Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ ΟΝ CAMERA ΑΠΕΡΓΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ.






Πραγματικα αυτα που συμβαινουν στο αθηναμαμπαντ δεν τα εχει ξαναζησει η χωρα τουτη.. Οπως διακρινεται,λαθρομεταναστης εκπροσωπος(???) των απεργων πεινας,που διαμενει παρα τη θεληση του ιδιοκτητη στο κτιριο,δινει συνεντευξη και λιποθυμα μπροστα στην καμερα...
Ξεχωριζουν μπροστα του 3-4 μικροφωνα,τα οποια εχουν στηθει απο τηλεοπτικους σταθμους για να δωσει συνεντευξη ο ....



λαθρομεταναστης!!!
Πειτε μου πραγματικα σε ποιο σοβαρο κρατος του κοσμου συμβαινουν αυτα τα καραγκιοζιλικια..
Λαθρομεταναστες,με την υποστηριξη κοινοβουλευτικου κομματος ,να διακινουνται παρανομως σε ελληνικο εδαφος,να μην συλλαμβανεται κανεις,να συζητουν με την κυβερνηση για το ποιο κτιριο θα καταλαβουν φευγοντας απο τη νομικη(!!!!!!!),να καταληγουν σε ιδιοκτητο κτιριο,το οποιο ο κατοχος του το παραχωρει για 15 ημερες,να υπαρχουν γιατροι διπλα τους 24 ωρες το 24ωρο(σε αντιθεση με τους ασφαλισμενους του ικα που τραβηξαν ολοκληρο γολγοθα για να βρουν ενα γιατρο),να περναει η προθεσμια,ο ιδιοκτητης να θελει να τους διωξει,να μην ξεκουμπιζονται και να στηνονται 4 μικροφωνα προκειμενου να παραχωρησει συνεντευξη ο απεργος λαθρομεταναστης..
Δεν υπαρχει τελικα μεγαλυτερο μπουρδελο απο αυτο το κρατος...Αντι να αναλαβει τις ευθυνες της η κυβερνηση γι'αυτη τη καταντεια,καθεται απραγης...
Να σας πω λοιπον εγω τη λυση..
Αμεση απελαση ολων των λαθρομεταναστων..Και δεν το λεω εγω ο "φασιστας"Το λεει ο ελληνικος λαος.Παμε να δουμε την δημοσκοπηση της gpo σχετικα με το θέμα.. 

Δείτε και τον αντίλογο....

http://hellasxg.blogspot.com/2011/02/camera.html

9 σχόλια:

Νείκος είπε...

δωσανε απο 5 ευρω αυτοι που είναι στα νοσοκομεία?

ANTI-NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. είπε...

Σίγουρα

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ 5 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ''ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ'' ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΙΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ 30 ΧΡΟΝΙΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΥΣ.
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΔΟΥΛΙΚΑ...

...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...

...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΠΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ....!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΡΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΛΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!

ΔΡΟΜΟ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ , ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΩΦΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ,οπως αφηνετε τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , οπως οδηγειτε εκει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ κοινωνια. ΔΕΝ μας ενδιαφερει εαν θελετε να μας αντικαταστησετε με το καθε "κακομοιρη" της ΓΗΣ εσεις στο τελος θα αντικατασταθητε .
ΙΠΠΙΑΣ Γ.

Ανώνυμος είπε...

Μαρέσει που στήθηκαν τα καριόλια να πάρουν συνέντευξη από έναν φουκαρά. Τσοντοκάναλα τόση προπαγάνδα ρε πουστη μου δεν κάνουν ουτε οι αμερικάνοι. Αισχος.

Νίκος είπε...

Ωραίος ο Χασάν! Ένα Όσκαρ στο 4 παρακαλώ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!!!