοι δεν εχουν παιδια ή μυαλο να μην κρινουν. Μαζεψτε πρωτα τις γυναικες σας και τισ οικογενειες σας και μετα μιλατε για την οικογενεια του αλλου. Ηθελα να ηξερα, σε αυτη τη χωρα κανεις δεν κοιταει την καμπουρα του. Με τετοιους "Ελληνες" δεν προκειται να γλιτωσουμε ποτε. Μαλλον ειναι πολλοι απο εσας που επειδη μπαινουν σε τετοια site και κανουν μεγαλεπηβολες δηλωσεις νομιζουν οτι εχουν ξυπνησει, δεν αρκει ομως μονο να διαβαζεις και να ενημερωνεσαι, πρεπει και να καταλαβαινεις τι διαβαζεις. Αυτος που δεν εχει γνωση ειναι επικινδυνος, αλλα αυτος που νομιζει οτι εχει γνωση ειναι ακομα ποιο επικινδυνος.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το μαλακισμένο κορίτσι θέλει ένα γερό χέρι ξύλο για να στρώσει,αλλά άμα ο πατέρας μινάρει στο σπίτι τι να περιμένεις,θα έπρεπε να τις τα είχε κόψει αυτές τις μαλακίες όσο είναι ανήλικη...Όταν γίνει 18 χρονών ας κόψει το λαιμό της και ας πάει και με 100 μαύρους να πηδηχτεί,αλλά όσο είναι στην ευθύνη των γονιών της μέχρι τα 18 να τις τα κόψουν αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Το κείμενο δεν είναι ορθό.εγω έχω διαβάσει πως το κορίτσι είχε φυγει από το σπίτι και πήγε στα ΚΤΕΛ να αποχερετήσει ένα αγαπημένο της πρόσωπο το οποίο εφευγε.Μπορείτε να ψάξετε στο διαδύκτιο να το δείτε.Και επάνω στην συγκίνισή της την ώρα που έφυγε αυτό το δικό της πρόσωπο και καθόταν στο παγκάκι,την πλησίασε κάποιος πουστοαλλοδαπός και την άρχισε τα μην κλαίς,χαλάρωσε,και χτύπησε σε εκείνο το αυαίσθητο σημείο και την είπε έλα να πάμε μια βόλτα και την πήρε μαζί του.Το διάβασα εχτες σε blog.Τώρα θα μου πείτε γιατί ακολούθησε το αλλοδαπό στοιχείο που ήτο σχεδόν παππούς της;Σε αυτό συμφωνω.Εγώ απλά θέλω να τονίσω πως το κάθε blog γράφει τα δικά του.Και την ώρα που πηγαινε στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ CAFE με τον αλλοδαπο εγω πιστευω πως μπορούσε να τρέξει μέσα στον κόσμο να φύγει.Δεν πιστεύω και εγώ ότι την κρατούσανε με το ζόρι.Επαναλαμβάνω πως εγω περνάω το μήνυμα πως το κάθε blog γραφει διαφορετικα το γεγονός.

Ανώνυμος είπε...

Kαι ο καταστηματάρχης του ΙΝΤΕΡΝΕΤ αλλοδαπός ήταν.ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.μαλάκες σας δουλέυουνε όλοι.Πουλήθηκε το Έθνος.Αυτό δεν ήταν απαγωγή.Τσόντα ήταν.Άντε γαμω τις μαλακίες γαμώ που σακατέψανε το Έθνος τα αλλοδαπα τα στοιχεία.Ασχοληθείτε με το Έθνος και όποια θέλει να γαμιέται με αλλοδαπούς καλή της όρεξη...

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς το πουτανάκι τα ήθελε. Το θέμα όμως είναι ότι φταίνε οι "προοδευτικοί-αριστεροί-καλλιεργημένοι- κουλτουριάρηδες" γονείς, οι οποίοι θα της είχαν πιπιλήσει το μυαλό με αηδίες του στύλ "κι αυτοί άνθρωποι είναι, μην είσαι ρατσίστρια, τί, είσαι 14 και δεν έχεις πηδηχτεί ακόμα, εμείς στην ηλικία σου γαμιόμασταν στο πολυτεχνείο την ώρα που έμπαινε το τανκ, τί, είναι παρασκευή βράδυ και θα κάτσεις μέσα, θές ψυχολόγο....". Ότι σπέρνεις, θερίζεις. Άμα νομίζεις ότι αυτά αγγίζουν μόνο τα παιδιά αυτών που μένουν, απο ανάγκη, ακόμα στον Άγιο Παντελεήμονα και στη βικτώρια, τότε έχεις μεγάλο λάθος και θα το πληρώσεις, αργά ή γρήγορα.

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι τι θα τραβήξει στο σχολείο αυτή.... Και πιό μακροπρόθεσμα, ποιός θα ασχοληθεί σοβαρά με δαύτη....... Και το AIDS δώρο.....