Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

To Opengov.gr λογοκρίνει τα αρνητικά σχόλια για την κάρτα πολίτη αντικαθηστώντας τα μόνο με θετικά!!!


anti-ntp: Η προπαγάνδα δεν έχει προηγούμενο στον ιστότοπο της κυβέρνησης (οpengov.gr). /Η περίπτωση θυμίζει μάλιστα το νομοσχέδιο περι Ελληνικής ιθαγένειας όπου χιλιάδες σχόλια λογοκρίθηκαν (δεν περιείχαν υβριστικές λέξεις) καθώς ήταν αντίθετα στο νομοσχέδιο περι παραχώρησης Ελληνικής ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες. Στην παρακάτω διεύθυνση  η κυβέρνηση μας καλεί σε δημόσια διαβούλευση για την κάρτα του πολίτη. Είναι εμφανές (κανει μπαμ!) οτι τα σχόλια που έχουν μπει έχουν επιλεγεί με σκοπό την χειραγώγηση της κοινής γνώμης http://www.opengov.gr/ypes/?p=931#respond.  Το αξιοπερίεργο είναι...
ότι όλα τα σχόλια όπου αναφέρονται θετικά ως προς την ΚτΠ έχουν αρνητική βαθμολογία ρεκόρ! Εκεί φαίνεται οτι όσοι επισκέπτονται την σελίδα, διαφωνούν κάθετα με το φακέλωμα της κάρτας του πολίτη, παρόλαυτά κανένα αρνήτικό σχόλιο δεν υπάρχει! Ένα παράδειγμα είναι το εξής σχόλιο: "Tha boroume na taksideuoume kai stin Evrwpaiki Enwsi me tin Karta tou Politi?? pote tha arxisei na ekdidetai?? yperoxi idea..apolyti diafaneia!!" Βαθμολογία σχολίου: 242 αρνητικά 9 θετικά!!! "Εμείς σας καλούμε να επισκεφθείτε τον παραπάνω ιστότοπο και να εκφράσετε την άποψη σας ωστε να διαπιστώσετε αν θα δημοσιευτεί. Είναι τραγική ειρωνία οτι αυτοί που ευαγγελίζονται την δημοκρατία και τις δήθεν ανθρώπινες ελευθερίες, λογοκρίνουν τα σχόλια και δεν τολμούν να κάνουν ένα δημοψήφισμα. Φοβούνται προφανώς τον λαό, μας φοβούνται τώρα που είμαστε αγκαλιά με τους καναπέδες, φανταστείτε πόσο θα μας φοβούνται όταν βγούμε στους δρόμους.

Πηγή anti-ntp.blogspot.com

9 σχόλια:

Jim P είπε...

Άφησα το πρωί και εγώ ένα μήνυμα το οποίο 3 ώρες μετά είναι ακόμα υπό έγκριση, εντύπωση μου έκανε βέβαια εξ'αρχής η "δημοκρατική" απόφαση πρώτα εγκρίνουμε (λογοκρίνουμε) και μετά δημοσιεύουμε, αντί του πρώτα δημοσιέυουμε και μετά συντονίζουμε... αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.

επειδή ακόμα δεν αναρτήθηκε τους γράφω τώρα ένα μπινελίκι καλό...

ANTI-NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. είπε...

Δεν πρόκειται να το δημοσιεύσουν. Μονο αν γίνει μεγάλος ντόρος θα αρχίσουν να το κάνουν και αυτό σε ένα μικρό ποσοστο.

Ανώνυμος είπε...

οντως και εγω που αφησα σχολιο κατα της καρτας με επιχειρηματα χθες, ακομα περιμενω να εγκριθει ενω εχουν εκριθει ηδη ολα τα θετικα! αλλα η αληθεια φαινεται στα likes/dislikes, αλλα κατι μου λεει οτι θα το πειραξουν και αυτο

Ανώνυμος είπε...

