Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Επιστολή – σοκ από αστυνομικό στο “Εγκληματικότητα”




ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΥΣ VIP ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
Το άρθρο μας το έστειλε αστυνομικός που υπηρετεί σε τμήμα Ασφαλείας,για να μάθει ο κόσμος ποια είναι η αλήθεια και γιατί έχει φτάσει σε αυτό το χάλι η Ελληνική Αστυνομία…
Γεια σας. Υπηρετώ σε τμήμα ασφαλείας και θέλω να μάθει ο κόσμος δύο πραγματάκια.Θα μιλήσω μόνο για την απαξίωση της ασφάλειας σαν υπηρεσία από τους διοικούντες που ....

πιστεύω είναι εκ του πονηρού. Λοιπόν. Πέρυσι την άνοιξη ενισχύθηκαν τα τμήματα ασφαλείας σε προσωπικό με διαταγή για την συγκρότηση ομάδων ασφαλείας για την αντιμετώπιση εγκλημάτων. Όλοι τότε εκπλαγήκαμε και από την πρωτοφανή….
ενίσχυση του προσωπικού όσο και από την ομολογουμένως αποδοτική διαταγή σχετικά με τις ομάδες ασφαλείας. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα όμως όλοι αντιληφθήκαμε που αποσκοπούσε αυτή η κίνηση.Και εξηγώ. Όλα τα τμήματα ασφαλείας αυτή τη στιγμή υποφέρουν από ανθρώπινο δυναμικό.
Όχι όμως γιατί δεν έχουν προσωπικό αλλά γιατί με συγκεκριμένες διαταγές οι εν λόγω αστυνομικοί διατίθενται σε: φύλαξη σπιτιών πολιτικών, φύλαξη υπουργείων, φύλαξη γραφείων κομμάτων, φύλαξη γραφείων πολιτικών, φύλαξη στόχων (από αθλητικούς παράγοντες μέχρι δημοσιογράφους και επιχειρηματίες) και φυσικά για μεταγωγές κάθε είδους (στα δικαστήρια, στα νοσοκομεία,στις φυλακές.).
Μην μπερδεύεστε με την υπηρεσία ασφαλείας επισήμων γιατί τα τμήματα ασφαλείας φυλάνε όλους τους παραπάνω στόχους χωρίς οι αστυνομικοί να το θέλουν απλά με γραπτές εντολές τις διεύθυνσης ασφαλείας και χωρίς επιδόματα κτλ. Το λέω για να μην νομίζει ο κόσμος ότι οι αστυνομικοί τις ασφάλειας επιλέγουν τους συγκεκριμένους στόχους για να “λουφάξουν”. Όχι .Οι υπηρεσίες τους διατάσσουν και οι αστυνομικοί εκτελούν.Αποτέλεσμα αυτών είναι τα τμήματα ασφαλείας να μην διαθέτουν περιπολίες στις περιοχές αστυνόμευσης τους και φυσικά η διάλυση των ομάδων ασφαλείας.
Και το ωραίο είναι ότι η Διεύθυνση ακόμη στέλνει έγγραφα στα τμήματα ενημερώνοντας τα ότι δεν έχουν απόδοση όσον αφορά την καταπολέμηση του εγκλήματος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στο δικό μου τμήμα οι μισοί αστυνομικοί περίπου είναι διατεθειμένοι σε φύλαξη στόχων εκτός τις περιοχής αστυνόμευσης.
Επίσης τα δύο τελευταία χρόνια δεν έχει έρθει ούτε ένα ευρώ στην υπηρεσία μου για επισκευή και συντήρηση των οχημάτων.Τα σέρβις, οι επισκευές και τα λάστιχα των μοτοσυκλετών και των οχημάτων του τμήματος μου τα τελευταία δύο χρόνια γίνονται από το προσωπικό , από δωρεές πολιτών τις περιοχής από τους οποίους “ζητιανεύουμε” και από προσωπικές μας γνωριμίες με συνεργεία και βενζινάδικα.
Το ίδιο συμβαίνει αλλά σε κάπως μικρότερο χάλι στον εξοπλισμό των γραφείων μας(χαρτί ,μελάνες,εξοπλισμό).Δε θα πω άλλα αν και έχω πάαααρα πολλά.  
Τη Διεύθυνση την απασχολούν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα όπως η αντιμετώπιση της επαιτείας, τα περίπτερα που πουλούν δυναμιτάκια και το να μην πάρει άδεια το προσωπικό αυτές τις μέρες του Πάσχα. 
Ήρθε και σχετική διαταγή για αυτά δε κάνω πλάκα. 
Τα λέω όλα αυτά και μιλάω για απαξίωση της ασφάλειας γιατί έχει σημασία. Το βαθύ έγκλημα δεν αντιμετωπίζεται από το περιπολικό ή από τη ΔΙΑΣ οι οποίοι περιπολούν σε μία περιοχή. Αν με πιάνετε.
ΑΝΤΙΟΣ.
Αν θέλετε δημοσιεύστε το για να δει ο κόσμος σε τι χάλι μας έχουν καταντήσει.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πλάκα μας κάνει ...να ήταν μόνο αυτα

Ανώνυμος είπε...

