Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011

Με σωματοφύλακες κυκλοφορεί ο Πατριάρχης στα Ιεροσόλυμα.


της Μαρίας Γιαχνάκη
Επικίνδυνες αντιδράσεις για τον Έλληνα Πατριάρχη μονοπωλούν τον τελευταίο καιρό την επικαιρότητα στο Ισραήλ.Προπηλακισμοί, υβριστικά συνθήματα και εκφοβισμοί δημιουργούν κλίμα που προετοιμάζει για αρνητικά γεγονότα για τον Ελληνορθόδοξο Χριστιανισμό.
Για άλλη μια...

φορά το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων βρίσκεται ανάμεσα «στη σκύλα και στη Χάρυβδη». Οι ενέργειες και η προϊστορία των πωλήσεων πατριαρχικής γης φαίνεται να γίνεται και πάλι η αιτία να διαφημισθεί αρνητικά το Πατριαρχείο και το έργο του παγκοσμίως. Και το χειρότερο είναι ότι κανείς δεν βάζει ένα τέλος σε αυτήν την ιστορία.
Έτσι μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις τις οποίες δεν διέψευσε το ελληνορθόδοξο πατριαρχείο, ότι πούλησε σημαντικές και μεγάλης ιστορικής σημασίας εκτάσεις σε εβραϊκές κατασκευαστικές εταιρείες, ξεσηκώθηκαν και πάλι οι Άραβες και με συνθήματα κατά του Θεόφιλου αλλά και του Πατριαρχείου, ξεφτιλίζουν την ελληνική παρουσία στα Ιεροσόλυμα. Μάλιστα σε όποιο χωριό και πόλη υπάρχουν ορθόδοξοι Χριστιανοί, οι αρνητικές εκδηλώσεις εναντίον του Θεόφιλου είναι γεγονός. Βέβαια, όπως συμβαίνει πάντα, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών αλλά και το νεοσύστατο τμήμα του που υποτίθεται ότι ασχολείται με την ορθοδοξία, αγρόν ηγόρασε και αφήνει τους ξένους να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.
Αποτέλεσμα: τις προηγούμενες μέρες που ο Έλληνας Πατριάρχης επισκέφθηκε αραβικές ορθόδοξες περιοχές, τον περίμεναν δυσάρεστες εκπλήξεις, αφού εξαγριωμένο πλήθος τον προϋπάντησε φωνάζοντας εναντίον του ενώ κρατούσαν στα χέρια τους πανό με συνθήματα που τον ύβριζαν.
«Persona non grata», πρόσωπο ανεπιθύμητο τον ονόμασαν και με φωνές και επεισόδια τον εκδίωξαν από την περιοχή.
Στην πόλη της Ναζαρέτ μάλιστα κατά τη διάρκεια επεισοδίων, ο Έλληνας Πατριάρχης ένιωσε έντονη αδιαθεσία με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του γι' αρκετή ώρα ώσπου τον βοήθησαν οι δικοί του άνθρωποι που ήταν κοντά του.
Το γεγονός βέβαια που εξαγρίωσε το πλήθος ακόμη περισσότερο ήταν ότι ο έλληνας Πατριάρχης κυκλοφορεί με σωματοφύλακες που πληρώνει το πατριαρχείο αλλά και με Ισραηλινούς στρατιώτες.
Εν μέσω της Μεγάλης Εβδομάδας μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται επεισόδια από δυσαρεστημένους πιστούς. Φαίνεται ότι το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων θα ζήσει και πάλι τραγικές στιγμές ενόψει της μεγαλύτερης γιορτής της Ορθοδοξίας.
πηγή 
http://hellenicrevenge.blogspot.com

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ!!!!ΑΛΛΑ "ΕΜΕΙΣ"(Κ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ Κ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ) ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ Τ ΘΕΟΥ ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ Π ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ο διαβολος ΣΑΣ!!!!!ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ Κ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ 33.000 ΑΙΡΕΣΕΙ Τ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ Π ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΣΑΣ....ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Πως γινεται και μαζευεται ολα τα λαμογια και τους απατεωνες?

