Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

"Θα το εφαρμόσουμε, ο κόσμος να χαλάσει"!


Ιδανικός εκπρόσωπος!
«Θα το εφαρμόσουμε, ο κόσμος να χαλάσει»!
Είναι δήλωση χτεσινή. Εγινε από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, τον αξιότιμο κύριο Χρήστο Πρωτόπαππα στον ραδιοσταθμό «Real FM».
Αυτή ήταν η απάντηση του λεβέντη «αντιεξουσιαστή» όσον αφορά τις αντιδράσεις του λαού στη λαιμητόμο του «μεσοπρόθεσμου».
*
«Θα το εφαρμόσουμε, ο κόσμος να χαλάσει»!...

Ετσι απάντησε ο μπαρουτοκαπνισμένος «κοσμοχαλαστής», ο ορκισμένος απέναντι στην καπιταλιστική αδικία «σοσιαλιστής». Τα συνηθίζουν τα «σταράτα» λόγια οι...
κυβερνητικοί εκπρόσωποι και τα επιφανή στελέχη του κόμματος των κυβερνήσεων του Σημίτη.
Της κυβέρνησης του «αυτή είναι η Ελλάδα» και των Χρηματιστηρίων, του κόμματος που, όπως αρμόζει σε αυτές τις περιπτώσεις, σήμερα έχει αναδειχτεί σε κόμμα - συνεργάτη του ΔΝΤ.
*
«Θα το εφαρμόσουμε, ο κόσμος να χαλάσει»!
Τι θαυμαστή «αποφασιστικότητα»! Τι «γενναιότητα» από έναν πρώην πρόεδρο της ΓΣΕΕ! Τύφλα να έχει ο Πάγκαλος και τα «τανκς» του. Τύφλα να έχει το θράσος ακόμα και των πιο πατενταρισμένων εργατοπατέρων του πράσινου κομματικού σωλήνα.
Ολης αυτής της πολιτικά ξεδιάντροπης κάστας, που αφού έπαιξε επί μακρόν το ιταμό παιχνίδι της «πέμπτης φάλαγγας» στο εργατικό κίνημα, κατόπιν πέρασε ανοιχτά στην υπηρεσία της πλουτοκρατίας.
*
«Θα το εφαρμόσουμε, ο κόσμος να χαλάσει»!
Τέτοιο είναι το πολιτικό τους χάλι, όταν, εκ του ασφαλούς, από τα μικρόφωνα της καθεστωτικής προπαγάνδας, εκφωνούν μονολόγους για να κάνουν επίδειξη «ανδρείας» χωμένοι στη θαλπωρή του θώκου τους.
Τόση και τέτοια είναι και η «μαγκιά» τους απέναντι στο λαό. Για να θυμίζει την πολιτική «ποιότητα» όλων αυτών που αφού πρώτα έδωσαν όλες τις δυνατές εξετάσεις στο «συνδικαλισμό» του καρεκλοκενταυρισμού, κατόπιν προήχθησαν στους σημερινούς «ταγούς» του πατριδοκάπηλου «πατριωτισμού» για να κόβουν μισθούς και συντάξεις από τους χτεσινούς συναδέλφους τους.
*
«Θα το εφαρμόσουμε, ο κόσμος να χαλάσει»!
Τι κρίμα να μην έχει κάνει αυτή τη δήλωση ο Πρωτόπαππας πριν από τον ανασχηματισμό. Ισως ο Παπανδρέου να μην τον είχε ξεχάσει...
"Ριζοσπάστης"

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΔΥΣΒΑΧΤΑΧΤΟΥΣ ΑΛΛΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ.(Π.ΠΑΙΣΙΟΣ).ΥΒΡΙΣ-ΑΤΙ-ΝΕΜΕΣΙΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΤΙ(ΣΥΓΧΥΣΗ)ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κανένας δε τολμάει να βγει να μιλήσει ανοιχτά στο λαό. Όχι πίσω από κάμερες αλλά σε απόσταση του ενός μέτρου. Εκεί σταματάει η μαγκιά τους ή μάλλον τσάμπα μακγιά τους. Ήρθε η ώρα σας κοπρόσκυλα και επειδή το έχετε καταλάβει κάνετε ότι είναι δυνατόν για να φοβίσετε τους Έλληνες (γιατί εσείς Έλληνες σίγουρα δεν είστε). Αλλά πλέον ήρθε η ώρα σας και θα πληρώσετε για όλα όσα έχετε διαπράξει. Ο κόσμος βγήκε στους δρόμους ειρηνικά για να σας δώσει το χρόνο να καταλάβετε και να μετανοήσετε. Αλλά δε το κάνατε. Παρ' όλα αυτά ξεπεράσατε τα όρια και ψηφίσατε το μεσοπρόθεσμο. Ωραία κίνηση. Τώρα, με τη βοήθειά σας πάντα, οδηγήσατε το κόσμο στην επόμενη φάση. Αυτή τη φάπας. Κι αν δε καταλάβετε γρήγορα τι σας έρχετε τότε θα είναι αργά για σας. Στα αρχίδια μας βέβαια για το τι θα απογίνετε. Μακάρι να μπείτε όλοι φυλακή. Αλλά γρήγορα έρχετε και το έπομενο επίπεδο. Το οποίο είναι να τρώτε όπου σταθείτε τόσο μα τόσο πολύ ξυλο που οι πιο τυχεροί από εσάς θα κάνουν κανένα μήνα για να ξεπριστούν και οι πιο άτυχοι θα τους φάει το μαυρό χώμα.

Ανώνυμος είπε...

Πτωτοπαππα πουτανας γιε!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΟΩ,ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΓΕΛΙΑ.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ :
"ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ"
ΕΝΑ ΑΤΟΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ...
Ο ΑΝΩ ΤΑΓΑΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΧΤΕΣΙΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ ΠΟΥ "ΣΚΙΖΑΝΕ" ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...
ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΟΥΝ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΤΑΝ...
ΕΙΣΤΕ ΦΑΙΔΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...
ΜΑΖΙ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ).
ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ...
ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ...
ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΜΟΥΡΗ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΜΟΥΡΗ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ.-

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΠΕΤΑΓΕ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ!
ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΠΛΥΝΕ ΤΗΝ ΚΩΛΛΑΡΑ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Otan o Protopappas girnouse apo USA epi epoxis Simiti me to kivernitiko aeroplano dierotontan anamesa stous omious tou (k anamesa se enan diko mou)oti mia zoi dn ftanei gia na fane ola afta ta lefta.h istoria einai alithini.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟΤΕΤΟΙΕ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ?ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΜΟΥ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