Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011

ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ΣΤΙΣ 11 ΜΑΪΟΥAnti-ntp:Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί και να μην φύγουμε όμως.... να μείνουμε εκεί!!!
Την κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 11 Μαΐου στον ιδιωτικό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, ανακοίνωσανΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ με την ανακοίνωση της απόφασης για την απεργία δήλωσε ότι "η απεργία είναι η απάντηση των εργαζομένων στα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι άνεργοι, οι εργαζόμενοι και οι...
συνταξιούχοι, οι οποίοι με το εθνικό σχέδιο για την οικονομία καλούνται και πάλι να πληρώσουν και όχι οι έχοντες και κατέχοντες. Δεν γίνεται ουσιαστική συζήτηση προκειμένου να καταστεί η οικονομία βιώσιμη, ενώ εκποιείται δημόσιος πλούτος, υποδομές και κοινωνικά αγαθά όπως η ενέργεια και καταλύονται εν μια νυκτί κοινωνικά δικαιώματα."
Και η απεργία της Πρωτομαγιάς ισχύει, σύμφωνα με την Εκτελεστική Επιτροπή της Συνομοσπονδίας, για λόγους όχι μόνον τυπικούς, αφού όπως είπε ο Γιάννης Παναγόπουλος υπάρχουν εργαζόμενοι που είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται εκείνη την ημέρα και θα πρέπει, προκειμένου να απεργήσουν να καλύπτονται από την απόφαση.
Ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ και επικεφαλής της παράταξης της ΔΑΚΕ, Νίκος Κιουτσούκης, δήλωσε από την πλευρά του ότι είναι αναγκαία η αντίδραση των εργαζομένων σε μια πολιτική με την οποία καλούνται να πληρώσουν ακόμη 75 δις ως το τέλος του 2015, ενώ το μέλος του ΠΑΜΕ, Θοδωρής Κούτρας είπε ότι οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ θα δώσουν τη μάχη ώστε οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων να αποτελέσουν ένα μήνυμα κατά της πολιτικής που ασκείται από την κυβέρνηση.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΜΕ ΤΗΝ 24ΩΡΗ. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ !

Ανώνυμος είπε...

11 ΜΑΙΟΥ 2011 διωχνουμε το δντ

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε δεν έπεσε μίζα και κάνουν απεργία τα κομματόσκυλα;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΥΦΗΝΑ