Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: «Απειλεί» με κινητοποίηση παρακρατικών ο Παπουτσής!


Επίθεση κατά της οικογένειας και του σπιτιού του κατήγγειλε στην Βουλή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής. Μιλώντας στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής προειδοποίησε: «για όλους εκείνους τους ανήθικους, ανέντιμους και
δειλούς τους προειδοποιώ: μακριά τα χέρια από τη γυναίκα μου και το παιδί μου». Δεν ξέρουμε από που του προέκυψε αυτό, καθώς κι αν έχει στοιχεία να το αποδείξει, θα όφειλε όμως -ως αρμόδιος Υπουργός- να προσκομίσει τα στοιχεία εκείνα που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του. Αλλιώς, όλα αυτά, είναι λόγια του αέρα για δημιουργία εντυπώσεων.

Αναφερόμενος γενικότερα στις επιθέσεις που δέχονται τις τελευταίες ημέρες πολιτικά πρόσωπα, ο υπουργός δήλωσε ότι δεν εντυπωσιάστηκε ούτε αποδέχτηκε ποτέ την ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία κανενός και δήλωσε «αισθάνομαι ότι είμαι κατήγορος και όχι κατηγορούμενος, εναντίον εκείνων που προκαλούν τη βία. Είμαι ενάντια σε αυτή από όπου και αν προέρχεται και η βία γεννά βία. Εκείνοι που θεωρούν ότι υπάρχει προοδευτική βία τους λέω ότι απλά ενισχύουν τη βία των κατασταλτικών μηχανισμών». Δεν μας είπε όμως τίποτα για την σκληρή βία που εξαπέλυσαν οι ταγματασφαλίτες ΜΑΤατζήδες, υπό τις εντολές του φυσικά, και είχαν ως αποτέλεσμα 500 τραυματίες πολίτες στα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας στο Σύνταγμα. Ούτε τον είδαμε να απολογείται για το γεγονός ότι έπνιξε τον ελληνικό λαό με χημικά! Ο κύριος αυτός, εξαπέλυσε χημικό πόλεμο εναντίον του ελληνικού λαού και έχει το θράσος να καταγγέλλει τη «βία» εναντίον μνημονιακών βουλευτών που ο ίδιος προκάλεσε με τις πράξεις του; Αγνοεί ότι είναι ο ηθικός αυτουργός της βίας;

Αίσθηση πάντως προκάλεσε η αποστροφή του κ. Παπουτσή που αναρωτήθηκε «έχουν σκεφτεί τι θα γίνει αν εμείς ζητήσουμε από τους ψηφοφόρους μας να επιβεβαιώσουν την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μας;». Γελοίο και επικίνδυνο συνάμα αυτό που είπε ο κύριος Παπουτσής! Γελοίο γιατί δεν υπάρχει πολίτης να υπερασπιστεί τους βουλευτές της κατοχικής κυβέρνησης, ειδικά όταν στις αποδοκιμασίες πρωτοστατούν πρώην μέλη και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, επικίνδυνο γιατί προαναγγέλλει την κινητοποίηση παρακράτους που θα εμφανιστεί ως «δήθεν» οπαδοί του ΠΑΣΟΚ. Ο κύριος Παπουτσής εκτροχιάζεται σε λογικές χουντικές, φασιστικές και ακροδεξιές και το μόνο που καταφέρνει με τις δηλώσεις αυτές είναι, όταν αποκατασταθεί η δημοκρατία στον τόπο μας, να κληθεί να δώσει εξηγήσεις, τόσο για τη βία που εξαπέλυσε αναίτια κατά του λαού, για το χημικό πόλεμο που κήρυξε κατά του λαού και για τις «προειδοποιήσεις» του περί επιστράτευσης παρακρατικών μηχανισμών για να «επιβεβαιώσουν την ψήφο και την εμπιστοσύνη» στους μνημονιακούς βουλευτές.

