Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ "MADE IN USA"-VIDEO


kim.jong.ilΠαρά το γεγονός ότι η Νότια Κορέα παραδέχεται ότι εξαπέλυσε τα πρώτα πυρά, που οδήγησαν το Βορρά, στην άμεση "απάντηση", η συντριπτική πλειοψηφία του Τύπου κατηγορούν -μανιωδώς- τη Βόρεια Κορέα, για την κλιμάκωση της κρίσης, ενώ όλοι απέτυχαν, πλήρως, να αναγνωρίν το γεγονός ότι το όλο το "φιάσκο" δημιουργήθηκε ως άμεσο αποτέλεσμα της "πολιτικής του θείου Σαμ", μέσω δύο.....
χωριστών διοικήσεων, να εξασφαλίσουν ότι ο δικτάτορας Κιμ Γιονγκ Ιλ και οι διάδοχοί του, θα αποκτήσουν ατομική βόμβα.

Τα πυρηνικά της Βόρειας Κορέας, πρέπει να ...λάβουμε υπόψη μας, πως είναι σχεδόν -αποκλειστικά- δημιούργημα της κυβέρνησης των ΗΠΑ, υπό την έννοια ότι θέλουν να έχουν το κράτος, τόσο άμεσα όσο και έμμεσα, υπό τον έλεγχό τους.
Ενώ η επισήμανση ότι η Βόρεια Κορέα αποτελεί μέρος του «άξονα του κακού», η κυβέρνηση των ΗΠΑ την χρηματοδότησε, με ενθουσιασμό, σε κάθε της στάδιο.

Τόσο ο Κλίντον, όσο και ο Μπους διαδραμάτισαν καίριο ρόλο στην παροχή βοήθειας στον Κιμ Γιονγκ Ιλ, να αναπτύξει πυρηνικά όπλα, από και μετά τα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Ακριβώς όπως με τα χημικά και βιολογικά όπλα του Σαντάμ Χουσεΐν, με τον Ντόναλντ Ράμσφελντ, να παίζει σημαντικό ρόλο στον εξοπλισμό του Κιμ-Γιονγκ Ιλ, σε αυτή την περίπτωση.

Για να δείτε το βίντεο πατήστε εδώ