Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Πολιτική συνέπεια ... μηδέν από το νέο συνεργάτη του Ε.Βενιζέλου!


Η υπουργοποίηση του μέχρι το πρωί της Παρασκευής σφοδρού επικριτή του Μνημονίου και της ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης, Παντελή Οικονόμου και στενού πλέον συνεργάτη του Ε.Βενιζέλου, την οποία από σήμερα καλείται ο ίδιος να υπηρετήσει και να εφαρμόσει, έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στο διαδίκτυο, καθώς αφαιρέθηκαν από την προσωπική του ιστοσελίδα στο διαδίκτυο (www.poikonomou.gr) οι δηλώσεις και οί θέσεις του κατά του Μνημονίου, όπως το ερώτημα "Θα το ψηφίσεις;".
Στο προφίλ του Παντελή Οικονόμου στο facebook μία... ερώτηση κυριαρχεί: «Κύριε Οικόνομου για απαντήστε επιτέλους, όπως ρωτάνε όλοι από κάτω... Θα ψηφίσετε το Μνημόνιο τώρα;». Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν στον τοίχο («wall») του προφίλ. «Συγχαρητήρια για το ήθος σας, κ. Οικονόμου. Στον βωμό μιας καρέκλας αποδεικνύετε περίτρανα ότι με τέτοιες αξίες καταντήσατε εσείς οι εκπρόσωποι του λαού την Ελλάδα εδώ που έφτασε. Τόσο αδίστακτος να αλλάζετε εν μια νυκτί όλη σας την σκέψη περί μνημονίου;» γράφει ένας επισκέπτης του προφίλ. «Κύριε Οικονόμου, γιατί σβήσατε από την ιστοσελίδα σας τις θέσεις σας για το μνημόνιο; Το ερώτημα λοιπόν είναι ξεκάθαρο: θα ψηφίσετε το Μεσοπρόθεσμο; Ναι ή όχι; Καρεκλάκια»!
Ακόμη χειρότερα, οι δηλώσεις του κ. Οικονόμου στο προσωπικό του σάιτ (www.poikonomou.gr), μόλις τις προηγούμενες εβδομάδες, περί άμεσης εξόδου της χώρας από το Μνημόνιο... εξαφανίστηκαν! Μία αναζήτηση βέβαια στο google τις ανασύρει ξανά, ό,τι κι αν κάνουν οι συνεργάτες του νέου αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας.
Αυτή είναι η αξιοπιστία των πολιτικών μας. Όλες τους οι αντίθετες με το "μαντρί" πολιτικές θέσεις εξαφανίζονται μόλις πάρουν ... καρέκλα! Εδώ θα μου πείτε, την Πέμπτη το βράδυ ο Ε.Βενιζέλος έκανε κόμμα με τον Σημίτη και δώδεκα ώρες μετά συμφωνούσε να αναλάβει αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου. Κρίμα...
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.poikonomou.gr/site/news/details.php?mid=329

Τίποτε δεν εξαφανίστηκε. Ένα ψάξιμο πριν την ανάρτηση δεν βλάπτει - διαφύλαξη αξιοπιστίας από μέρους μας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το defencenet το κάνει... Εκτός αν κάποιος το πήρε μυρωδιά και το ξαναδιόρθωσε

Heavy metal ρε μουνια!!!! είπε...

Φλωριδης,Αθανασιαδης,Λιανης,Νασιακος και τωρα Οικονομου.ειναι τρεις μερες κυβερνηση και ειναι ηδη μπαχαλο.Μιλαμε για την χειροτερη κυβερνηση των τελευταιων 150 ετων στην κρισιμοτερη στιγμη μας.Παρτε τον πουλο και εξω αλητες!

STYLIANOS είπε...

ΠΑΣΟΚ=ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΝ,ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ.ΤΟ ΦΙΔΙ ΦΙΛΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;
ΠΩΣ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ;
ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΠΟΥ ΥΠΕΡΕΤΗ ΤΥΦΛΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ; ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΟΜΠΡΑ.!!!!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ,ΤΩΝ ΣΥΧΑΜΕΡΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ.
ΚΑΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝΝ ΤΡΕΜΟΥΝ.
ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΙΡΗΝΗ,ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΗ.Η ΘΑ ΔΩΣΗΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΘΑ ΠΕΘΑΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ.ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ,
-"ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ".ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΡΕΤΩ ΟΣΟ ΖΩ.