Τέλος κάλεσε τα κόμματα να απαντήσουν αν υιοθετούν τις πρακτικές του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολάτου, ο ίδιος διατείνεται ότι οργανώνει τις επιδρομές στα σπίτια των πολιτικών.

Σε καταδίκη των επιθέσεων προχώρησε και ο Γιάννης Τραγάκης από τη ΝΔ εκφράζοντας παράλληλα τη συμπάθειά του προς την οικογένεια του κ. Παπουτσή ενώ σημείωσε ότι ο πολιτικός κόσμος της χώρας θα πρέπει να πάρει θέση, γιατί είναι πρωτοφανές φαινόμενο και υπάρχει κίνδυνος να πάρει απειλητικές διαστάσεις.
Πηγη 

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας θέλετε μουγκους και κουφους, μπάρμπα Παπουτση και μπάρμπα Τραγάκη; Εχετε μπει εστω γιά μιά στιγμή στη θέση της ενδοιας και απόγνωσης που μας εχετε φέρει;
Προφανώς, όχι.
Ζειτε στον κόσμο σας μακάρια και δεν θέλετε να ταράξει κανεις τον ύπνο σας. Φθάνετε στο σημειο να λέτε αισχρά ψεμματα χρησιμοποιώντας αδιάντροπα τη γυναικα και το παιδι σας για να δικαιολογήσετε τα ΜΑΤ που κατεβάζετε εναντιον μας.
Το γελοιοδέστερο όλων ειναι να μιλάτε εναντιον του Κολλάτου, λες και ο Κολλάτος με μιά ντουντούκα στο χέρι ειναι απειλή για σας!
Γιά σοβαρευτείτε και αφήστε τα φτηνά κόλπα και τους θεατρινισμούς.
Αν σας ενοχλει η παρουσια διαμαρτυρομένων πολιτων κατω απο το παράθυρό σας, κλειστε τα παραθυρόφυλλα και τις κουρτίνες σας ή πηγαινετε να συναντήσετε τον φίλο σας τον ΓΑΠ στην θάλασσα να κανετε κανό μαζί.
Μάλλον ομως υποφέρετε απο ανίατη υπεροψία και δεν αντέχετε την δίκαιη οργή του Κολλάτου. Κάντε την αυτοκριτική σας και υστερα σιωπήστε με κατεβασμενο το κεφάλι, αντι να αφήνετε κορώνες εναντίον του λαου που σας ψηφισε, αλλά εσεις προδώσατε. Και το ΞΕΡΕΤΕ, ότι είναι έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Γαμιμένε παπουτσή, ξεφτιλησμένη κότα-πράσινες κωλοτρυπίδες....Φτου σας άπλυτα μουνόπανα!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΣΚΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ? ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ? ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κόψε τα μουσια Παπουτση, μεταφορικά και κυριολεκτικα γιά να δούμε λίγο το προσωπό σου!
Εχεις καβαλήσει το καλάμι και δεν καταδεχεσαι να σε ξεφωνίσει ούτε ενας άκακος σκηνοθέτης, ο Κολλάτος!
Τι εισαι παραπάνω απο μας δηλαδη, που δεν δεχεσαι κριτικη, ο άμεμπτος Θεός;
Δεν παίρνεις δρόμο εσυ και οι ομοιοι σου, μπας και ξεβρωμίσει λιγο αυτος ο τόπος.
Μας φλωμωσατε στα δηλητηριώδη αέρια της πολιτικής σας και μας εχετε προκαλέσει ασφυξία.
Μη ζητατε να οπισθοχωρίσουμε σε ενα πόλεμο που τον ξεκινήσατε εσεις εναντίον μας.
Γιά να φοβάστε τις φωνές μας - γιατι μόνο μ'αυτες σας πολεμάμε- αποδεικνύετε πόσο δικαιο εχουμε μεις, και πόσο αδικο εσεις. Γιατι στον λόγο μας δεν εχετε επιχειρήματα να αντιτάξετε, παρά μόνο τα τανκς του Πάγκαλου και τις δικές σας κατασταλτικες δυνάμεις των ΜΑΤ.
ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ!
Αυτό να θυμόσαστε όλοι.
Όσο για τις οικογενειές σας, αυτές τις εχετε για πάντα ντροπιάσει: οταν υπογράφατε το μνημόνιο βάζοντας υποθήκη την πατρίδα που σας γέννησε και πουλώντας την γιά τα λεφτά της προδοσίας!
Είστε κατάπτυστοι και από τις οικογένειές σας και απο τους ψηφοφόρους σας.

