Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Χαίρομαι που αργήσαμε τόσο πολύ να βγούμε στους δρόμους



Χαίρομαι γιατί αν το είχαμε κάνει νωρίτερα π.χ. πέρυσι τότε τα λαμόγια που μας κυβερνούν θα μας έριχναν όλο το βάρος της ευθύνης...

Εσείς φταίτε θα μας έλεγαν που δεν μας δώσατε μία ευκαιρία να εφαρμόσουμε την μοναδική λύση για την σωτηρία της χώρας. Εσείς φταίτε γιατί δεν κάνατε υπομονή ένα χρόνο , γιατί τότε θα βλέπατε...


Ε λοιπόν χαίρομαι γιατί κάναμε υπομονή και είδαμε και τα αποτελέσματα. Μας εξαθλίωσαν , μας εξευτέλισαν , μας άφησαν άνεργους. Φως στο τούνελ της κρίσης δεν είδαμε. Αντίθετα είδαμε τα ρουσφέτια να συνεχίζονται , τις σπατάλες το ίδιο. Δεν είναι ικανοί ούτε τα προσχήματα να κρατήσουν. Να μας δώσουν έστω και την ψευδαίσθηση ότι και αυτοί από την μεριά τους κάνουν ότι μπορούν. Να πάρουν μικρότερο μισθό, να μην διορίσουν τους κολλητούς τους ως συμβούλους με εξωφρενικούς μισθούς, να ζητήσουν από την ελίτ της χώρας αυτής να βάλει και αυτή κάτι για να συμβάλει.

Οπότε ναι χαίρομαι που περιμέναμε γιατί τώρα όλο το βάρος της αποτυχίας του Μνημονίου θα το πάρουν στους δικούς τους ώμους και εμείς είμαστε ελεύθεροι χωρίς αμφιβολίες πια να αναζητήσουμε μία παραγματική λύση.

Αναγνώστης

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΙΔΑΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΑΣΣΕΡ, ΚΑΝΤΑΦΙ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΟΥΜΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι!!! Λυπάμαι!!! Λυπάμαι που αργήσαμε να βγούμε και να τους κράξουμε! Δεν έπρεπε να έχουμε φτάσει καν έως αυτό το σημείο! Λυπάμαι που η προηγούμενη γενιά, έφταιγε δεν έφταιγε, δεν βγήκε στους δρόμους να τους σταματήσει πριν δώσουν στη χώρα αυτήν την αυτοκτονική πορεία!! Τουλάχιστον συμμετέχουν στο ξεσήκωμα αυτό!

Modestus είπε...

Ακριβώς δεν γίνεται δουλειά έτσι δυστυχώς. Μας έχουν γραμμένους στα τέτοια τους οι πολιτικοί. Σου λέει και τι έγινε ας κάτσουν στο Σύνταγμα, θα βαρεθούν θα φύγουν.

Ανώνυμος είπε...

θα πρεπει εκτός απο αυτό να μην πληρώνουμε τιποταααα!Και ξεκινάμε με τις τράπεζες.Μονο ετσι θα την ακουσουν .

Ανώνυμος είπε...

Χρειάζεται απαραίτητα να συγκροτηθεί ένα μέτωπο, ένα κίνημα, να μπορεί να εκφραστεί κάπως θετικά η ψήφος μας. Αλλιώς με σύγκρουση και βία θα μας φάνε λάχανο, δεν έχουμε όπλα εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Ο ογκος ειναι τεραστιος. Γιατι δεν μπουκαρει ο κοσμος στην Βουλη?? Τι φοβαται??

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΕΙ ΤΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ???

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΥΡΙΟ....

Arlekin είπε...

Εσείς που λέγατε για καναπέδες και φραπέδες.Είπαμε,δεν είναι μαλάκας ο Έλληνας,προσπαθούσε να βγάλει συμπεράσματα και τώρα πέρασε στην αντεπίθεση...

Ανώνυμος είπε...

Ποιά συμπεράσματα ρε φίλε. Εδώ δεν έβγαλε συμπεράσματα, έχοντας πάνω από 15 χρόνια αυτό το βλαμένο υπουργό. Από όπου πέρασε τα έκανε ....ουνί. Παιδείας, εξωτερικών. Ερασιτεχνισμοί και στη χειρότερη περίπτωση αντιγραφή ότι σκουπίδι αμερικάνικο του κατέβαζε η γκλάβα του. Σαν ΥΠΕΞ ότι του βάζαν μπροστά στο τραπέζι Τούρκοι, Αμερικάνοι Ευρωπαίοι το υπέγραφε (και το υπογράφει ) χωρίς δεύτερη κουβέντα. Και όταν μετά από όλες αυτές τις παπαριές που έκανε όταν είπε "λεφτά υπάρχουν " όλοι τσίμπισαν. 'Η μάλλον για να είμαστε δίκαιοι, ως αρχιηλίθιοι που είμαστε πιστέψαμε ότι η Ελλάδα ήταν ένα ένα τεράστιο σκάνδαλο και άρα έπρεπε να ντρεπόμαστε και να αφήσουμε να έρθουθν (ξανά) όλοι αυτοί που ο καθε ένας τους σε μιά δημοκρατία θα είχε καμιά εκατοστή χρόνια φυλακή στην πλάτη του από απάτες , ρουσφέτια, ολιγωρίες και πολλάκις προδοσίες. Καλά να πάθουμε. Αλλά έστω και αργά, ποτέ δεν είναι εντελώς αργά. Το μόνο που καταλαβαίνουν αυτά τα τομάρια είναι η με ειδικό νόμο έκτακτη φορολόγηση 99,99% επί κινητών και ακινήτων α και β βαθμού συγγενείας (τουλάχιστον). Α, και κουμπάρων.

Ανώνυμος είπε...

Έστω ότι μπήκε ο κόσμος στην βουλή...και μετά;

Hellas-Orthodoxy είπε...

Πρωτη φορα βλεπω ατομα να τους αρεσει ο βιασμος και μαλιστα ΕΠΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ.

Πες το ρε μεγαλε πως "χαιρεσαι" που...βγηκες τωρα στους δρομους,για να κρυψεις ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΟΥ που αγνοουσες οσους (οχι Κανακηδες κλπ) σου φωναζαν να βγεις εδω και μηνες!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ο εμπνευστης της ”κινησης των αγανακτισμενων”; Είναι ο 93χρονος εβραίος Στεφάν Εσέλ η Χέσσελ (εβραιογερμανικό όνομα Hessel).
Εξοργιστείτε! Εξεγερθείτε! Αγανακτήστε! Με αυτή την πολιτική πρόσκληση στα όπλα, ο Εσέλ έγινε από τη μία ημέρα στην άλλη προφήτης (sic) για τη γαλλική Αριστερά.

Η εκδότρια του «Ιndignez-vous!» (ξεσηκωθείτε) Σιλβί Κροσμάν, είναι και αυτή εβραία, πρώην δημοσιογράφος της «Μonde»!

Για τον Στεφάν Εσέλ μόνον ο ΟΗΕ είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος!!!

Ο ΟΗΕ που το ΙΣΡΑΗΛ τον γράφει συνεχώς και κανονικά στα ΑΡΧΙΔΙΑ του!

Ανώνυμος είπε...

@7:58
Δε βαρέθηκες να γράφεις τις ίδιες προπαγανδολογίες παντού ρε άθλιε τύπε; Τράβα σε κανένα blog του ΠΑΣΟΚ και γράψτα μπας και σε πιστέψει κανένας.