Θα υπαρξουν κ θετικα σχολια, τοσο ψεκασμα δε παει τσαμπα

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΜΩΝ. ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ Κ ΤΕΡΜΑ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ Κ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΕΦΤΑ ΕΦ ΟΣΟΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ? Κ ΑΝ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΑ ...ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Κ ΜΙΣΘΟΥΣ Κ ΠΡΟΝΟΙΑ Κ ΤΑ ΚΟΒΕΤΕ ΑΠ ΤΟ ΛΑΟ Κ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ Κ ΑΛΛΑ? ΠΟΣΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟ Κ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΝΟΣ ΦΤΩΧΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ? Η ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟ, ΔΙΚΑΙΟ Κ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΟΙ ΗΔΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ? Κ ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ Κ ΝΕΟΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΤΕΣ? ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΘΑ ΧΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΧΕΙΣ ΤΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΙΑ, ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙΣ Κ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ Κ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ?
ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ ΟΨΙΝ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ Κ ΔΕ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΟΠΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΥΠ ΟΨΙΝ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ Κ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ Κ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Κ ΣΤΑΥΡΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΛΑΒΕΙς Κ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ ΜΕΣΑ Κ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Κ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ? ΠΩς ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ? AΛΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ , ΠΟΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ Κ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ? ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΕ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Κ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚΓ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ?
K ολα αυτα γιατι? Για να εντοπισουν τους κλεφτες των περιουσιων μας κ να τους αποτρεψουν να κλεβουν? Εμεινε τιποτα αλλο να κλεψουν? Το πολυ πολυ να πιασουν κανεναν κατηγοριας κλεφτοκοτα κ να τον δειχνουν στα καναλια για αποδιοπομπαιο τραγο. Να τους πειτε επισης οτι μας εκλεψαν τη πατριδα, μας εκλεψαν τη περιουσια, μας εκλεψαν τη συνειιδηση , μας εκλεψαν τους μισθους μας, μας εκλεψαν ακομα κ λεφτα απο τα αφεντικα μας κ δεν εχουν να μας πληρωσουν κ μας απολυουν, να μας κλεψουν κ τη ψυχη? Να ξεσηκωθουμε γιατι πλεον δεν εχουμε τιποτα να χασουμε οπως μας εκαναν τις ζωες...

Ανώνυμος είπε...

• 23 Νοεμβρίου 2010, 19:50 | Παναγιώτης
Μόνιμος Σύνδεσμος
Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0 0
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ-ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ-ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ-ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ-ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ-ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ-ΝΑΙ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.
Αναφέρετε το Σχόλιο
Το Σχόλιο σας θα δημοσιευθεί μόλις ελεγχθεί απο τον διαχειριστή.

Αυτό πότε θα το αναρτήσουν ?

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ είπε...

Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ http://agiooros.org/viewtopic.php?f=15&t=5267

Ανώνυμος είπε...

παιδιά χθες άφησα σχόλιο και σημερα που μπήκα είναι εκει ακομα, με την σημειωση οτι θα δημοσιευτει μετα απο εγκριση του διαχειριστή, αλλά ειναι δημοσιευμένο. Οπότε ορμάτε και χωστε τα πριν το κλεισουν παλι!

mariapapadopoulou είπε...

Το ίδιο πρόβλημα και σε μένα και σε άλλους 3 (!!) φίλους μου. Αν δεν ειναι λογοκρισία τότε σίγουρα το ποσοστό συνηγορεί θεαματικά ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να εμπιστευόμαστε τους αυτοματισμούς του κράτους και μάλιστα δεν πρέπει να μην γνωριζουμε τι θα γράφει η "ταυτοτητα με φιλικό όνομα κάρτας".
Επικοινωνηστε μαζί μου όσοι μποείτε να γράψουμε κείμενο. Προσπαθούμε με έναν φίλο να γράψουμε κάτι γι'αυτό. Αναρωτιόμαστε όμως πού να το στείλουμε!

http://mariapapadopoulou.blogspot.com/2010/12/global-mind-control-rfid-chip_13.html



Δείτε. Aφού διαμαρτυρήθηκα 3 φορές ότι δεν μου το ανάρτησαν ύστερα το ανάρτησαν αλλά...απομονωμένο ...έτσι δεν το διαβάζει κανεις !!!
είναι http://www.opengov.gr/ypes/?c=18608