Ανώνυμος είπε...

EPI TELOUS KAI MIA SWSTI KINISI ENANTIWN TWN ANOMALWN , MONO POU PREPEI NA TIN VGALOUN PERA ..ELLA KAI KALI ARXI.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είπε ποιον ανήθικο, ανέντιμο, δειλό; Μα τι τραγική ειρωνεία; Οι εντολές στα ΜΑΤ και ΕΛ.ΑΣ πέστε μας κ. υπουργέ από ποιον δόθηκαν; Για ποιο ήθος και τιμή μιλάτε; Καλημέρα σας

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ...ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ.ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ....ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ....ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ....ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΒΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ......

Ανώνυμος είπε...

AMIVEA TA ESTHIMATA (SINTROFE HRISTO PAPOUTSI
DIOTI EAN PAS ME TON MOSAIKO NOMO EINE
OFTHALOMO ANTI OFTHALMOU KAI ODONDA ANTI ODONTOS
EAN PAS ME TON XRISTON IPE STON PETRO,
MAHERAN EDOSES MAHERAN THA LAVIS!DEN MPORO NA PISTEPSO OTI OLA AFTA TA ESHRA SINEVISAN APO ENA
IPOURGO TOU POLITEHNIOU LIPAME AFANTASTA!!!!

Ανώνυμος είπε...

SIMPLIROMATIKO STIN PIO PANO ANARTISI)
GEO DEN EIMAI TIS GENIAS TOU POLITEHNIOU
EIMAI TIS GENIAS TOU ANENDOTOU

Unknown είπε...

http://koinonikieksegersi.blogspot.com/2011/07/fbi-alter.html

Ανώνυμος είπε...

Άν κάποιος απείλησε την σύζυγο και το παιδί σας, θεωρώ ότι είναι τραγικό. Δεν φταίνε, ούτε πρέπει να εμπλέκονται σε πολιτικές διαδικασίες.
Μια μικρή παρατήρηση μόνο.
Μόνο η σύζυγός σας και το παιδί σας έχουν ψυχή?
Τόσες χιλιάδες σύζυγοι και παιδιά που έχουν εμπλακεί σε βιαιότητες λόγω διαρήξεων, ληστειών, φόνων, διαδηλώσεων, δεν έχουν ψυχή?
Τόσες σύζυγοι και παιδιά που έχουν πέσει στην ένδεια λόγω των μέτρων λιτότητας δεν έχουν ψυχή?
Εύχομαι και ελπίζω η οικογένειά σας να είναι καλά. Ομως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν την πολυτέλεια της συνεχούς προστασίας από την αστυνομία.
Να είστε καλά.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΩ ΓΙΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ?
ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ?
ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ??????

A.K είπε...

Μιλάνε όλοι , μιλάνε και οι κώλοι !

Αυτό και μόνο είναι το σχόλιό μου και εξ`άλλου, δεν τους αξίζει τίποτα περισσότερο από αυτό .

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ. Ο ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΪ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΘΗΚΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ!!ΟΤΙ ΑΝ ΛΕΕΙ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ..ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟ,ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ,ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΣΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΦΥΛΙΟΣ!ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ".

