Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

Αποχωρούν από την Κερατέα οι αστυνομικές δυνάμεις!Anti-ntp:Μάλλον για μετά το πάσχα τους βλέπουμε να επιστρέφουν.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΙΣΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!!
Αποχωρούν οι αστυνομικές δυνάμεις από την περιοχή της Κερατέας μετά από συνάντηση και συμφωνία που είχαν σήμερα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο αρμόδιος υπουργός Χρήστος Παπουτσής, ο δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Λεβαντής και ο Μητροπολίτης Λαυρεωτικής και Μεσογείας κ.κ. Νικόλαος.
Σύμφωνα με όσα συμφωνήθηκαν στη συνάντηση, τα μηχανήματα για τη....

δημιουργία ΧΥΤΥ θα παραμείνουν στην περιοχή με ευθύνη του δημάρχου και της δημοτικής αρχής, η οποία θα υποβάλλει πρόταση στην πολιτεία, για να αποφασισθεί τι θα γίνει στη συνέχεια.
Το καθεστώς υποχώρησε μπροστά στην απαίτηση των πολιτών. Αυτό είναι ένα πολύ καλό μάθημα για όλους εμάς, τους υπόλοιπους, που μένουμε άπραγοι στον καθημερινό εξευτελισμό μας κι ενώ μας οδηγούν στην καταστροφή μας, μένουμε σιωπηλοί... Και όμως, αυτό το καθεστώς είναι τόσο αδύναμο που μπορεί οποιοσδήποτε -αρκούν ακόμη και λίγοι αποφασισμένοι άνθρωποι που έχουν κοινό στόχο την επιβίωσή τους- να το εξευτελίσουν. Εμείς γιατί δεν το κάνουμε; Δεν μπορούμε; Δεν θέλουμε; Ή μήπως υποκύπτουμε στις κούφιες απειλές που τολμούν τα όργανα των "αγορών" και του ΔΝΤ να μας απευθύνουν;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΕΡΑΤΕΑ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ συζηταμε με κανεναν και για κανενα λογο.....
σε πληρωνα με πηδουσες. σε ψηφιζα με πηδουσες.
τωρα που εχω αρχισει να σε πηδαω εγω να δω τι θα κανεις.
Ουστ κοπροσκυλα απο τα σπιτια μας.
ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΡΧΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

κανένα σε λατρεύω..

Λιχούδης

Ανώνυμος είπε...

ο παοκ που κολλαει με το ελλαδα μακεδονια χριστιανισμός... μονο εσύ ρε κανενα ξέρεις

ειναι σαν να σου λεω εγω... γιαούρτι αγγουρι λαχανο ντοματα...