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα !!!! Καλα Αδονεια!

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ.....!!!!!!!ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.....ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΣΤΕ!!!!ΜΑΣΩΝΑΚΙΑ-ΕΒΡΑΙΟΙ-ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ-ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ-ΜΑΓΟΙ-ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ-ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ-12ΘΕΙΣΤΕΣ Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΤΟ Κ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΒΓΑΖΕΤΕ!!!ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΡΕ!!!

ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ!!!Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!!!Π ΕΚΑΝΕ Τ ΑΦΕΝΤΑΚΟ ΣΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!!!ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ!!!ΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ!!!!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ Π ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΕΟΥΣΑ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ Κ ΟΧΙ Η ΑΘΗΝΑ Π ΚΑΤΕΛΥΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη Παρασκευή (Μεγάλη Πέμπτη βράδυ):
Την Μεγάλη Παρασκευή έχουμε την Κορύφωση του θείου δράματος, τελείται η «Ακολουθία των Παθών» και θυμόμαστε και βιώνουμε τα Σωτήρια και φρικτά Πάθη του Κυρίου και Θεού μας. Δηλαδή:
α) Τα πτυσίματα
β) τα μαστιγώματα
γ) τις κοροϊδίες
δ) τους εξευτιλισμούς
ε) τα κτυπήματα
στ) το αγκάθινο στεφάνι και κυρίως την
ζ) Σταύρωση και
η) τον θάνατο του Χριστού μας.


ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΠΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!ΜΠΟΥΧΤΗΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ....ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ-ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ-ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ-12ΘΕΙΣΤΕΣ-ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ-ΤΕΚΤΟΝΕΣ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ Κ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!!!!

ΧΙΛΙΕΣ ΔΟΞΕΣ Κ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΗΜΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥ Π ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΔΕΛΦΟΥΣ Κ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΙΣΙΟ ΔΡΟΜΟ!!ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ!!!

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.nea-smirni.gr/E/photografikoYliko/Papadopoulos.jpg


ΟΥΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΟΡΡΥ

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ

Α) ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑΝΑΤΟ:

- Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ (ΥΠΑΚΟΥΩΝ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ) ΚΑΙ ΗΠΙΕ ΤΟ ΚΩΝΕΙΟ.

- Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ “ΖΟΡΙ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΙΔΡΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΙΧΝΗ ΑΙΜΑΤΟΣ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ). ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΠΑΤΗΡ -ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΡΙΑΔΑ ΟΜΟΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΗ) ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ (“ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΙΩ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ”), ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑΤΙ ΗΛΘΕ!

Β) ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΈΣ ΤΟΥΣ

- Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑ – ΜΝΗΜΕΙΟ.

- Ο ΙΗΣΟΥΣ ΨΕΛΛΙΣΕ ΕΝΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ “ΣΥ ΕΙΠΑΣ” ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΙΩΠΗΛΟΣ.

ΤΕΛΙΚΩΣ ΜΗΠΩΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ποιος από εμάς, που είμαστε φτωχοί, αδύναμοι και αμαρτωλοί, δεν θα ήταν ευτυχής να δώσει την ζωή του, εάν επρόκειτο να σώσει τον κόσμο; Νομίζετε ότι θα τρέμαμε, θα κλαίγαμε και θα λιποθυμούσαμε ή θα είμαστε οι πιο γενναίοι όταν με τον θάνατός μας θα γινόμασταν οι θεϊκοί Σωτήρες της ανθρωπότητας;

Ανώνυμος είπε...

ρε αλλαξτε το μπλογκ και απο αντι ν.τ.π που ειναι καντε το αντι γ.τ.π....γιατι για τον πουτσο το καταντησατε...με τα παπαδαρια σας....