Ολος ο κοσμος να μαθει και μαζι και οι κακοποιοι ωραιος εισαι....

Ανώνυμος είπε...

Απο εσάς θα ξεκινήσει λοιπόν αστυνόμε...αφού τους φυλάτε εσείς κάντε την αρχή να μην τους φυλάτε ή φροντίστε απο εσάς να ξεκινήσει η κάθαρση

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες φίλε ασρυνομικέ, αλλά δεν βλέπω και καμία αντίδραση απο τον κλάδο σας... Δεν έχετε καταλάβει μάλλον οτι τον κόσμο πρέπει να τον έχετε δίπλα σας και όχι απέναντι σας...

Χ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί φυλάτε τα λαμόγια? Από εσάς είναι εύκολο να καθαρίσει ο κόπρος του Αυγέα..

Ανώνυμος είπε...

Μὴ βαρᾶτε καὶ ταλαιπωρεῖτε τοὺς Ἕλληνες καὶ ὅλα θὰ γίνουν.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή για να καταλάβουμε, οι "δωρεές πολιτών της περιοχής από τους οποίους ζητιανεύουμε" χρησιμοποιούνται για επισκευή και συντήρηση των οχημάτων με τα οποία φυλάσσονται οι VIP; Οι πολίτες το ξέρουν;

Ανώνυμος είπε...

παραμύθια

Modestus είπε...

Έχετε ρε μάγκα συνδικαλιστές ναι ή όχι; Αν είναι πουλημένοι μην τους ψηφίζετε και βγάλτε άλλους που αγαπάνε τον κλάδο. Δεύτερον αφού βγάλετε συνδικαλιστές πατριώτες Έλληνες υπεράνω κομμάτων και λοιπών μαλακιών, αν δεν με απατά η μνήμη μου είστε οι μόνοι εκτός του στρατού που επιτρέπετε να έχετε οπλισμό. Από εσάς μπορεί να ξεκινήσει η επανάσταση και να διώξετε αυτά τα καθίκια. Γιατί όταν θα φτάσει η στιγμή να πάρουμε οι υπόλοιποι τα όπλα, θα σας πάρει μπάλα όλους.

Ανώνυμος είπε...

το να πας φυλαξη στους vip θελει
μεγα βυσμα ειναι βλεπετε
οι γνωριμιες που κανουν
και μετα εχει και χρημα
ακου με το ζορι χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Η ημέρα που θα έρθει και θα τους κυνηγάει όλους αυτούς ο κόσμος μην ξεχάσουν να κάνουν στη μπάντα.

Ανώνυμος είπε...

αν αληθεύουν αυτά που λες και δεν σου αρέσει που έχεις μόνιμη δουλειά όταν άλλοι με περισσότερα πτυχία από σένα (και καλύτερη ορθογραφία) ψάχνουν, μπορείς να αποχωρήσεις από το τμήμα...ξέρεις κοστίζεις στην πολιτεία, και αν δεν είσαι ευχαριστημένος, δεν θα κάνεις και καλή δουλειά...ό,τι και αν σου αναθέσουν, θα παραπονιέσαι...πού είναι το φιλότιμό σου;

Ανώνυμος είπε...

για δωστε το σημα και αρχιστε εσεισ να βαρατε τουσ βιπς και θα δειτε ολο τον κοσμο διπλα σας
αλλα μολις βρισει κανενας τους μαλακες τους προστατευετε

Ανώνυμος είπε...

Όπως όλη η Ελλάδα , έτσι και εκεί η κατάσταση είναι μπου....λο! Ενώ όλοι γνωρίζουν τι πρέπει να γίνει, κανείς δεν μπαίνει μπροστά για να αλλάξει η κατάσταση! Βολεύονται με το να μη γίνεται τίποτα, για να περνάει ο καιρός,να παίρνουν τ΄αστέρια, να μη δυσαρεστήσουν τον προϊστάμενο και τους κρίνει αρνητικά!Παιδιά κάτι πρέπει να γίνει!!! Δεν πάει άλλο, κρίμα για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΟΥΣΤ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

BOLEUONTAI den les tipotis!

Ανώνυμος είπε...

συνεισε να αντιδρας ...και θα δεις τι θα παθεις...

Ανώνυμος είπε...

Οι συνδικαλιστές πρώτους πούλησαν εμάς τους εργαζόμενους.

Παίζουν το παιχνίδι που τους έχει ορίσει ο ΓΑΠ , μέσω των τρελών δώρων που πήραν κάτω από το τραπέζι και τις συνδικαλιστικές τους αποζημιώσεις.

Γιατί ρωτάμε λοιπόν τι κάνουν οι συνδικαλιστές της αστυνομίας ?
Μήπως δεν μας τα έλεγαν τόσο καιρό , αλλά όλοι λέγαμε , κοίτα οι μπάτσοι που σκούζουν ως παρθένες στην λίβελο ?

Μήπως τόσο καιρό, δεν μας τα έλεγαν και για τους λαθρομετανάστες και εμείς πρώτοι τους χαρακτηρίζαμε, << βασανιστές ,ρατσιστές >> και άλλα συναφή δημοκρατικά επίθετα μάλιστα έχοντας θέσει σε λειτουργία το μεγάλο έργο των διάφορων Μ.Κ.Ο για να τους κάνουν το έργο πιο δύσκολο?

Μήπως βρε συμπατριώτες ,μας είχαν …..ρίξει παρωπίδες και απομονώσαμε πρώτοι εμείς τα παιδιά της ΕΛ.ΑΣ. τους γιατρούς, τους δικαστικούς , στρατιωτικούς και τώρα ζητάμε και τα ρέστα.

Μήπως συνεχίζουμε να πράττουμε , αυτό που μας επιβάλουν το << διαίρει και βασίλευε >> για να μην αντιληφθούμε ότι, ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ μπορούμε να μεγαλουργήσουμε και κάτι τέτοιες καταστάσεις , θα τις είχαμε αποτινάξει ωσάν τις τσίμπλες που μας κρύβουν το φώς που μπαίνει στα μάτια μας ?

Κάποτε έπεσε στην αντίληψη μου προτάσεις που είχαν ειπωθεί από συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ π.χ Δεν θέλουμε καινούργια αυτοκίνητα , θα σας παρακαλούσαμε να μας δώσετε αυτά που κατάσχονται από ναρκωτικά ,λαθρομεταφορές και να στελεχώσετε με άτομα κατάλληλα για την συντήρηση αυτών των οχημάτων από πολίτες που θα προσλαμβάνονταν ως μόνιμοι .

Διερωτώμαι μήπως αυτό θα χάλαγε την μαγιά κάποιων και θα φαίνονταν ως πιο ανθρώπινο άρα δεν θα μας κάθονταν και τόόόσο στο λαιμό οι αστυνομικοί ή θα τους χάλαγε την μίζα από την επόμενη στελέχωση με νέα αυτοκίνητα από Γαλλία ή από Γερμανία για να μας λοιδορούν στο τέλος ?
Τώρα τελευταία άκουσα και από συνδικαλιστή τους ,( δεν θυμάμαι ποιος ήταν ) που έθεσε πλην εμμέσως σαφώς και το ερώτημα εάν απεδόθη σωστά η δικαιοσύνη , σε συμπολίτη μας ο οποίος εδέχθη την ληστρική επίθεση, εντός της οικείας του και στην προσπάθεια του να αμυνθεί τραυμάτισε θανατηφόρα τον αλλοδαπό και ως προς έκπληξη για εμάς, καταδικάστηκε με 10 χρόνια.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .

Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο Γέρος του Μοριά όταν αποφάσισε να κηρύξει τον αγώνα κατά των αλλόθρησκων , κάλεσε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ , μηδενός εξαιρουμένου , τους ένωσε και κατάφεραν μαζί , να αποτινάξουν τον ζυγό που μας είχαν επιβάλει οι ομογενείς της Μέρκελ .
Το μόνο που θα παρακαλέσω τους Αστυνομικούς
Όχι μην εξεγείρεστε …μου φτάνει ως Δημοκράτης που δικάσαμε μια Χούντα δεν… θέλουμε και άλλη .
Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι να καταλάβουμε ότι οι Γιάννηδες και οι Γιώργηδες της ΕΛ.ΑΣ είστε και δικά μας παιδιά .
Να είστε όμως έτοιμοι γιατί μερικοί από εμάς έχουμε κρυμμένη στην καρδιά μας την ελπίδα ότι πολλοί συνΈλληνες αρχίζουν και ξυπνάνε και σας θέλουμε μαζί μας όταν έρθει η ώρα και όχι απέναντι μας .

Πονάω …στενοχωριέμαι .. λυπάμαι … αλλά έχω την ελπίδα ότι υπάρχει ακόμη το σπέρμα … αυτό το σπέρμα της αναζήτησης για την ελευθερία ακόμη μέσα μας όπως έκαιγε στα στήθια της Μπουμπουλίνας του Κολοκοτρώνη του Μπότσαρη.

Με εκτίμηση και αγάπη σε όλους τους Έλληνες

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

`Το ομογενείς της Μέρκελ έχει αλληγορική σημασία << ως άλλοι καταπατητές >>

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