Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

Το κράτος προσπαθεί να θάψει την αλήθεια διώκοντας τον Άρη Πουλιανό. Η απάντηση θα έρθει από το διαδίκτυο.http://www.aee.gr/hellenic/2apoulianos_biogr/photo_moments/karamanlis/karama1.jpgΕίναι καιρός να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παραβιάζουν ηθικούς κανόνες ανεξέλεγκτοι. Είναι πολύ μικροί και πρόσκαιροι για να θάψουν την αλήθεια στο τσιμέντο όπως έχουν μάθει εδώ και αιώνες. Τώρα, υπάρχει αντίδραση. Υπάρχει δράση που θα τους συνθλίψει υπό το βάρος των ανομημάτων τους.
Η απάντηση λοιπόν από τον διωγμό του....
Άρη Πουλιανού και η κατοχή του μέρους στο οποίο ο ίδιος αφιέρωσε την ζωή του για να αλλάξει τον ρου της ιστορίας, θα έρθει από το διαδίκτυο.
Και αυτή την αλήθεια δεν θα μπορέσουν να την φιμώσουν.
Αύριο λοιπόν ξεκινάμε. Όλοι θα πρέπει να πάρετε θέση κύριοι. Όποιος δεν προασπίζει τον Ελληνικό πολιτισμό, δεν είναι ικανός να προασπίσει τίποτα σε αυτή την χώρα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΗΣ ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ !ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΛΙΑΝΟ.....ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ. ΠΑΛΕΥΕΙ ΌΜΩΣ ΜΕ ΘΗΡΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΘΑΒΟΥΝ Ή ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΜΟΝΟ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΙΑΝΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΟΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΙΑΝΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΟΡΘΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!