Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011

Αυτά γιατί δεν μας τα είπαν πριν το Πάσχα;;;;Παραμονές του Πάσχα ήταν και τότε, όταν ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού και τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας, Ανδρέας Παπανδρέου, απέκρυψε από τον ελληνικό λαό τη σοβαρότητα του πυρηνικού ατυχήματος του Τσέρνομπιλ (δεν υπήρχαν τότε ιδιωτικά κανάλια και φυσικά ούτε internet), προκειμένου να μην χαλάσει τις γιορτές του Πάσχα.  Αποτέλεσμα ήταν ο λαός να μην γνωρίζει τίποτα και να μην πάρει έγκαιρα καμία προφύλαξη, τουναντίον αφέθηκε στην άγνοιά του και ταυτόχρονα κατανάλωσε και πολλά βόρεια προϊόντα από Βουλγαρία και Ρουμανία, κυρίως.....
αρνιά κ.λ.π.
Παραμονές του Πάσχα και τώρα ο γιός του τότε πρωθυπουργού, Παπανδρέου ο Γ΄, αποφάσισε να μην ανακοινώσει τα δύσκολα μέτρα που θα κτυπήσουν κατακέφαλα τους Έλληνες πολίτες, προκειμένου να μην μας χαλάσει τις γιορτές του Πάσχα και να μπορέσουν κυρίως οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να βγουν στις περιφέρειές τους για να ψηφοθηρήσουν.
Όμως χθες το βράδυ, στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΟΝΤΡΑ, ο γνωστός φοροτεχνικός κ. Ντουκάκης, έδωσε πληροφορίες για κάποια από τα μέτρα που σκοπεύει να ανακοινώσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μετά τις γιορτές. Ας σημειωθεί ότι…. τα μέτρα αυτά, που αναφέρονται πιο κάτω, αφορούν μόνο τη φορολογία εισοδήματος. Υπάρχουν φυσικά και τα άλλα μέτρα που θα κτυπήσουν το ίδιο το εισόδημα και τον δημόσιο πλούτο της χώρας. Δηλαδή το σύνολο του «οδικού χάρτη» που εμπνεύστηκε ο κ. Παπανδρέου.
Όπως είπε λοιπόν ο πιο πάνω φοροτεχνικός (τα οποία αναδημοσιεύουμε με επιφύλαξη, γιατί αυτά που είπε είναι απάνθρωπα και δεν μπορούμε να τα διανοηθούμε), η κυβέρνηση σκοπεύει:
1) Να ανεβάσει τον ΦΠΑ σε 25% και μάλιστα να ανεβάσει ταυτόχρονα και άλλες κατηγορίες που αυτή τη στιγμή είναι σε χαμηλό συντελεστή.
2) Να καταργήσει τις εκπτώσεις από το εισόδημα για ιατρικές και νοσοκομειακές δαπάνες.
3) Να καταργήσει τα αφορολόγητα των ανηλίκων τέκνων.
4) Να καταργήσει την απαλλαγή με βάση τις αποδείξεις που συγκεντρώνουμε. Δηλαδή στο εξής δεν θα έχει κανένα νόημα να μαζεύουμε αποδείξεις.
5) Να καταργήσει τις απαλλαγές των δωρεών προς δημόσιο, πολιτιστικούς συλλόγους κ.λ.π.
6) Να καταργήσει την απαλλαγή του ενοικίου πρώτης κατοικίας, καθώς και του ενοικίου των σπουδαστών.
7) Να καταργήσει την απαλλαγή των διδάκτρων στα φροντιστήρια κ.λ.π.
8) Να καταργήσει την απαλλαγή των ασφαλίστρων ζωής.
9) Να καταργήσει τις φοροαπαλλαγές στις ακριτικές περιοχές.
10) Να καταργήσει την απαλλαγή των διατροφών.
11) Να μειώσει το αφορολόγητο των 12.000 ευρώ σε 3.000 ευρώ περίπου κ.λ.π.
Από όλα αυτά το ΠΑΣΟΚ σκοπεύει να συγκεντρώσει 7-8 δις ευρώ, προφανώς για να πάνε στις τσέπες των τοκογλύφων.
Για όποιον αμφιβάλει ας αναζητήσει το βίντεο του τηλεοπτικού σταθμού.
Καλό Πάσχα λοιπόν και καλή Ανάσταση του λαού. 


5 σχόλια:

Κώστας είπε...

Τα σχέδια τους έχουν στρωθεί και δρομολογηθεί εδώ και χρόνια. Κάθε μέρα μας ανακοινώνουν και κάτι καινούριο και αν και δε τα λαμβάνουμε όλα αψήφιστα δε θα με προκαλέσει προσωπικά έκπληξη το γεγονός να είναι αλήθεια έστω και τα μισά...

Πάνω απόλα Έλληνες

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥΝΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;ΚΑΠΟΤΕ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΠΑΚΕΤΑ ΝΤΕΛΟΡ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝ ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙΚ.Τ.Λ.ΕΤΣΙ ΚΛΕΒΑΝ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΠ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΝΝΟΩ ΠΟΥΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ 40ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα προλάβουν. Και να τα ανακοινώσουν δεν θα τα εισπράξουν. Αυτή η κυβέρνηση φτάνει στο τέλος της. Βέβαια μαζί με αυτήν και εμείς θα πλησιάσουμε στον πάτο και θα μεινουμε για λίγο εκεί αλλά επιτέλους αρχίζει και φαίνεται η Ανάσταση. Υπομονή. Έχουμε ακόμη λίγα να περάσουμε αλλά μετά θα έρθει η ώρα...του Θεού.
PTOLIETHRON

Ανώνυμος είπε...

Άλλο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και άλλο ληστής προδότης ΓΑΠ.
Βρε ηλίθιε παπάρα τι δουλειά έχει το Τσερνομπίλ με τον Ανδρέα Παπανδρέου?
Δεν γνωρίζεις ότι η τότε Σοβιετική Ένωση απέκρυψε το γεγονός για μερικές μέρες και δεν γνώριζε κανείς τίποτα?
Όσο για τα μέτρα που λες καλά να πάθουμε, μας αξίζουν και χειρότερα,με τόσους ηλίθιους χαρτογιακάδες ανθέλληνες λακέδες που γέμισε η Ελλάδα.

Alexandridis Xenofon είπε...

αν γινουν αυτα και δεν σηκωθουμε να τους πεταξουμε στην θαλασσα , καλα να παθουμε.