Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ - 2011 μ.χ.


Στη μάχη των Θερμοπυλών, το 480 π.χ., μια χούφτα Ελληνες, Σπαρτιάτες και Θεσπιείς, προέταξαν τα στήθια τους σε έναν πανίσχυρο εχθρό.
Ο Ξέρξης είχε τεράστια οικονομική και στρατιωτική δύναμη. Είχε στην κατοχή του τόσο χρυσάφι, που του επέτρεπε να συντηρεί έναν τεράστιο στρατό από πολεμιστές όλων των....

υποτελών φυλών. Μεταξύ αυτών υπήρχαν και μισθοφόροι Ελληνες. Ο Βασιλιάς αυτός, για να υλοποιήσει τα σχέδια του να επεκταθεί στην Ευρώπη, έπρεπε να κατακτήσει την Ελλάδα. Οι 300 Σπαρτιάτες και οι 700 Θεσπιείς, χάρη στους οποίους καθυστέρησε ο Περσικός στρατός, πολέμησαν μέχρις ενός για να εξασφαλίσουν την επιβίωση της Πόλης και κατ' επέκταση την επιβίωση των ιδίων, των οικογενειών τους, των φίλων τους, και των συμπολιτών τους από έναν εχθρό που θέλει να τους υποδουλώσει.

Στο τέλος νίκησαν. Καθυστέρησαν τον εχθρό και ο Ελληνικός στόλος συνέτριψε τον Περσικό.

Σήμερα, ο εχθρός έχει τεράστια οικονομική δύναμη. Εχει τόσο χρυσάφι που του επιτρέπει να συντηρεί έναν τεράστιο στρατό από εξαγορασμένες υποτελείς φυλές (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, διαφημιστές, συνδικαλιστές και λοιποί παρατρεχάμενοι). Οπως και τότε, μισθοφόροι Ελληνες πολεμούν με το μέρος του εχθρού. Οπως και τότε, ο εχθρός, για να κατακτήσει την Ευρώπη, έπρεπε να περάσει πρώτα από τους Ελληνες. 

Σήμερα, ο Ελληνικός λαός, είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει την υποδούλωση του από μια χούφτα παράνομους απατεώνες. Αύριο είναι η μάχη του μεσοπρόθεσμου. 

Στο τέλος θα νικήσουμε.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ.

http://thalamofilakas.blogspot.com/2011/06/2011_28.html


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ Κ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ-ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!
ΜΗΝ ΣΚΙΑΖΕΣΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!
ΔΙΑ Ο,ΤΙ ΠΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ....ΟΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ..
ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΝΕ???
ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΕΚΝΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑΝΕ(ΔΗ-ΜΗΤΡΑ)??
ΜΗΠΩΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ-ΔΙΑ???
ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΦΩΤΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ ΑΓΑΘΟΣ Κ ΛΕΠΤΟΛΟΓΟΣ ΘΕΟΣΟΦΟΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!
Η ΓΗ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ!!
ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ !! ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΜΟΙΑΣΟΥΝ!!!
ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝ+ΠΑΝ!!!

ΣΕ ΤΡΕΜΕΙ Η ΠΛΑΣΗ ΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ-ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!
Η ΔΥΝΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!!!
ΛΕΥΚΟ Η ΜΑΥΡΟ ΧΑΠΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...
ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΥΚΟ Κ ΛΑΜΠΕΡΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ!!!
ΚΑΛΗ ΔΙΑ-ΣΚΕΔΑΣΗ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗ-ΤΗ ΤΗΣ ΕΛ ΛΑΣ-ΤΡΕΛ=ΛΑΣ!!!!
ΣΧΙΖΩ-ΦΡΕΝΗΣ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΑΡΑ ΣΧΙΖΩ-ΦΡΕΝΗΣ Κ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ!!!
ΤΟ ΝΥΝ ΕΣΤΙΝ ΤΟ ΜΕΛ-ΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛ-ΘΟΝ!!
Ο ΔΙΑΡΚΕΙΣ Κ ΑΙΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΔΙΠΟΔΩΝ ΑΨΥΧΩΝ ΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΕΛ-ΛΗΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ-ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ+ΑΓΙΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Με τα δοντεας να κρατεις τα χωραφεα και την γης,τη σημαια κρατ σο χερ και με τ αλλο το μαχαιρ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΟ ..."ΠΕΡΙΜΕΝΕ"

Η "Λαική Συντακτική Εθνοσυνέλευση" διεξάγει δημοψήφισμα απο την Κυριακή έως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ για μια εβδομάδα. Στο μεταξύ διάστημα θα υπογραφεί το μεσοπρόθεσμο (Τρίτη ή Πέμπτη ακούγεται) και αυτοί θα μαζέυουν ακόμα "ψήφια". Στο μεταξύ διάστημα, όσοι "ελπίζουν" (αχ αυτή η γαμημένη λέξη) να βγεί κάτι απο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα λένε "ΠΕΡΙΜΕΝΕ... Ακόμα δεν είδαμε το αποτέλεσμα". Εγω σας λέω ότι μαζέυουν 10.000.000 ψήφους που λένε ότι δεν γουστάρουμε την τρέχουσα κυβέρνηση, δεν γουστάρουμε κανένα μνημόνιο και ΔΝΤ και τελος πάντων ΑΙΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. Έχει κανείς την εντύπωση ότι θα δώσουν τα αποτελεσματα του δημοψηφισματος στον Παπούλια και το απόγευμα θα βγεί ο GAP στο γυαλί και θα πει "Ελληνικε, λαε, πηρα το μηνυμα σου, πηρα τα αρχίδια σου και παραδίδω την εξουσία"; Δεν μπορεί να το κάνει αυτό ο υπάλληλος γιατί τα αφεντικά του θα τον καθαρίσουν. Όσο όμως δεν ανησυχεί μήπως τον καθαρίσουμε εμείς, θα κάνει το δικό τους. Και βγαινει ο κόσμος στην πλατεία συντάγματος πίσω απο "αγανακτισμένους" και "άμεση δημοκρατία" και άλλα κινήματα μη-βιας και απειλεί τον GAP με τι;... με νεροπίστολο!!! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ! ΜΟΥΤΖΕΣ ΤΩΡΑ. ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΡΑ (ποιός θα πάει για lysopaine;). Οι "άλλοι" κρατούν γεμάτο 45άρι με την ασφάλεια βγαλμένη στον κρόταφο του GAP... και εσείς περιμενετε να υποκυψει στα αιτήματα σας με ... νεροπίστολο;

Τα ίδια ισχύουν και για τους "αγανακτισμένους". ή μήπως δεν ψηφίστηκε ως συνταγματικό το μνημόνιο; Μήπως δεν πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η ανασχηματισμένη "κυβέρνηση"; Περιμένετε να απειλήσετε την πολιτική κατάσταση με... νεροπίστολα μη-βίας;

Το ΔΝΤ θα υψώσει τη σημαία του στην Ακρόπολη και οι "αγανακτισμένοι" θα διαδηλώνουν ακόμα με ΕΙΡΗΝΙΚΑ και ΝΟΜΙΜΑ μέσα έξω απο τη Βουλή Α.Ε.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι σας, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας... και θα δείτε πόσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζευόμαστε στο Σύνταγμα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΦΩΝΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΥΤΖΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!

ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΞΥΛΟ, ΒΙΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΤΕΡΓΑ.

Ήταν μια κοινωνική προσφορά της Βουλή Α.Ε.