Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ…. παραπλανητικοί λογαριασμοί από την ALPHA BANK


Αφού ήπιαν το αίμα του λαού με το μπουρί της σόμπας οι τραπεζίτες , 110 δισεκατομμύρια κρατικές επιχορηγήσεις στο δημόσιο χρέος μας (κουράγιο Έλληνες μέχρι το 2025)। Ήρθαν τώρα να ρουφήξουν ότι απέμεινε με το καλαμάκι της πορτοκαλάδας.


Έλαβα σήμερα τον λογαριασμό (statement) της Dynamic Visa, κάρτα που εκδιδόταν από την Alpha Bank μέχρι το τέλος του 2009. Η τράπεζα είχε ενημερώσει ότι σταματά πλέον το προϊόν αυτό και όποιος ενδιαφέρετε μπορεί να αποκτήσει την νέα κάρτα της Dynamic American Express. Επειδή μόλις είχα καταθέσει τα χαρτιά μου για σύνταξη αποφάσισα να μην πάρω την νέα κάρτα εφόσον η παλιά είχε λήξει 12/09.
Σήμερα λοιπόν 04/07/2011 έλαβα ένα λογαριασμό της Dynamic Visa ;;;;;; που μου ζητά να πληρώσω το ποσό των 17,61 ευρώ για συνδρομή της ανύπαρκτης κάρτας , εφόσον έχει καταργηθεί από το 2009.


Προσοχή να μην πληρώσει κάνεις καταγγείλτε τους .

Έλεος τόση αναλγησία από της τράπεζες που όταν κερδίζουν τα τσεπώνουν και όταν έχουν χασούρα τους τα πληρώνει ο λαός, ρίχνουν άδεια και ότι πιάσουν απο τον κοσμάκη.
Να την χαίρονται την ελεύθερη οικονομία και τον καπιταλισμό τους।


Ένας εισαγγελέας μήπως υπάρχει ; κατά προτίμηση αυτός που έψαχνε αυτόν που έστειλε το email για την επιστροφή στη δραχμή ενώ την Δραχμανάκη που έκανε τεράστιο κακό στην πατρίδα μας με τις δηλώσεις της δεν την εγκάλεσε κανένας πολίτικος ούτε την κάλεσε κανένας εισαγγελέας !


Ντροπή κοράκια (το ζώο είναι συμπαθές οι τραπεζίτες όχι)
Πηγη 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εισαγγελέας δεν υπάρχει...

Ο νόμος στα χέρια μας πλέον...


A.V

dimitriskavalos είπε...

Πρόπερσι η eurobank με πήρε τηλ. να πληρώσω 20 ευρώ για ανανέωση της κάρτας μου...αφού τα κατέθεσα πήγα να την ανανεώσω και μου λένε ότι δεν μπορώ αν δεν τους πάω εκκαθαριστικό με Εισόδημα ίδιο με αυτό που αρχικά πήρα την κάρτα... το εικοσάρικο πάει...και εγώ τους άφησα το υπόλοιπο απλήρωτο που είναι 1500 ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ. Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ . . . . . . . ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ.