Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η «ΑΤΕ» ΠΩΛΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ


ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΑΝ Η ΚΙΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΤΕ) ΤΟΤΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΓΜΗ Η ΚΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ.....

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ «ΑΤΕ» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ._


«ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ (ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΩΝ-ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΩΝ-ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΩΝ) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ»

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣΣύμφωνα με την διαταγή του Κολοκοτρώνη ότι πρέπει να καούν τα χωριά και τα σπίτια και οι περιουσίες των προσκυνημένων, οι έλληνες ακολουθώντας αυτή την οδηγία και διαταγή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη του μεγάλου «Γέρου του Μοριά» της ελληνικής επαναστάσεως πρέπει να σκοτώσουν τον Κάρολο Παπούλια εβραίο Ιωαννίνων, τον Παπανδρεου – Μινέικο – Τσαντ Αμερικανοεβραίο, τους Υπουργούς και όλους τους Βουλευτές και όλα τα κομματόσκυλα, οι οποίοι όλοι αμφότεροι συμφωνούν στην πώληση της ΑΤΕ στην Κίνα διότι μετά από την πώληση αυτή η Κίνα αυτομάτως μπορεί να κάνει κατάσχεση την άλλη μέρα όλων των χωραφιών των ελλήνων αγροτών οι οποίοι χρωστάνε δάνεια και δεν μπορούν να τα αποπληρώσουν στην ΑΤΕ. 

Ο Κολοκοτρώνης είναι «χειρότερος» από την Ο.Ε.Α. γιατί η Ο.Ε.Α. λέει να σκοτώσουμε όλο το γένος του προδότη ενώ ο Κολοκοτρώνης μας διατάζει να σκοτώσουμε και να κάψουμε ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!!! Τι θα κάνουμε τώρα εμείς οι νεοέλληνες; Θα αρχίσουμε όπως η προδοτική πουστρα ο Σπυρόπουλος ο εκπρόσωπος της «Γ.Α.Δ.Α.» να λέμε ότι ο Κολοκοτρώνης έκανε …κακουργήματα (;) η’ θα εκτελέσουμε την διαταγή του Κολοκοτρώνη σφάζοντας τους υπουργούς του «ΠΑΣΟΚ» και τους 300ους προδοτόσκυλους προσκυνημένους της βουλής οι οποίοι επίσης συμφωνούν στην πώληση της ΑΤΕ στην Κίνα.
Έως αυτή την στιγμή δεν έχει ακουστεί ούτε μια αντίρρηση από κανέναν. Ούτε από τους αγρότες οι οποίοι θα έπρεπε να εισβάλλουν με τα τρακτέρ τους μέσα στις μπορδελοβίλλες των καταχραστών απατεώνων ελληνοεβραίων πολιτικών και να περάσουν από πάνω τους με τα αλέτρια για να τους πολτοποιήσουν. 

Αντιθέτως τους βλέπουμε να κάθονται ως δειλοί μοιρολάτρες στα καφενεία και το μόνο που τους νοιάζει είναι να παίζουν «πρέφα». Ούτε από τους συνδικαλιστές των γεωργών ακούσαμε κάτι οι οποίοι έπρεπε να ειδοποιήσουν μέχρι και τον τελευταίο αγρότη και να τον πουν «συναγερμός ρε!!! παίρνει η Κίνα τα χωράφια μας!!!» κανένας δεν μιλάει, ούτε βουλευτές, ούτε συνδικαλιστές, ούτε οι ίδιοι οι γεωργοί, ούτε κανένας πούστης. Όλοι μούγκα… 

Τόσο μα τόσο ξεφτίλες και ηττοπαθείς μοιρολάτρες, κατάντησε η πρώην πολεμική φυλή των Ελλήνων;;


ΥΓ. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ ΔΟΛΙΩΣ ΩΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΑΧΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ" ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΣΚΟΤΩΣΤΕ" (ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ) ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ.


“Στους Κινέζους η ATEbank”!!!

(εφημ. Agrenda, 262, 20-21/11/2010). Σύμφωνα με ....
τον ρεπόρτερ Γιάννη Πανάγου “με χειριστή τον Παμπούκη προχωρημένες συζητήσεις ” γίνονται “για την πώληση του χρηματοπιστωτικού ομίλου” της ΑΤΕ “σε κινέζικο επενδυτικό fund. Γράφει, επίσης, ότι “ρόλο στο προξενιό εικάζεται ότι είχε και ο Ανωμερίτης” και ότι αρμόδια στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου “αναζητούν το κατάλληλο timing για να δημοσιοποιήσουν το αποτέλεσμα αυτών των συζητήσεων, να μετρήσουν τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης για να οριστικοποιήσουν τις αποφάσεις τους”. Υποτίθεται ότι πρόκειται για “μεγάλη κίνηση” της κυβέρνησης που θα αντισταθμίζει τις πιέσεις της Γερμανικής κυβέρνησης πάνω στις “προβληματικές χώρες” της ευρωζώνης και δίνει “ανάσα” στον κρατικό προϋπολογισμό. Συνεχίζει το ρεπορτάζ: “Επί του θέματος θα πρέπει να έχει ενημερωθεί, όπως όλα δείχνουν, και ο Διοικητής της ΑΤΕbank Θόδωρος Παντελάκης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα (…) δείχνει ενδιαφέρον για τον εξωραϊσμό των οικονομικών στοιχείων της τράπεζας, το ξεκαθάρισμα του χαρτοφυλακίου θυγατρικών εκτός χρηματοπιστωτικού τομέα και την αναμόρφωση του δικτύου καταστημάτων της τράπεζας, με ιδιαίτερη φροντίδα για τα ζημιογόνα καταστήματα και τις θυρίδες που στεγάζονται σε ενοικιαζόμενους χώρους”. Απ’ ό,τι αφήνει να διαφανεί το ρεπορτάζ, η κατάσταση της τράπεζας δεν ενδιαφέρει την AgBank of China επειδή αυτό που νοιάζει την Κινέζικη πλευρά είναι να “βάλει πόδι” στις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Όσο για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ποσώς ενδιαφέρεται για τις εργασιακές σχέσεις που θα επιβάλει μια Κινέζικη τράπεζα σε ελληνικό έδαφος. Κι αυτό γιατί με τις ευλογίες της Τρόικας κατ’ απαίτηση και των εργοδοτών και με την ανοχή των κυβερνητικών συνδικαλιστών (ΠΑΣΚΕ/ΔΗΣΥΕ) και των πάσης φύσεως εργοδοτικών συνδικαλιστών (ΔΑΚΕ, “ανεξάρτητοι” Alpha, Eurobank κ.α.) παρόμοιες εργασιακές σχέσεις έχουν επιβληθεί σε πολλούς εργασιακούς χώρους του κλάδου.

easpemporiki.wordpress.com