Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Δημοψήφισμα το φθινόπωρο προανειλλειλε από τη Βουλή ο Παπανδρέου!



Αφού θα έχει ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο και θα εχουν υπογράφει οι αποκρατικοποιήσεις για το ξεπούλημα της πατρίδας, τη διενέργεια δημοψηφίσματος το φθινόπωρο για την προώθηση των μεγάλων αλλαγών, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στη Βουλή, με την οποία άρχισε η διαδικασία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς....
την κυβέρνηση.
Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου περιέγραψε πέντε βασικούς άξονες αλλαγών το επόμενο διάστημα και έθεσε τα κομβικά ζητήματα επί των οποίων ζητά την εμπιστοσύνη της Βουλής.
Για μια ακόμα φορά αναφέρθηκε στους οίκους αξιολόγησης που όπως είπε, λειτουργούν κατα το δοκουν, μίλησε για τους κερδοσκόπους, αλλά και για τους επενδυτές στην αγορά των παραγωγων!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς παπανδρέου θέλουμε να φύγεις. Να φύγεις και εσύ, και ο συρφετός που ονομάζεις κυβέρνηση, και όλοι που είστε μέσα στο "ναό της δημοκρατίας".
Δεν σας θέλουμε πιά, το καταλαβαίνεις αυτό το πράγμα?
Κάνε ΤΩΡΑ δημοψήφισμα για το αν πρέπει να παραμείνετε μέσα στην βουλή.
Εσεις καταστρέψατε τη χώρα, εσείς το παίζετε σωτήρες, εσείς θα φτιάξετε και τις παραμέτρους του δημοψηφίσματος.
Οχι πιά.
Να σηκωθείς και να φύγεις ρε. Και φυσικά να περιμένεις και την δίκη, γιατί πρέπει να τιμωρηθείτε όλοι εσείς οι άχρηστοι.

Ανώνυμος είπε...

θα φυγει κι αυτος οπως και οι προηγουμενοι(αφηνοντας μεγαλυτερο χρεος και κανοντας περιουσιες)

Ανώνυμος είπε...

σήκω φύγε ρε καρεκλολάγνε!!!!!!!!!!!!!!!!
Φύγε ρε που κατσικώθηκες στη πλάτη του λαού και δε ξεκολλάς με τίποτα!
Γ@μώ το μέλι της εξουσίας, ψώνια!
-Λεφτά υπάρχουν ε;;;;
-Δε σε νοιάζει η καρέκλα ε;

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!
ΣΥΜΜΟΡΙΑ!

Ο Γκαίμπελς αισθάνεται ένα τίποτα μπροστά σας!

ΔΡΟΜΟ ΡΕ ΔΥΝΑΣΤΕΣ!
ΔΡΟΜΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΘΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΟΡΙΑ ΣΟΥ.Η ΔΙΚΗ ΘΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΙΑ ΒΟΗΣ.ΗΛΙΘΙΕ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕΣ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ Τ2 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Τ10 ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΓΑΤΕ.ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΛΕΕΙΝΕ ΨΕΥΤΗ.ΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ.ΑΝΟΙΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΑ ΛΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ Η Ν Ε Μ Ε Σ Ι Σ................

Ανώνυμος είπε...

ρε εισαι ηλιθιος??ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Σ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΕΠΡΙΞΕΣ!!ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ..ΔΡΟΜΟΟΟ!!!!!!!!!

Heavy metal ρε μουνια!!!! είπε...

ε βεβαια σιγα μην εκανε δημοψηφισμα για το μεσοπροθεσμο και για την παραμονη μας στην ΕΕ ή οχι.Αφου περασει το μεσοπροθεσμο τι να το κανουμε το δημοψηφισμα?Τι ερωτηση θα βαλει στο δημοψηφισμα?Με θελετε για ορωθυπουργο ή να μπει ο Σαμαρας να υλοποιησει το μεσοπροθεσμο.Ε ρε προδοτη.Γαμω την Αμερικη σου και το Ισραηλ σου μουλε προδοτη μισελληνα

STYLIANOS είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΟ,ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ,ΠΑΝΩΩΩ ΤΟΥΣ.
ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ,ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΚΟΜΠΟ ΣΑΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΕ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ,ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40.
ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ.ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ,ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΥΠΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ.ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 5 ΣΥΝ ΕΜΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τζέφρυ γλυκό μου αγόρι, όταν θα σε γαμήσει η μισή πλατεία και η υπόλοιπη μισή θα ακονίζει το μουνί της μάνας σου, τότε θα καταλάβεις πως έμπλεξες με λάθος ανθρώπους.
Καν' την μεγάλε, όσο είναι καιρός, εκτός αν θέλεις να δοκιμάσεις και περιμένεις να δεις αν είναι ωραίο!!!!