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!
ΥΛΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Kremasma sto Sintagma gia paradeigmatismo theleis aliti...!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΟΥΤΣΗ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ,ΠΟΣΟΙ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΟΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ,Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΣΟΥ,ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΝΗΣΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΟ ΟΧΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ,ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΟΜΩΣ ΕΣΥ,ΑΛΛΑ ΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΑ ΔΥΣΤΙΧΗΣΜΕΝΟΙ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ,ΣΕ ΞΑΝΑΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΟΥΜΕ.ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΟΥΝ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΛΕΙΣΑΝ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ 300 ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΟΠΩΣ Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΪΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΑΝΕ.ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΑ
ΠΙΣΤΕΨΕ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ....
ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ....

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ,
ΕΧΩ
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ......
ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥΛΑΚΙ...ΜΑΡΤΥΡΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΜΑΣ...
ΑΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ....ΑΛΛΑ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΑΛΛΙΩΣ....

ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ"


ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΠΑΣΑΛΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΛΟΥ "HOLY-WOOD" ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΣΤΗΝ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ"....ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ....

ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ.......

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.....ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΘΑ ΣΤΑ ΠΩ....??

ΕΝΩΣΕ ΤΟ ΠΑΖΛ....ΜΠΟΡΕΙΣ...


ΥΣΤΕΡΑ....
"ΑΥΤΟΙ" ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΜΕ "ΕΞΟΡΙΑ" ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΤΗΝ"ΕΞΟΡΙΑ".....ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΥΠΟΥ ΜΠΙΛ ΛΑΝΤΕΝ....

ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ"

ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.....ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ONE GLOBAL PEACEFULLY NATION ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ...2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΔΡΑΣΗ -ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ............ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΛΑΧΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΣΒΑΣΤΑΧΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΣΟΥ ΒΑΡΗ......ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ....
ΚΑΙ ΑΠΑΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ, ΕΡΓΑΣΙΑ ,ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΑΝΙΑΤΕΣ ΑΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ "ΜΑΘΟΥΣΑΛΕΣ ΜΟΥ" ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΡΗΣΚΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ....
ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...
ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΞΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΘΕΟ ΣΟΥ.......


ΚΑΙ ΜΕΤΑ.....ΣΚΕΨΟΥ.....ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ....
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ Η ΑΘΡΩΠΟΤΗΤΑ....ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΑΜΑ...ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ !!!!
2000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ......ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ....

ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΕΦΕΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ...

ΚΑΙ ΟΙ 2 ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΛΓΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.......

ΔΙΑΛΕΞΕ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΗΣ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ....ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ !!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑ-ΔΥΚΤΙΟ..

ΕΞΑΦΑΝΙΖΩ ΤΑ ΙΧΝΗ ΜΟΥ.....ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ....

ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ....ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ
ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ....

ΕΥΛΟΦΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ....

1061 "Ε" ΤΟ ΓΕΝΝΟΣ "ΑΓΓΕΛΟΥ" (ΑΝΤΙΜΑΣΣΟΝΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις που δουλεύετε στα ΜΑΤ, φύγετε όλοι και αφήστε τους κλεφτες χωρίς προστασια. Θα σας πετάξουν σαν στημενες λεμονοκουπες και εσας μόλις κάνουν τη δουλειά τους, οι αλήτες. Θα σας βάζουν να μας σκοτώνετε για τα λεφτα. Το καταλαβαινετε οτι σας κάνουν κοινους εγκληματιες και οτι είσαστε δουλοι τους;
Αν σας έχει μεινει ελάχιστο φιλοτιμο, καντε σταση εργασιας και αρνηθειτε να χτυπάτε πολιτες. Μαζέψτε και το παρακράτος που ξεπηδαει απο τις ταξεις σας. Εχετε την δύναμη να κάνετε αυτο που χρειαζεται η πατρίδα, γιατι εχετε οπλα.
Αν συνεχισετε τα ιδια, σε λιγο θα δουλευετε για τρεις και εξήντα για λογαριασμο της μοσαντ και το αφεντικο σας θα ειναι αλλοδαπος.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥ ΝΑΥΑΓΙΟΥ ΣΑΜΙΝΑ ΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΟΥΔΙΜΑΟΙ!!!

ΚΑΡΙΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Λαμόγια και ακόμα που είστε ακόμα!!!! Θα ζήσετε την κόλαση επι της γης και απο ΕΛ-ΛΗΝΕΣ στη χώρα που λέγεται ΕΛ-ΛΑΣ! Η προδοσία δεν ξεπληρώνεται τόσο εύκολα! Α και που είστε σιχαμένα σκουλήκια, όπως είπε η Διαμαντοπούλου ο Θεός της Ελλάδος ας βάλει το χέρι του.Ο Θεός ποτέ δεν λησμόνησε τη ρωμιοσύνη. Προσευχηθείτε εκεί που ξέρετε να γλιτώσετε απο τη λαίλαπα που έρχεται!

Ανώνυμος είπε...

Τι θα πεί σεβασμός στις οικογένειες των πολιτικών ??
Αυτοί σεβάστηκαν τις οικογένειες τις δικές μας (του λαού) ?? που με την οικονομική ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ μας έχουν καθηλώσει να ζούμε κάτω απο το όριο της φτώχιας που οι ίδιοι καθορίζουν ?? μες στην μακροχρόνια ανεργία ???
ΠΡΕΠΕΙ να μην μείνει ούτε ένα γονίδιο (ανιόν ή κατιόν) πολιτικού ζωντανό, γιατί θα δημιουργήσει νεες τερατογενέσεις.
Γι' αυτό όπου τους πετύχετε λυντσαρετέ τους, προπηλακίστε τους, γ@@@στε τους, σκοτώστε τους.
Μόνο έτσι θα λυτρωθεί η ΕΛΛΑΔΑ μας.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΗ ΦΑΡΑ !!
ΝΑ ΚΑΕΙ, ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ Η ΒΟΥΛΗ (ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ).

Α

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

δεν καταλαβαινω γιατι οι τραγακηδες γινονονται υπερασπιστες των δημιων.

Ανώνυμος είπε...

εγω το καταλαβαινω . γιατι στην θεσιν του θα εκαναν κι αυτοι τα ιδια.

Ανώνυμος είπε...

" Η προοδευτική βία ενισχύει τη βία των κατασταλτικών μηχανισμών" ;;;;
Διάβασα καλά ;;;;
Μας απειλεί ο κ. Παπουτσής ;
Ο "κατήγορος" ;;;;
Συνεχίστε έτσι κύριοι του μΠΑτΣΟΚ και θα δείτε σύντομα , στις επερχόμενες εκλογές , πού θα βρεθείτε... Στον κάλαθο των αχρήστων και επικινδύνων τοξικών σκουπιδιών.
Οι πολίτες εκεί σας κατατάσσουν εδώ και καιρό , αλλά αδυνατείτε να το δείτε. Σας έχει τυφλώσει η λύσσα της εξουσίας που σας δίνουν ( για πόσο ακόμα;;) τα αφεντικά της παγκόσμιας τάξης.
ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ....
Μαρίνα

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ το μεγαλειο σου . . . . . . . . . .

Ανώνυμος είπε...

Συνταγμα Αγανακτισμένοι
6/6 - 6μμ

Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΥΤΗ ΠΕΡΑΣΕ.
ΕΣΥ ΑΛΗΤΑΡΑ ΟΜΩΣ,ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΣΟΥΣ ΜΡ ΣΕΒΟΝΤΑΙ,ΟΣΟΥΣ ΠΟΝΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ...ΤΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

8.28 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Eleftheros Ellinas είπε...

http://eleftheros-ellinas.blogspot.com/2011/10/blog-post_7171.html