Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Σήμερα η Χούντα πέταξε τις μάσκες



13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι κρίμα, γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα. Η Ελλάδα για να σωθεί, πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται, να πάνε εξορία. Να φύγουν, γιατί παρόντες μολύνουν.

Σήμερα πουλήθηκαν όλα. Έχει κατορθώσει ο «Διεθνής Σιωνισμός» με τα προγράμματα που κάνει εδώ και 180 χρόνια, να εφαρμόσει σήμερα τα σχέδια του.

Σήμερα όμως που όλοι γονατίσαμε και δεν υπάρχει ελπίς, θα επέμβει ο Θεός των πατέρων μας για τα αίματα των Μαρτύρων μας και τα λείψανα των Αγίων μας. Το αίμα το Ελληνικό που χύθηκε για την Ορθοδοξία, εάν ενωθεί σήμερα θα γίνει πλωτό ποτάμι, να πνίξει τους κανίβαλους που λέγονται «μεγάλοι».

Οι ελπίδες μας είναι μόνο στον Θεό.

Μοναχός Παΐσιος Αγιορείτης

Ανώνυμος είπε...

έρχεται σύντομα η ώρα που θα βάψετε με το αίμα σας τον τόπο που πατάνε τα βρωμοποδαρά σας,προδότες γαμημένοι ανθέλληνες.Δεν θα σας κρεμάσουμε αλλά θα σας σφάζουμε σαν γουρούνια στο Σύνταγμα και να σας βλέπουν τα σατανικά αφεντικά σας πουσταράδες.Έτσι θα ξεπλυθεί ο τόπος που μαγαρίσατε.

Ανώνυμος είπε...

Συμπατριώτες, το πολίτευμα που έχουμε τώρα δεν είναι χούντα αλλά τυραννία, γιατί ψηφίσαμε κάποιον που έδινε υποσχέσεις, μετά τις αθέτησε και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μείνει στην εξουσία...

Ανώνυμος είπε...

gamo ta osta tou andrea

Theo είπε...

Μα καλα ρε γαμωτο.. Οι αστυνομικοί πως καταδεχονται να παίρνουν διαταγές απο προδότες και αλητες?? ούτε ένας να μην έχει τα αρχιδια να παραιτηθεί ρε;; Είδατε τι έλεγε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στο ΑΛΤΕΡ;; Έκανε πως δεν ήξερε τίποτα για την συνεργασία αστυνομίας-παρακράτους..απο σώμα καταστολής του εγκλήματος την καταντησανε ως πιόνια του συστήματος...

Ανώνυμος είπε...

Eμμ, πως θα το κάνουμε, η γενιά μας θα πιεί το πικρό ποτήριο όπως και τόσες άλλες. Εδώ θα φανούμε ποιοί είμαστε και θα καταλάβουμε την αξία της ιστορίας και του αίματος. Που τόσο είχαν περιφρονήσει οι εκσυγχρονιστές της α.προόδου

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝΕ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΟΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Κοκκαλάκη, κόκκαλο να μη σου μεινει, θανατοποινιτη, εξουσιαστη της δεκάρας, αδερφή.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ (ΣΥΝΤΡΟΦΕ)ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΤΙ Η ΠΙΟ ΠΑΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΛΕΗ ΟΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΣΕΝΑ.-

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΜΟΡΦΗ ΠΑΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..Η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ THEO 1.05 ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ Η ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΕ (ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΘ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ. ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΞΕΠΕΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΩΣ ΕΘΝΟΣ .

Ανώνυμος είπε...

10.33 ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΥΝΧΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο εμφυλιος ξεκινησε....Οι ανθελληνες εκαναν καλα το εργο τους υπηρετωντας και εκτελωντας εντολες μισεεληνων..ΝΤΡΟΠΗ.αναρωτιεμαι ποσο υπερηφανοι ειναι οι γονεις και οι συγγενεις ολων αυτων των αστυνομικων που ξυλοκοπουν χωρις αιτια και χωρις οικτο παιδια,ηλικιωμενους,γυναικες και γενικοτερα τον συνανθρωπο τους.